Herkese merhaba bende yeni katıldım. 3 yıllık evliyim son 2 senedir gitmediğim hastane yaptirmadigim kontrol kalmadi hiçbir sorun ve sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor eşimde bende çok istiyoruz öyle ki hamilelik belirtisi gibi psikolojik belirtiler yapıp her ay adet olunca hüsrana uğradığımız için esim hamile kalsam inanmayacak kadar konuyu kapatmaya hatta bebek konusu geçince konusmayarak beni dahada üzüyor ama bunun farkında değil. Bu ay Çok sıkıştığı için borç motor kazası falan derken elde avuçta olan parayida harcadık.Tabi ben yine adet oldum ve adetimin ikinci günü sabah uyandım sanki beni zorla hastaneye gönderdiler hiç planda yokken kimseye danışmadan altın yuzugumu kuyumcuda satip daha fazla beklemek eşimin para biriktirmesinj bekleyip dahada geç kalmak istemedim belki size erken gelebilir ama ben artık anne olmak istiyorum yaş 23
yüzüğü satıp bozdurup hastaneye gittim bütün sonuçlarımız doktorun önüne koyup olanı biteni anlatım tamam dedi ve beni jinekolojik muayene etti yumurta tembelliği dedi ve klomen ile estradiol adında iki ilaç yazdı gunde iki defa alma kaydıyla adetin ikinci günüydü bana 5.gun ilaca baslamami istedi ilaç bitince gel dedi .İlaç bitti ve ben hastaneye gittim sol tarafta bir yumurtan 13 mm olmuş dedi git 3 gün sonra gel dedi.3 gün sonra gittim ve yumurtam 19 mm akşam gel iğne yapacağız dedi tabi eşime yüzüğü satıp sana danışmadan böyle gittim diyince iki gün boyunca benimle konhsmadi yüzüğü satmam hiç hoşuna gitmemişti gelecek ayı bekleseydin ayligimdan sana ayiracaktim bebek için dedi be dayanamadım diyince ne yaparsan yap nasıl olsa herseyi tek yapabiliyorsun neden bana soruyorsun ki dedi.Bu kelimesi beni gerçekten çok üzmüştü Ama gerçekten beni sabah hastaneye sanki gitmem için cimdikliyolardi melekler
şimdi bekliyorum iğnenin 10.gunu insllh tutmuştur diye her namazimda dua ediyorum .sonuç pozitif olursa buraay mujdelemeye gelirim olmasada gelirim ama hiçbir belirti yok herzamanki ben igneyide hiç hissetmedim zaten .Hamile kalırsam en son söyleyeceğim kişi esim olacak beni çok kırmıştı halbuki anlaması lazımdı ben anne olmayı çoktan ve çok istiyorum.