Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım iğnelerden sonra eşinle birliktelik yaşadınız değil mi bu küslükle aksatmasaydınız. Bu süreçler zor ama birbirinize destek olmanız gerekiyor. Hiç bir şeyi saklamayın duygularınızı açık açık konuşun. Sağlıkla sıhhatle nasip olur inşAllah

Bugün burda bir arkadas regl olmasına rağmen yaptı çift çizgi çıktı canim

ekimm24 bebemmm seninki o kırmızılıkla yanlış olması mümkün değil, sen içini ferah tut.
Silik cizgiler için geçerli bu.
Yaaaaa sen bi harikasın hala nası ınanamıyosam ufacık bişeyde kusku duyuyorum sende usanmaadan oldugunu söyluyosunn ama cok rahatlatıyor Allah razı olsunnn bende burda senin haberinleee tey teyyy halay cekecegım
Kan testin çıkmadı mı canım
Ya e nabızdan bakıyorum ama hala cıkmamıs canım sağlık ocagına gittim hani takıpte kalıyolar ya sanırım bu yuzden gecikti böyle
Erken yapınca yanlış sonuç veriyor canim
Seninki doğru inşallah.
Tesekküürr ederimm Allah razı olsun bi an kuşkuya düşmedim değil vallahi bide dun bende artımed kullandm yine uyarmıstı sagolsun bugın benım test masallah degdigi annn hopo ıkı net cızgı adı prodoctor

Kızlar merhaba ovulasyon testim ilişkinin olduğu gecenin sabahında koyulaşıyor sonra tekrar silikleşiyor 2 kez denk geldim buna bir türlü pozitifi göremiyorum nedenini bilen var mı

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-16-20-53-53-011_com.android.chrome.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 54
Sanaaa testimi atmak ıstedımmmm ben bile durup durup fotografa bakıyorum bunu benmı yaptım bnım testimmi diye Allahhım her an duamdasjnız her an hepiniz Bu son kırmızılarrr olsunn pozitifler artsın Yarabbbimmm

Eklentiler

• 844E9FD0-88A8-42BC-B205-11CF1C363DEB.jpeg
    127,5 KB · Görüntüleme: 58
Sanaaa testimi atmak ıstedımmmm ben bile durup durup fotografa bakıyorum bunu benmı yaptım bnım testimmi diye Allahhım her an duamdasjnız her an hepiniz Bu son kırmızılarrr olsunn pozitifler artsın Yarabbbimmm
Canim çok sevindim Bunun negatif çıkma durumu yok zaten inşallah saglikla ilerler bundan sonra çokça duaya ihtiyacım var eksik etme lütfen

Hiçbirşeye güven olmayacak o zaman adetim gelsin hemen inşallah ya kimyasal gebelik sonrası hormonlarım alt üst oldu sivilce doldu yüzüm göğüslerim dehşet ağrıyor
Kimyasal gebeliği düşüş olarak düşünme canim.
Normal bir durum o hormonları etkilememistir

Canim çok sevindim Bunun negatif çıkma durumu yok zaten inşallah saglikla ilerler bundan sonra çokça duaya ihtiyacım var eksik etme lütfen
Yaaa yeterki dua isteeee Hep dualarımdasınız her namazda her an vallahiii sizler hayatımın bir bölümü gibi oldunuz gün içinde böyle mutlaka burayada zaman ayırmam lazım gibi geliyo Ya ben inaniyorumm burda hepimizz görücez sendede tüm herkestet de poZitifleri

İnşallah canım benim. Sevincin hiç bitmesin hep böyle mutlu ol

Canım benim okudum o kadar içten yazmışsın ki inşallah gönlüne göre olur yaşın 23 daha genceciksin stres yapma zamanı geldiğinde olcak ben inanıyorum sen yüreğini ferah tut

Sen hiç kuşkuda kalma canım bebişin seninle Allah’ın izni ile

Sana yazmıştım canım evet gördüm devamı geldi mi lekenin bekle bakalım yarınki ateş çok kritik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…