Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim yine ayni günler benim bat paar gunu Battan ziyade yumurtlamanın kaçıncı gunu o onemli bende yarin sabah yapicam test ama olmadi gibi geliyor baya regli sancısı çekiyorum her ay olduğu gibiHer sabah elim teste gidip gidip geliyor ya
Bence çıkar yapın derimKızlar gecen gün kaset test atmıstım adete 4 gün kala yapmıştım hayalet cizgi vardı bir gün sonra kan testı yaptım negatifsuan adete 2 gün var.hamile olsaydım kesin cıkardı dimi kanda
Yok yaptım zaten kan testi bat 3 gün varken, ben hala hamile olabilme ihitmalim var mi diye bir umut sormak istedimBence çıkar yapın derim
İlk olan pik ama diğeride yarına ya da bikaç saate pik olabilir benimkide bugün 2.si gibiydi bugün ve yarını değerlendirin siz yinede..Kızlar sizce hangisi pik
Birinci mi ikinci mi
Evet canım benim bat pazartesi.28 kasım yumurtlamaydı benim.cesaret edemiyorum ya yapmaya benim bel ağrım çook şiddetli ya aslında yumurtlamadan sonra oldu bi ara sonra geçmişti bugün yineBizim yine ayni günler benim bat paar gunu Battan ziyade yumurtlamanın kaçıncı gunu o onemli bende yarin sabah yapicam test ama olmadi gibi geliyor baya regli sancısı çekiyorum her ay olduğu gibi
Aynen öyle yapacağım sadece pcosum gerçekten yumurtlama mı diye düşünüyorumİlk olan pik ama diğeride yarına ya da bikaç saate pik olabilir benimkide bugün 2.si gibiydi bugün ve yarını değerlendirin siz yinede..
Bende pcoluyum canım yumurtlama tabikide bizlerde yumurtlama görüyoruz. Senin bu yaptığın sürekli bu şekilde çıkmıyor ama değil mi yani 10 gün öncesinide koymuşsun oda koyu o yüzden sordum 10 gündür böyle koyu değildir herhalde ?Aynen öyle yapacağım sadece pcosum gerçekten yumurtlama mı diye düşünüyorum
Haklisin gun yaklastikca bsnde oyle oluyrmHer sabah elim teste gidip gidip geliyor ya
Tabiki 10 gün önce böyle koyu çıktıktan sonra ertesi günler azaldı bugünBende pcoluyum canım yumurtlama tabikide bizlerde yumurtlama görüyoruz. Senin bu yaptığın sürekli bu şekilde çıkmıyor ama değil mi yani 10 gün öncesinide koymuşsun oda koyu o yüzden sordum 10 gündür böyle koyu değildir herhalde ?
Iyim diyelim şükür diyelim tüp bebek için ugrasiyorum canim oyuzden giremiyorum fazla kusura bakmayın umarım herkesin gönlündeki olur
Eki Görüntüle 2736303 erken biliyorum ama umut fakirin ekmeğidir demişler sizcede koyulaşma varmı düne göre 7 günüm var daha
İnşallah cnm ama ovıtrelle yazan yok sayılır bildiğim kadarıyla etkisi geçmiş oluyor biraz manyağa bağlayıp hergün aynı saatte yapıyorum iğnenin etkisi 8 inde bitti bence yarın tekrar yapıcambelli olur o zaman gibi geliyor bakalım nasipSelam canım ovitrelle yazıyor testte yanlış görmüyorsam , bu tarz hormon içeren iğnelerden 14 gün sonra test öneriliyor, daha önce yapılan testler yanıltıcı neyazıkki.Bende iğne oldum bu ay hatta gebelik testi yaptım sırf keyfine kopkoyu iki çizgi çünkü iğnede hcg hormonu var.sonuç bugün regli oldum.umarım senin bu ay sonuçlar güzel olur
Canım hamile olabilirmisin acaba test yaptın mı gebelik adete yakın ovulasyon böyle koyu çıkınca gebelikten şüphe ediliyor.Tabiki 10 gün önce böyle koyu çıktıktan sonra ertesi günler azaldı bugün
15.gün tekrar yaptım böyle çıktı
Yaptım çıkmadı canım bugünCanım hamile olabilirmisin acaba test yaptın mı gebelik adete yakın ovulasyon böyle koyu çıkınca gebelikten şüphe ediliyor.
3.fotodaki tekli yumurtlama olmuş hatta sen 13.gün yumurtlama görmüşsün umarım değerlendirmişsindir canım kucağın dolarKizlar 7. Gün De 12. Gün de 17. Gün de pik gibiydi. Ben 12 ya da 17 pik diye düşünüyorum. 12. Günün tekli fotosunu attım. Diğer üstüne bı şey yazmadigim da 17. Günün tekli fotosu. Tüm testlerin de olduğu foto var. Geçen hafta boyunca kopacak derecede belim ağrıdı hayatımda ilk defa bu kadar ağrıdı. Bu hafta hala var ama ağrısı azaldı. Bugün de beyaz ve şeffaf arası akıntım başladı. Bat 21 Aralık. Gebelik belirtisi mi yoksa yumurtlama mi kafam çok karıştı kizlar. Testlerine bakarak yardımcı olur musunuz, zira ben artık yildimm. Eki Görüntüle 2736500
Canım bikaç gün daha ovulasyon yap zaten yumurtlamaysa eğer 2 güne silikleşir silikleşmezsede tekrar bi gebelik testi yaparsın bu sırada tabi yumurtlama varsa diye de değerlendir bu 2 günüYaptım çıkmadı canım bugün
Ya bide 30 güne bir adet döngüm en son 21 Kasım’da adet oldum şu an tekrar 22 Aralıkta yani 12 gün var oluyor doğru hesaplıyorsam
3.fotodaki tekli yumurtlama olmuş hatta sen 13.gün yumurtlama görmüşsün umarım değerlendirmişsindir canım kucağın dolar
Bu arada bir sorunun varmı gebeliği zorlaştıran