• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar Kızlar geçen burada bahsettim ya hastalıklar yıkılıyor sınıfımda çok şükür burnum bile akmadı başladığımdan beri diye. Kızlar dün gece o kadar kötüydüm ki 32 yaşındayım ben böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum ateşlendim sabaha kadar tir tir titredim nasıl üşüyorum bütün kemiklerim eklem yerlerim deli gibi ağrıyor birbirinden ayrılıyor sanki. Öyle bir halsizlik oldu ki üstümde tonlarca ağrılık var sanki yük taşıyorum. Burnum kulaklarım içi kütle kütle dolu sanki duymuyorum nefes alamıyorum. Şubat ayında covid olmuştum onun iki kat fazlasını yaşadım yaşıyorum Şuan. Gece sabaha kadar oğluma bulaşırsa o nasıl dayanır diye ağladım kendimi hiç düşünemedim bile. Çünkü oğlumdan da bahsetmiştim sürekli hasta oluyor sürekli ateş antibiyotik hatta şuruplar fayda etmedi iğneler oldu kulakta sıvı birikmesi görüldü doktor dedi ki aman üst solunum yolu enfeksiyonu olmasın kulaklar daha kötüye gitmesin koruyun dedi ameliyat çok zor dedi. Böyle giderse ameliyat olacak kulaklara tüp takılacak. Korumaya çalıştım okulundan aldım kendi sınıfıma götürüp getirmeye başladım onu korumaya çalıştım kendimi koruyamamışım ona bulaşırsa nasıl dayanır bunca acıya. Şuan covid olma ihtimalim yüksek çünkü ben hasta olmam kolay kolay burnum bile akmaz ama bir kez böyle hasta olduğumda test tapıldı covid çıkmıştım bunda da yapmışsa çıkarım sanırım. Nolur dua edin oğluma bir şey olmasın
Canım çok geçmiş olsun üzüldüm.
Şüphen bu kadar yüksekse bir Corona testi mi versen canim ?

Kızlar Kızlar geçen burada bahsettim ya hastalıklar yıkılıyor sınıfımda çok şükür burnum bile akmadı başladığımdan beri diye. Kızlar dün gece o kadar kötüydüm ki 32 yaşındayım ben böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum ateşlendim sabaha kadar tir tir titredim nasıl üşüyorum bütün kemiklerim eklem yerlerim deli gibi ağrıyor birbirinden ayrılıyor sanki. Öyle bir halsizlik oldu ki üstümde tonlarca ağrılık var sanki yük taşıyorum. Burnum kulaklarım içi kütle kütle dolu sanki duymuyorum nefes alamıyorum. Şubat ayında covid olmuştum onun iki kat fazlasını yaşadım yaşıyorum Şuan. Gece sabaha kadar oğluma bulaşırsa o nasıl dayanır diye ağladım kendimi hiç düşünemedim bile. Çünkü oğlumdan da bahsetmiştim sürekli hasta oluyor sürekli ateş antibiyotik hatta şuruplar fayda etmedi iğneler oldu kulakta sıvı birikmesi görüldü doktor dedi ki aman üst solunum yolu enfeksiyonu olmasın kulaklar daha kötüye gitmesin koruyun dedi ameliyat çok zor dedi. Böyle giderse ameliyat olacak kulaklara tüp takılacak. Korumaya çalıştım okulundan aldım kendi sınıfıma götürüp getirmeye başladım onu korumaya çalıştım kendimi koruyamamışım ona bulaşırsa nasıl dayanır bunca acıya. Şuan covid olma ihtimalim yüksek çünkü ben hasta olmam kolay kolay burnum bile akmaz ama bir kez böyle hasta olduğumda test tapıldı covid çıkmıştım bunda da yapmışsa çıkarım sanırım. Nolur dua edin oğluma bir şey olmasın
Bakacak biri yok mu yavrum evden göndersen. Ya covid ya da domuz gribi olmuş olabilirsin. Allah şifa versin bi an önce. İnşallah oğluna bulaşmadan atlatırsın 🙏

Selam kızlar benim için beklenen gün geldi bu sabahtan gelen birşey yok. Bu şu demek oluyor ya düşük sonrası tekrar 28 güne geri dönüyor adet düzenim yada bir sürprizi var rabbimin bana 🤫🙆🏼‍♀️👀 eğer hamile kalırsam bir belirti daha eklendi vücuduma bu ay onu ilk kez yaşıyorum. Allahım konuyu biliyorsun çok amin 🙏🤲
İnşallah güzel haberler verirsin bize 😘

