• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Herkese merhaba bende yeni katıldım. 3 yıllık evliyim son 2 senedir gitmediğim hastane yaptirmadigim kontrol kalmadi hiçbir sorun ve sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor eşimde bende çok istiyoruz öyle ki hamilelik belirtisi gibi psikolojik belirtiler yapıp her ay adet olunca hüsrana uğradığımız için esim hamile kalsam inanmayacak kadar konuyu kapatmaya hatta bebek konusu geçince konusmayarak beni dahada üzüyor ama bunun farkında değil. Bu ay Çok sıkıştığı için borç motor kazası falan derken elde avuçta olan parayida harcadık.Tabi ben yine adet oldum ve adetimin ikinci günü sabah uyandım sanki beni zorla hastaneye gönderdiler hiç planda yokken kimseye danışmadan altın yuzugumu kuyumcuda satip daha fazla beklemek eşimin para biriktirmesinj bekleyip dahada geç kalmak istemedim belki size erken gelebilir ama ben artık anne olmak istiyorum yaş 23 😁yüzüğü satıp bozdurup hastaneye gittim bütün sonuçlarımız doktorun önüne koyup olanı biteni anlatım tamam dedi ve beni jinekolojik muayene etti yumurta tembelliği dedi ve klomen ile estradiol adında iki ilaç yazdı gunde iki defa alma kaydıyla adetin ikinci günüydü bana 5.gun ilaca baslamami istedi ilaç bitince gel dedi .İlaç bitti ve ben hastaneye gittim sol tarafta bir yumurtan 13 mm olmuş dedi git 3 gün sonra gel dedi.3 gün sonra gittim ve yumurtam 19 mm akşam gel iğne yapacağız dedi tabi eşime yüzüğü satıp sana danışmadan böyle gittim diyince iki gün boyunca benimle konhsmadi yüzüğü satmam hiç hoşuna gitmemişti gelecek ayı bekleseydin ayligimdan sana ayiracaktim bebek için dedi be dayanamadım diyince ne yaparsan yap nasıl olsa herseyi tek yapabiliyorsun neden bana soruyorsun ki dedi.Bu kelimesi beni gerçekten çok üzmüştü Ama gerçekten beni sabah hastaneye sanki gitmem için cimdikliyolardi melekler😁şimdi bekliyorum iğnenin 10.gunu insllh tutmuştur diye her namazimda dua ediyorum .sonuç pozitif olursa buraay mujdelemeye gelirim olmasada gelirim ama hiçbir belirti yok herzamanki ben igneyide hiç hissetmedim zaten .Hamile kalırsam en son söyleyeceğim kişi esim olacak beni çok kırmıştı halbuki anlaması lazımdı ben anne olmayı çoktan ve çok istiyorum.
Canım iğnelerden sonra eşinle birliktelik yaşadınız değil mi bu küslükle aksatmasaydınız. Bu süreçler zor ama birbirinize destek olmanız gerekiyor. Hiç bir şeyi saklamayın duygularınızı açık açık konuşun. Sağlıkla sıhhatle nasip olur inşAllah

Artımed test ile iki gün arayla idrar testi yapmıştım git gide koyulaştı fotoya ekledim. Diğer ay kimyasal yaşamıştım şimdi bıgüngidip kan verdim negatif geldi bn mi deliriyorum testleri ekledim dr rahim de kalımlaşmış baya 15.8 mm olmuş gebelik olabilir demişti. Allak bullak oldum. Bir de testler hemen çıktı anında bir dk içinde öyle üzgünüm ki adetim de iki gün gecikmişti
Bugün burda bir arkadas regl olmasına rağmen yaptı çift çizgi çıktı canim

