- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.013
- 598
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.441
Merhaba , tabi ki oldu bende de çok normal 1-2 ay hafif ağrılar olacak benim tam 1 yıl oldu hala hafif ağrılar oluyor zaman zaman çok normal. Hiçbir şey ameliyat öncesi gibi olmuyor malesef neticede bıçak değiyor. Ama iyi ki çıkarmışım çok sağlıklıyım çok şükür suanSilikkn cikarma ameliyati sonrasi sızı ve agriniz olfu mi? Benn20 gun once cikarttirdim sızı ve hafif agri var kollarimo kullandigimda.
Amin amin inşallahhh en güzel haberlerinizi ben beklıyorum bu seferekimm24 Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olur inşallah. Darısı başımıza
Allah razı olsun canımmm cümlemiz için inşallah inşallahhAllah sağlıkla kolaylıkla kucağın aalmayı nasip eder inşallah eşinle bebeğinle daha nice güzel günler yaşarsınız umarım vakti geldiğinde inşallah bizede nasip olur sağlıklı hayırlı bir evlat
Evet ne kadar şükretsek az eksik gercekten Allah razı olsun binleerce kez cümlemiz için inşallah en yakın zamanda güzel haberlere alalım sizlerden inşallaahhhcanımmCidden ne kadar şükredilse azmutluluğunuz daim olsun yuvanız şenlensin İnşAllah
Canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGüzelliklerrr azıcık cenemmm acılıcakk cunku kimseye söylemedım ( yakın arkaadasım harıc)veee tek basımayım suanbu yuzden sizle paylaşcammm vallahi burda oldugum için cok mutluyummm ilk şüphe duydugumdan itibaren burayı kesfettim ve birkac gün mesajları okudum ortam bu tanımadan ıcten dualar okadar hosuma gittikii neden bu duaya bende ortak olmayayım diyip aranıza geldimm biz eşimle 8 yıllık bi ilişkiden sonra evlendikk büyük cabalarla gayretlerle Ve evlendık suan 2 yıllık evliyiz ve simdiye kadar cocuk dusunmemıstıkk biraz tadını cıkarmak ıstedık okadar yılın sefasını sürmek istedik aynı yuvada daha sonra bizimde artık bı bebegımız olsun siye bı karar aldık böyle bir adım attık Rabbim bekletmeden verdi binlerce şükürler olsun böyle düğün fotoğrafımıza bakıyorum ağlıyorum nerden nereye diyee ve onun henuz haberi yok suphelendıgım ıcın dun ona regl oldugumu söyledim tam bir süpriz olması adına tepkısını öyle merak edıyorum kiiii neyse cok çok yogun duygular ıcındeyım Allah hepinizden razı olsun binlerce kezz dualarınızda tuttunuz. Biliyorum cok konustum ama şöyle bi içimden geldiii yaaaa vallahiiii Rabbimmm tüm isimleri yüzü suyu hürmetine burda evlat için caba gösteren bekleyen tümm arkadaslarımaaa hayırlıı zamanda bu hayırlı haberii nasip et çoookkkk AMİİNN Sizleriiii seviyorummmmmm İYİ Kİİ VARSINIZZ
Olur bana uyarO zaman sporları yaptık mı diye de takipleşelim hem birbirimizi motive ederiz
Çatlama ile yumurtlama aymı şey değil canım.Döllenecek zaman çatlama zamanıdır.öatlama demek yumrtanın tüpten çıkmasındemektir.O gün ilişki olursa sperm ler yumurtaya doğru yok alır t çizgisi cden silik olacak .Yumrtlma ise t ile t aymı koyılukta demektir.Bu sebeple yumurtlama gördükten sonra t silikleşene kadar testi devam etmen gerek ki çatlama yi görene kadarPeki çatladığını nasıl anlarız. Yumurtlama ve çatlama aynı şey miydi. Geçen sanki öyle görmüştüm
Sağol canımÇatlama ile yumurtlama aymı şey değil canım.Döllenecek zaman çatlama zamanıdır.öatlama demek yumrtanın tüpten çıkmasındemektir.O gün ilişki olursa sperm ler yumurtaya doğru yok alır t çizgisi cden silik olacak .Yumrtlma ise t ile t aymı koyılukta demektir.Bu sebeple yumurtlama gördükten sonra t silikleşene kadar testi devam etmen gerek ki çatlama yi görene kadar
Bence yok canım bu şekilde gölge tamam é odaklanıp kendimiz kuruyoruz sonra üzülen iz oluyoruzKızlar 16sında toplu test töreni yokmuydu ben yaptım bakar mısınız bir şey var mı silik var gibi sankii @TASUUPapatyamaviss bu arada adetime 3 gün var daha