Selam kızlar benim için beklenen gün geldi bu sabahtan gelen birşey yok. Bu şu demek oluyor ya düşük sonrası tekrar 28 güne geri dönüyor adet düzenim yada bir sürprizi var rabbimin bana 🤫🙆🏼‍♀️👀 eğer hamile kalırsam bir belirti daha eklendi vücuduma bu ay onu ilk kez yaşıyorum. Allahım konuyu biliyorsun çok amin 🙏🤲
İnşallah canım belirti ne merak ettim

Kızlar dün testimi atmıştım silik çıkmıştı bugün reglime 2 gün var daha net çıkar sanmıştım ama yine aynı çok silik gibi görünmüyor acaba gebelik varmı yok mu anlayamadım bakarmısınız:(

Eklentiler

• 86926781-3027-4997-94BC-246B26114516.png
    86926781-3027-4997-94BC-246B26114516.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 59
Kızlar ya çok bekledim yaşadıklarımı anlatim artık. 3 gündür aşırı kasık agrısı çekiyorum adetime 1 hafta var mide bulantım gaz uyku hali acaba diyorum ama ben bu ay cyclo hormon ilacı kullanıyorum doktor adet olunca gel dedi ama korunma dedi acaba yerleşme mi yaşıyorum bu ilacı kullanırken hamile kalabilirmiyim ki banada yardımcı olurmusunuz. Bugün rüyamdada oglum olmuştu onu emziriyordum banyo yaptırıyordum çok tatlı bi bebekti psikolojik mi acaba 🥺🥺

Kızlar ya çok bekledim yaşadıklarımı anlatim artık. 3 gündür aşırı kasık agrısı çekiyorum adetime 1 hafta var mide bulantım gaz uyku hali acaba diyorum ama ben bu ay cyclo hormon ilacı kullanıyorum doktor adet olunca gel dedi ama korunma dedi acaba yerleşme mi yaşıyorum bu ilacı kullanırken hamile kalabilirmiyim ki banada yardımcı olurmusunuz. Bugün rüyamdada oglum olmuştu onu emziriyordum banyo yaptırıyordum çok tatlı bi bebekti psikolojik mi acaba 🥺🥺
Canım ben hiç bilmiyorum tecrübem yok bu konuda. İnşallah öyledir ama 🙏

Kuzum çok geçmiş olsun bende 2 kez covid yaşadım hafif geçti ama 2 hafta önce infuleza oldum biliyorsun oldum sanıyordum belki infuleza olabilirsin haber ver

fnd_50 fnd_50 canım sakın korkma kovid zamanında bile aynı yatakta yatan karı kocadan biri kovid olurken diğeri olmuyordu hatta benim kaynım kovid oldu çok da zor atlattı ama ne eşi nede çocuklar kovid almadı olumsuzu çağırma lütfen. Eğer annen yada kayınvaliden sana yakınsa bir kaç gün onlar baksın oğluşuna yakında kimse yoksada maskeni tak ellerini sık sık yıka yatağını ayır eşin iyiyse bir iki gün ayrı odada eşin ilgilensin oğluşunla bol bol meyve ye sıvı tüket Allah'ın izniyle kolayca atlatacaksınız🤲🏻

Canım belki aldığın ilacın yan etkisidir sen kendini çok kaptırma ama çokda umutsuz olma inşallah bebiş yapıyodur bunları🤲🏻

Canım belki aldığın ilacın yan etkisidir sen kendini çok kaptırma ama çokda umutsuz olma inşallah bebiş yapıyodur bunları🤲🏻
Bende yan etkisidir diye düşünüyorum canım ama. İlacım 3 tane kaldı bitmek üzere 18 gündür içiyorum böyle olmamıştı hiç

Kızlar ovülasyon testi yaptım yumurtam çatlamış sonunda ama inanılmaz karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi böyle normalde asla böyle olmazdı yumurta çatlama ağrısımı bu yoksa adet felanmı olucam acaba sat 30 kasım ama kürtaj sonraki ilk adetimdi. Birde yumurta çatladıktan sonra kaç saat yaşıyor kalp olanlarda ilişki oldu bide bugünü değerlendiricez geç kalmış olmayız inşallah 🤲🏻

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-17-12-49-58-248_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-12-17-12-49-58-248_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20221217_123959.jpg
    IMG_20221217_123959.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 47
Back