- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.621
İnşallah aşkım yaaa
Canım 6-7 gün var , gaz da başladı bende umarım hamileyimdirrrCanım bata var mı daha cunku bendede sıvılce oldu bıldiğin regl gibi gece ve sabah mıdem agzıma gelıyordu
Yaaa çok sekerlerrrr gercekrenYa kızlarrrr bugun ben kan verdıkten sonra ne aldım bunlar yemelikkk değilde neeee
Bi test daha patlatalımBugün negatif görüp umudunu yitirmeyen güzel anneler acaba yarın değil de pazartesi mi test partisi yapsak @Veziir @aysesngul @imagination foreverBir hayale yolculuk ve diğer batı yakınlaşan arkadaşlar
Gördüm canım maşallah baya belirgin hatta yazdıydımCanım kan ve ıdrar verdim ama henüz cıkmadı. Sadece sabah baska marka bi test yaptım onu atmıstım gördün mü bilmiyorum
Ben pazartesi yapayım yanı 19 u diyorum, bana göre 1 gün uygulamaya göre 2 gün kalmış oluyorBatı yaklaşanlar ne zaman test yapıyorsunuz batdan sonra mı yapacaksınız havada uçuşmayacak mı testlerben sanırım bide 18 inde adet gelmezse yapıcam negatifi artık kalbim kaldırmıyor
Kuzum benım oğlumda 9.10.gün arası oldu yumurtlamadan sonraBu yerleşme kanaması tam olarak ne zaman oluyor,reglme 9gun var ama lekelenme oldu
Ben şehir dışına çıktım yanıma da test almadım kafamı dinliycemBen pazartesi yapayım yanı 19 u diyorum, bana göre 1 gün uygulamaya göre 2 gün kalmış oluyor
Tamam canım hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah Allah hepimize nasip etsinBen pazartesi yapayım yanı 19 u diyorum, bana göre 1 gün uygulamaya göre 2 gün kalmış oluyor
Aaa şehir dışında eczane yok muBen şehir dışına çıktım yanıma da test almadım kafamı dinliycem
Kanıma girmeAaa şehir dışında eczane yok mu18 i seninde yaparsın sonra kafa dinle
Bence daha catlamamis siliklesmesi lazi sanirimKızlar bu akşam ki c çizgisi kadar koyu değil
Fakat çok silikte değil
Ne dersiniz?
Çatlamış mı artık
Bayaa Bi silikleşmedi gerek değil mi?Bence daha catlamamis siliklesmesi lazi sanirim
Tamam işte kırmızılar gelmeyecek test yapacan mecburenKanıma girme18i bat zaten teste bile gerek kalmayacak
İnşallah gelmezde fellik fellik nöbetci eczane ararsınKanıma girme18i bat zaten teste bile gerek kalmayacak
Ahahahahİnşallah gelmezde fellik fellik nöbetci eczane ararsın
Amin bebeğim, burası bizim terapi odamız gibi valla iyi ki sizler varsınızAğlama canım ne yapalım işte bu yolda her türlü şeye şahit oluyoruz Rabbim çözümsüz dert vermesin
Valla ya bu süreç ne zormuş beklemek bazılarının hemen oluyor ben anlamadım bu neye göreAhahahaheğer yoksa bir an evvel gelsinde yolumuza bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?