Rica ederim canım 5 aydır yapa yapa usta oldum bide aldığım kişiden de öğremdimSağol canım
Cok rahatladim. TesekkurlerMerhaba , tabi ki oldu bende de çok normal 1-2 ay hafif ağrılar olacak benim tam 1 yıl oldu hala hafif ağrılar oluyor zaman zaman çok normal. Hiçbir şey ameliyat öncesi gibi olmuyor malesef neticede bıçak değiyor. Ama iyi ki çıkarmışım çok sağlıklıyım çok şükür suan
Canım benim adetim geç oluyordu 33-35 hatta bazen 37 günü buluyordu Mfk ya yazmıştım ilk ay advictor ve fodega önermişti o ay 28 günde adet oldum erken yumurtladım cok faydası oldu ikini ve üçüncü ay da eş paketi önerdi (panacea, bee,fodega) ben bunlara ek olarak adendo ve athena ekledim ve kullandığımdan beri adetim düzene girdi 28-30 günde adet oluyorum şükürler olsun Mfk ya yazdım devam dedi. Ama ben bu ara içmiyorum sanırım sıkıldımolacak inşallah kuzum, evet yeni ay yeni planlar diyelim :')) hem spora ağırlık verelim bu ay hem de ben MFK ürünlerine ve jellere falan bi bakalım diyorumfnd_50 Papatyamaviss bebekheyecani bilgililerdi galiba bu konuda onlardan da fikir alalım
Canım 3 aydır aynı durumu yaşıyorumsenın talıhsızlıgın oldu gercekten kuzum obu ay harıka olcak ama hıssedıyorum @pozitifbiri nin yanına çok kişi gidecek :)
Allah razı olsunnncanımm sanırım sende ve diğer tüm güzelliklerde ben inaniyorum en yakım zamandaa onlardanda sendende cok guzel haberler alıcazzz o minnak coraplar boşaa alınmadıı haniiiiiCanım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı olmayanlara. Eşinle çok mutlu olun. Bizi de eksik etme dualarından
Ayy maşallah canımKızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorumdün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
Özellikle soğuk havalarda ağrı sızı oluyor normal bir durum bilginiz olsunCok rahatladim. Tesekkurler
Doğru söylüyorsunAllah razı olsunnncanımm sanırım sende ve diğer tüm güzelliklerde ben inaniyorum en yakım zamandaa onlardanda sendende cok guzel haberler alıcazzz o minnak coraplar boşaa alınmadıı haniiiii
Benim de kızım 7 yaşında canim.Çok güzel ve tatlış insanların bir arada olduğu bir tag olmuş buBi süredir takip ediyorum benimde bir oğlum var 2. Yi istiyoruz Allah nasip ederse hayal kırıklıkları oluyor ara ara polip ameliyatı falan gibi ama oğlumun kardeşi olsun 7 yasin da artık çok istiyorum sizin yazdıklarınızla hem umut dolu oluyorum hemde çok eğleniyorum neşeniz daimi olsun Rabbım gönlünüz dekini hakkınızda hayırlı etsin ins
Aynen soguk havada oluyor. Cok tesekkurlerÖzellikle soğuk havalarda ağrı sızı oluyor normal bir durum bilginiz olsun
benimde adetlerim 24 ile 26gün arası oluyordu mfk ürünleri herhalde diyorum 4 5 aydır 27 30 günde oluyorumCanım benim adetim geç oluyordu 33-35 hatta bazen 37 günü buluyordu Mfk ya yazmıştım ilk ay advictor ve fodega önermişti o ay 28 günde adet oldum erken yumurtladım cok faydası oldu ikini ve üçüncü ay da eş paketi önerdi (panacea, bee,fodega) ben bunlara ek olarak adendo ve athena ekledim ve kullandığımdan beri adetim düzene girdi 28-30 günde adet oluyorum şükürler olsun Mfk ya yazdım devam dedi. Ama ben bu ara içmiyorum sanırım sıkıldımara verdim inşallah olacak yakında inanıyorum
Bitanem peki nerden iletişime geçebilirim ve nasıl alabilirim?? Ne almam gerektiğini o mu öneriyorCanım benim adetim geç oluyordu 33-35 hatta bazen 37 günü buluyordu Mfk ya yazmıştım ilk ay advictor ve fodega önermişti o ay 28 günde adet oldum erken yumurtladım cok faydası oldu ikini ve üçüncü ay da eş paketi önerdi (panacea, bee,fodega) ben bunlara ek olarak adendo ve athena ekledim ve kullandığımdan beri adetim düzene girdi 28-30 günde adet oluyorum şükürler olsun Mfk ya yazdım devam dedi. Ama ben bu ara içmiyorum sanırım sıkıldımara verdim inşallah olacak yakında inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?