- 31 Ağustos 2012
- 22.058
- 35.266
- 798
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #11.721
Canım çok geçmiş olsun üzüldüm.Kızlar Kızlar geçen burada bahsettim ya hastalıklar yıkılıyor sınıfımda çok şükür burnum bile akmadı başladığımdan beri diye. Kızlar dün gece o kadar kötüydüm ki 32 yaşındayım ben böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum ateşlendim sabaha kadar tir tir titredim nasıl üşüyorum bütün kemiklerim eklem yerlerim deli gibi ağrıyor birbirinden ayrılıyor sanki. Öyle bir halsizlik oldu ki üstümde tonlarca ağrılık var sanki yük taşıyorum. Burnum kulaklarım içi kütle kütle dolu sanki duymuyorum nefes alamıyorum. Şubat ayında covid olmuştum onun iki kat fazlasını yaşadım yaşıyorum Şuan. Gece sabaha kadar oğluma bulaşırsa o nasıl dayanır diye ağladım kendimi hiç düşünemedim bile. Çünkü oğlumdan da bahsetmiştim sürekli hasta oluyor sürekli ateş antibiyotik hatta şuruplar fayda etmedi iğneler oldu kulakta sıvı birikmesi görüldü doktor dedi ki aman üst solunum yolu enfeksiyonu olmasın kulaklar daha kötüye gitmesin koruyun dedi ameliyat çok zor dedi. Böyle giderse ameliyat olacak kulaklara tüp takılacak. Korumaya çalıştım okulundan aldım kendi sınıfıma götürüp getirmeye başladım onu korumaya çalıştım kendimi koruyamamışım ona bulaşırsa nasıl dayanır bunca acıya. Şuan covid olma ihtimalim yüksek çünkü ben hasta olmam kolay kolay burnum bile akmaz ama bir kez böyle hasta olduğumda test tapıldı covid çıkmıştım bunda da yapmışsa çıkarım sanırım. Nolur dua edin oğluma bir şey olmasın
Şüphen bu kadar yüksekse bir Corona testi mi versen canim ?