• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar ovülasyon testi yaptım yumurtam çatlamış sonunda ama inanılmaz karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi böyle normalde asla böyle olmazdı yumurta çatlama ağrısımı bu yoksa adet felanmı olucam acaba sat 30 kasım ama kürtaj sonraki ilk adetimdi. Birde yumurta çatladıktan sonra kaç saat yaşıyor kalp olanlarda ilişki oldu bide bugünü değerlendiricez geç kalmış olmayız inşallah 🤲🏻
Yumurtlama ağrısı olabilir canım benim de oldu bu ay. Yumurta 24 saat yaşıyor.

Aşkım zaten dün de değerlendirmişsin korkma. İçeride hala yaşayan sperm var. Ama bugün de değerlendir derim.
Kız dün değerlendirmedim sperm dinlensin diye 14 ü ve 15 ini değerlendirdik dünü boş geçtik bide bugünü değerlendiricez inşallah 🤲🏻

İnşallah canım belirti ne merak ettim
Kasıklarda sızlama var çok az hissettiğim ama hep var o klasikleşti bende zaten. Farklı birşey oldu bu hafta hep başım dönüyor. Hep grip olucam gibi bir his ama olmuyorum. Sürekli beynim bulanık bakarken bile hep bulanık gibi ve göğüslerim geçen hafta patlıcak gibi ağırıp şişti. Ama bu hafta azaldı azda olsa ağrı hala var ama geçen hafta merdiven iner çıkarken bile çok acı çektim. Geçen hamileliğimde de biranda fazla ağırıp sonra hafifleme olmuştu.
2 gün önce evde vazoda çiçek var resmen sallanıyor gözümde annemle eşim vardı dedim ki niye sallanıyor bu kadar. Dönüp baktılar bana sallanmıyor ki sana öyle geldi herhalde falan bende hiç uzatmadım çaktırmadım ama bende hala devam ediyordu sallantı. 🤭😇🤷🏼‍♀️

Canım yumurtlama ne zaman oldu biliyor musun?
Hiç dikkat etmedim canım ilaç kullandıgım için umudlu degildim ama belirtiler şüphee düşürdü ateşimde bugün 36.7 diger günler 36.4 çıkıyordu şu 3 gündür çektigim agrı gem yumurtlama belirtisine benziyor hemde yerleşme canım. Düşük taptıgım gebelikte de yaşadım bunları

Kızlar ya çok bekledim yaşadıklarımı anlatim artık. 3 gündür aşırı kasık agrısı çekiyorum adetime 1 hafta var mide bulantım gaz uyku hali acaba diyorum ama ben bu ay cyclo hormon ilacı kullanıyorum doktor adet olunca gel dedi ama korunma dedi acaba yerleşme mi yaşıyorum bu ilacı kullanırken hamile kalabilirmiyim ki banada yardımcı olurmusunuz. Bugün rüyamdada oglum olmuştu onu emziriyordum banyo yaptırıyordum çok tatlı bi bebekti psikolojik mi acaba 🥺🥺
Hiç bilmediğim bir konu ama inşallah hayırlıysa olsun kuzum. Zarar vermiyorsa bir sıkıntı olmucaksa olsunda gülsün bu yüzler. 🤗🤲

Kasıklarda sızlama var çok az hissettiğim ama hep var o klasikleşti bende zaten. Farklı birşey oldu bu hafta hep başım dönüyor. Hep grip olucam gibi bir his ama olmuyorum. Sürekli beynim bulanık bakarken bile hep bulanık gibi ve göğüslerim geçen hafta patlıcak gibi ağırıp şişti. Ama bu hafta azaldı azda olsa ağrı hala var ama geçen hafta merdiven iner çıkarken bile çok acı çektim. Geçen hamileliğimde de biranda fazla ağırıp sonra hafifleme olmuştu.
2 gün önce evde vazoda çiçek var resmen sallanıyor gözümde annemle eşim vardı dedim ki niye sallanıyor bu kadar. Dönüp baktılar bana sallanmıyor ki sana öyle geldi herhalde falan bende hiç uzatmadım çaktırmadım ama bende hala devam ediyordu sallantı. 🤭😇🤷🏼‍♀️
İnşalalh bebiş belirtileridir canım bunlar bende yaşıyorum bu dediklerini düşügün kıçı içerde kalır derler gelsinler artık ama demi yeter bekledik 😂😂

Kızlar ovülasyon testi yaptım yumurtam çatlamış sonunda ama inanılmaz karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi böyle normalde asla böyle olmazdı yumurta çatlama ağrısımı bu yoksa adet felanmı olucam acaba sat 30 kasım ama kürtaj sonraki ilk adetimdi. Birde yumurta çatladıktan sonra kaç saat yaşıyor kalp olanlarda ilişki oldu bide bugünü değerlendiricez geç kalmış olmayız inşallah 🤲🏻
24 saat yaşıyor canım riske atma bugünde değerlendir derim. İnşallah tutarda sende mutlu olursun 🤲

Hiç dikkat etmedim canım ilaç kullandıgım için umudlu degildim ama belirtiler şüphee düşürdü ateşimde bugün 36.7 diger günler 36.4 çıkıyordu şu 3 gündür çektigim agrı gem yumurtlama belirtisine benziyor hemde yerleşme canım. Düşük taptıgım gebelikte de yaşadım bunları
Ay inşallah bebiştir yaaa😍😍😍

İnşalalh bebiş belirtileridir canım bunlar bende yaşıyorum bu dediklerini düşügün kıçı içerde kalır derler gelsinler artık ama demi yeter bekledik 😂😂
Amiinnnn bebeğim yaa olsun artık bizde gülelim. 😍 Gebe kalmaya karar verdiğimde bu kadar istekli değildim eşim aşırı çok istiyordu. Sırf hep benim değil onunda dediği olsun diye çıktık bu yola. Yaşadığım düşük sonra ki ve önceki duygularım arasında dağlar denizler var. Ne güzel bir duyguymuş o Anne olduğunu bilme öğrenme duygusu. Rabbim tekrar o duyguları tez vakitte tekrar yaşatsın banada sanada bekleyen herkese inşallah. 🤲🤗

Back