Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bir şey soracağım progesteron reçete ile mi satılıyor?

İnşallah tatlım inşallahOkuyorum da ne bilim mutsuz oldum birden
O duygu gidip geliyor bende de. Bı diyorum tamam tuttu, sonra diyorum yok olmadı. Bata kadar sakin kalmaya çalışalım. Bu günleri değerlendirelim. Eşim bana çok kızıyor sen bu kadar çok üzerine dustugun için olmuyor bı rahat bırak diye ama elde değil. Nasip artık..

Bende çok istiyorum başlık dikkatimi çekti keşke tarih verebilseydim de bende katılsaydım ...
Ama bi hafta önce hastaneye Adet düzensizliği için gittim testler yapıldı prolaktin yüksek amh düşük çıktı adet olayım diye tarlusal verdi dün bitti hala olmadım bekliyorum prolaktin için dostinex verdi yumurta kalitesi için vitamin verdi napıcam nasıl olacak bilmiyorum bende

Aynenn benim eşimde aynı şeyi söylüyor ama adet olduğumda belli etmemeye çalışsa da yüzÜndeki hayal kırıklığını üzüntüyü görüyorum sanki sabaha adet olcam gibi ya belim sabahtan beri çok ağrıyordu ama akşamdan bu tarafa da karnım ağrıyor üşüyorum çok bir de göğüslerim ağrımaya başladı

Merhaba bat 28 Aralık (program son üç ay ortalamasına göre böyle hesaplıyor 35-37 günde bir oluyorum.genelde )son adet tarihim.19 Kasım yani bu gün 20. Günü adetimin koyulaşma göremedim henüz ne zmana olur acaba

Ben regli oldum neyazıkki iki gün erken oldum hatta.Adetimin 13. Günü çatlatma iğnesi olmuştum ama kısmet olmadı bu ay

Hoşgeldin , iyi düşünelim , iyi olsun.Bak tedavine de başlamışsın ne güzel , inşallah mutlu haberler yakın

Herkese merhaba benim bat 19 aralık yani şuan 9 günüm var ancak benim göğüslerim 12-13 gün kala şişmeye başladı çok dolgun oldular ve ağrıyor mavi damarlar çıktığını fark ettim eşimede sordum psikolojik mi görüyorum diye oda aynısını söyledi gece 10-15 dk boyunca kasık batması yaşadım birkaçı sıçrattı yataktan resmen test yaptım ancak negatif çıktı sizce erken mi yaptım testi benim gibi olup hamile olan var mı şuanda ((

Pike yakın fakat 7. Gündeki de çok koyuydu. Siliklesip tekrar mi koyulasti 15. Günde ? Sen gebe olabilirsin tatlım ?
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya

Tatlım 1 hafta daha bekle erken henüz test için

Canım bikaç gün daha ovulasyon yap zaten yumurtlamaysa eğer 2 güne silikleşir silikleşmezsede tekrar bi gebelik testi yaparsın bu sırada tabi yumurtlama varsa diye de değerlendir bu 2 günü
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…