- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #11.601
Allah Allah ya gerçekten çok ilginç valla.Seni görünce ben de öyle hissetmiştim biliyor musun Allah Allah çok ilginç ya. Kahvesever olduğun hissiyatı geçiyor insana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah ya gerçekten çok ilginç valla.Seni görünce ben de öyle hissetmiştim biliyor musun Allah Allah çok ilginç ya. Kahvesever olduğun hissiyatı geçiyor insana
sağol canım benimCanımm hayırlı uğurlu olsun inşallahhh gözünaydın.
Ağlama canım ne yapalım işte bu yolda her türlü şeye şahit oluyoruz Rabbim çözümsüz dert vermesinah yaaa... zaten ben de ne hamilelik ne adet derken gerim gerim gerildim bugün, hüngür hüngür ağlıcam şimdi ya
Geldi canım yine leke şeklinde.Sana yazmıştım canım evet gördüm devamı geldi mi lekenin bekle bakalım yarınki ateş çok kritik
Ocak ayına etiketlesene beni canim. Oraya geçeyim artikAğlama canım ne yapalım işte bu yolda her türlü şeye şahit oluyoruz Rabbim çözümsüz dert vermesin
Aşko göremedim bir şey sence bende var mı benimde 3 gün var
Canımmm çok tesekkur ederimm inşallahh hayırlısıylaa sendende guzell haberler bekliyorummm pozitif dıye sizi burayı bırakacagımındusunmeeniz benii üzerrrSen hiç kuşkuda kalma canım bebişin seninle Allah’ın izni ile
Bu testlerin Allah cezasını versin canım iki aydır aynı test bana da böyle çizgiler gösterdi herkes de gördü öyle umutlandım öyle inandım ki hamile olduğuma ama adet oldum hatta bu ay gittim pozitif gördüğümde kan verdim negatif çıktı gene adet oldum. Bugün adetimin 5. Günü. Sırf merakımdan yine çizgi çıkaracak mı diye yaptım yine silik çizgi çıktı attım buraya arkadaşlara. Varsa At bu testleri çöpe canım insanın Umutlarıyla oynuyor.Artımed test ile iki gün arayla idrar testi yapmıştım git gide koyulaştı fotoya ekledim. Diğer ay kimyasal yaşamıştım şimdi bıgüngidip kan verdim negatif geldi bn mi deliriyorum testleri ekledim dr rahim de kalımlaşmış baya 15.8 mm olmuş gebelik olabilir demişti. Allak bullak oldum. Bir de testler hemen çıktı anında bir dk içinde öyle üzgünüm ki adetim de iki gün gecikmişti
Canım bata var mı daha cunku bendede sıvılce oldu bıldiğin regl gibi gece ve sabah mıdem agzıma gelıyorduYa şekerler sabah migdem bulanıyor akşam migdem bulanıyor ,karnimda ağrı yüzümde bugün sivilce başladı ve sabah test negatifdi napsam ki ya gün geçmiyorrrr bekliyorum
Hala aynı his var mı bak bakimSeni görünce ben de öyle hissetmiştim biliyor musun Allah Allah çok ilginç ya. Kahvesever olduğun hissiyatı geçiyor insana
Gözler kahve diye bağırıyorHala aynı his var mı bak bakim
Hahahahah valla doğru şu an bile içiyorumGözler kahve diye bağırıyor
Ay inşallah inşallah kuzum ya ben teşekkür ederim bize bol bol dua et hamiş duası kabul olur derlerCanımmm çok tesekkur ederimm inşallahh hayırlısıylaa sendende guzell haberler bekliyorummm pozitif dıye sizi burayı bırakacagımındusunmeeniz benii üzerrr
Yaa baş üstüne tabikiii hep duamdasınızAy inşallah inşallah kuzum ya ben teşekkür ederim bize bol bol dua et hamiş duası kabul olur derler
Ayyyyy içim eridi ya eşine nasıl söyliyceksin çok heyecanlıYa kızlarrrr bugun ben kan verdıkten sonra ne aldım bunlar yemelikkk değilde neeee
Ya kızlarrrr bugun ben kan verdıkten sonra ne aldım bunlar yemelikkk değilde neeee
Ya yiyicemYa kızlarrrr bugun ben kan verdıkten sonra ne aldım bunlar yemelikkk değilde neeee