ekimm24 ekimm24 bebemmm seninki o kırmızılıkla yanlış olması mümkün değil, sen içini ferah tut.
Silik cizgiler için geçerli bu.
Yaaaaa sen bi harikasın 🙈hala nası ınanamıyosam ufacık bişeyde kusku duyuyorum sende usanmaadan oldugunu söyluyosunn ama cok rahatlatıyor Allah razı olsunnn bende burda senin haberinleee tey teyyy halay cekecegım 💃🏻💃🏻💃🏻😂😂😂😂
Kan testin çıkmadı mı canım
Ya e nabızdan bakıyorum ama hala cıkmamıs canım sağlık ocagına gittim hani takıpte kalıyolar ya sanırım bu yuzden gecikti böyle
Erken yapınca yanlış sonuç veriyor canim 😊
Seninki doğru inşallah.
Tesekküürr ederimm Allah razı olsun bi an kuşkuya düşmedim değil vallahi 🙈🙈🙈 bide dun bende artımed kullandm yine uyarmıstı sagolsun bugın benım test masallah degdigi annn hopo ıkı net cızgı adı prodoctor

Kızlar merhaba ovulasyon testim ilişkinin olduğu gecenin sabahında koyulaşıyor sonra tekrar silikleşiyor 2 kez denk geldim buna bir türlü pozitifi göremiyorum nedenini bilen var mı

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-16-20-53-53-011_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-16-20-53-53-011_com.android.chrome.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 54
Canım testlerini göremedim sayfaları okumuyorum ama sanırım sen hamilesin doğru mu anladım 🥰 çok sevindim inşallah kanda da doğrulanir. Sağlıklı bı gebeliğin olur🙏🏻 benim aşılamam tutmayınca ocak grubunda takılmaya basladim
Sanaaa testimi atmak ıstedımmmm🙈🙈 ben bile durup durup fotografa bakıyorum bunu benmı yaptım bnım testimmi diye 🤩 Allahhım her an duamdasjnız her an hepiniz Bu son kırmızılarrr olsunn pozitifler artsın Yarabbbimmm

Eklentiler

• 844E9FD0-88A8-42BC-B205-11CF1C363DEB.jpeg
    844E9FD0-88A8-42BC-B205-11CF1C363DEB.jpeg
    127,5 KB · Görüntüleme: 57
Sanaaa testimi atmak ıstedımmmm🙈🙈 ben bile durup durup fotografa bakıyorum bunu benmı yaptım bnım testimmi diye 🤩 Allahhım her an duamdasjnız her an hepiniz Bu son kırmızılarrr olsunn pozitifler artsın Yarabbbimmm
Canim çok sevindim🤩 Bunun negatif çıkma durumu yok zaten inşallah saglikla ilerler bundan sonra😊 çokça duaya ihtiyacım var eksik etme lütfen 🥹

Hiçbirşeye güven olmayacak o zaman adetim gelsin hemen inşallah ya kimyasal gebelik sonrası hormonlarım alt üst oldu sivilce doldu yüzüm :KK43: göğüslerim dehşet ağrıyor
Kimyasal gebeliği düşüş olarak düşünme canim.
Normal bir durum o hormonları etkilememistir

Canim çok sevindim🤩 Bunun negatif çıkma durumu yok zaten inşallah saglikla ilerler bundan sonra😊 çokça duaya ihtiyacım var eksik etme lütfen 🥹
Yaaa yeterki dua isteeee Hep dualarımdasınız her namazda her an vallahiii sizler hayatımın bir bölümü gibi oldunuz gün içinde böyle mutlaka burayada zaman ayırmam lazım gibi geliyo 🙈😂🤩 Ya ben inaniyorumm burda hepimizz görücez sendede tüm herkestet de poZitifleri 🙏 ♥️♥️♥️

Yaaa yeterki dua isteeee Hep dualarımdasınız her namazda her an vallahiii sizler hayatımın bir bölümü gibi oldunuz gün içinde böyle mutlaka burayada zaman ayırmam lazım gibi geliyo 🙈😂🤩 Ya ben inaniyorumm burda hepimizz görücez sendede tüm herkestet de poZitifleri 🙏 ♥️♥️♥️
İnşallah canım benim. Sevincin hiç bitmesin hep böyle mutlu ol😌🌸

