• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canim regl başlangıcı olan baş ağrım var.
Sabah lekelenme devam etmese test yapacaktım.
Ve lekelenme gittikçe artti.
Benim zaten 3 gün lekelenme oluyor kahverengi, 4. Kırmızıları görüyorum.

Bende bu ateş olayı tutmuyor sanırım.
Benimde öyle tüm günler normalim ama regliye birgün kala başlıyor ateş basması bitene kadar

Hiç dikkat etmedim canım ilaç kullandıgım için umudlu degildim ama belirtiler şüphee düşürdü ateşimde bugün 36.7 diger günler 36.4 çıkıyordu şu 3 gündür çektigim agrı gem yumurtlama belirtisine benziyor hemde yerleşme canım. Düşük taptıgım gebelikte de yaşadım bunları

Kuzum adetine ne kadar kaldı

Canim regl başlangıcı olan baş ağrım var.
Sabah lekelenme devam etmese test yapacaktım.
Ve lekelenme gittikçe artti.
Benim zaten 3 gün lekelenme oluyor kahverengi, 4. Kırmızıları görüyorum.

Bende bu ateş olayı tutmuyor sanırım.
Belkıde tamamen kırmızı gelmedıgı ıcın düşmüyordur

Kasıklarda sızlama var çok az hissettiğim ama hep var o klasikleşti bende zaten. Farklı birşey oldu bu hafta hep başım dönüyor. Hep grip olucam gibi bir his ama olmuyorum. Sürekli beynim bulanık bakarken bile hep bulanık gibi ve göğüslerim geçen hafta patlıcak gibi ağırıp şişti. Ama bu hafta azaldı azda olsa ağrı hala var ama geçen hafta merdiven iner çıkarken bile çok acı çektim. Geçen hamileliğimde de biranda fazla ağırıp sonra hafifleme olmuştu.
2 gün önce evde vazoda çiçek var resmen sallanıyor gözümde annemle eşim vardı dedim ki niye sallanıyor bu kadar. Dönüp baktılar bana sallanmıyor ki sana öyle geldi herhalde falan bende hiç uzatmadım çaktırmadım ama bende hala devam ediyordu sallantı. 🤭😇🤷🏼‍♀️
Ayyyyy hadi inşallah bebeğim 😊

Kızlar yaşayan tecrübelilere soruyorum her hamilelikte lekelenme kesin olurmu. Yani hiç lekenlenme görmedim ama hamileydim diyen çıkarmı. 🤔 sadece bir merak sorusu 🥲

Ben 2 gebelikte de yaşamadım
Oğlumda 8 haftalıkken kızımda 13 haftalıkken bir kahverengi lekelenme olmuştu
Ama ilk zamanlar olmadı yani herkesten şart değil kuzum

Ben 2 gebelikte de yaşamadım
Oğlumda 8 haftalıkken kızımda 13 haftalıkken bir kahverengi lekelenme olmuştu
Ama ilk zamanlar olmadı yani herkesten şart değil kuzum
Anladım canım benim bende bir kere gebelik yaşadım tam adet günüm hafif pembe geldi ardından kesildi. Ben hep öyle olacak sanıyordum daha önce hiçte sormak aklıma gelmedi.

Back