Herkese merhaba bende yeni katıldım. 3 yıllık evliyim son 2 senedir gitmediğim hastane yaptirmadigim kontrol kalmadi hiçbir sorun ve sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor eşimde bende çok istiyoruz öyle ki hamilelik belirtisi gibi psikolojik belirtiler yapıp her ay adet olunca hüsrana uğradığımız için esim hamile kalsam inanmayacak kadar konuyu kapatmaya hatta bebek konusu geçince konusmayarak beni dahada üzüyor ama bunun farkında değil. Bu ay Çok sıkıştığı için borç motor kazası falan derken elde avuçta olan parayida harcadık.Tabi ben yine adet oldum ve adetimin ikinci günü sabah uyandım sanki beni zorla hastaneye gönderdiler hiç planda yokken kimseye danışmadan altın yuzugumu kuyumcuda satip daha fazla beklemek eşimin para biriktirmesinj bekleyip dahada geç kalmak istemedim belki size erken gelebilir ama ben artık anne olmak istiyorum yaş 23 😁yüzüğü satıp bozdurup hastaneye gittim bütün sonuçlarımız doktorun önüne koyup olanı biteni anlatım tamam dedi ve beni jinekolojik muayene etti yumurta tembelliği dedi ve klomen ile estradiol adında iki ilaç yazdı gunde iki defa alma kaydıyla adetin ikinci günüydü bana 5.gun ilaca baslamami istedi ilaç bitince gel dedi .İlaç bitti ve ben hastaneye gittim sol tarafta bir yumurtan 13 mm olmuş dedi git 3 gün sonra gel dedi.3 gün sonra gittim ve yumurtam 19 mm akşam gel iğne yapacağız dedi tabi eşime yüzüğü satıp sana danışmadan böyle gittim diyince iki gün boyunca benimle konhsmadi yüzüğü satmam hiç hoşuna gitmemişti gelecek ayı bekleseydin ayligimdan sana ayiracaktim bebek için dedi be dayanamadım diyince ne yaparsan yap nasıl olsa herseyi tek yapabiliyorsun neden bana soruyorsun ki dedi.Bu kelimesi beni gerçekten çok üzmüştü Ama gerçekten beni sabah hastaneye sanki gitmem için cimdikliyolardi melekler😁şimdi bekliyorum iğnenin 10.gunu insllh tutmuştur diye her namazimda dua ediyorum .sonuç pozitif olursa buraay mujdelemeye gelirim olmasada gelirim ama hiçbir belirti yok herzamanki ben igneyide hiç hissetmedim zaten .Hamile kalırsam en son söyleyeceğim kişi esim olacak beni çok kırmıştı halbuki anlaması lazımdı ben anne olmayı çoktan ve çok istiyorum.
Canım benim okudum o kadar içten yazmışsın ki inşallah gönlüne göre olur yaşın 23 daha genceciksin stres yapma zamanı geldiğinde olcak ben inanıyorum sen yüreğini ferah tut🤲🏻

Canım Allah razı olsun inşallah ordada dogrulanırsa Allahın ıznıylee Rabbim sana ve tum bekleyenlere en yakın zamanda hayırlı bebısler nasıp etsın 🙏♥️

Yaaa inanmiyorummmm inanaamıyorumm sakaa gibii 🙄🙄

Erken gebelik testleri yanlıs sonuclar verıyor muuu gercekten benım sabah yaptıgım erken gebelık testıydı yaa bak bi kuşkuda kaldım sımdı
Sen hiç kuşkuda kalma canım bebişin seninle Allah’ın izni ile🤲🏻🥰

Erken gebelik testlerinin yanlış sonuçtan dolayı üstünü cizmistik, bunun da orijinalliğini sorgulariz artık.

Ben test yapma aşamasına hiç gelemiyorum😔
Yarın bat gunumdu, sabah test yapacaktım ki, bugün leke geldi.
Sana yazmıştım canım evet gördüm devamı geldi mi lekenin bekle bakalım yarınki ateş çok kritik

Back