Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Silikkn cikarma ameliyati sonrasi sızı ve agriniz olfu mi? Benn20 gun once cikarttirdim sızı ve hafif agri var kollarimo kullandigimda.
Merhaba , tabi ki oldu bende de çok normal 1-2 ay hafif ağrılar olacak benim tam 1 yıl oldu hala hafif ağrılar oluyor zaman zaman çok normal. Hiçbir şey ameliyat öncesi gibi olmuyor malesef neticede bıçak değiyor. Ama iyi ki çıkarmışım çok sağlıklıyım çok şükür suan

ekimm24 Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olur inşallah. Darısı başımıza
Amin amin inşallahhh en güzel haberlerinizi ben beklıyorum bu sefer
Allah razı olsun canımmm cümlemiz için inşallah inşallahh
Cidden ne kadar şükredilse az mutluluğunuz daim olsun yuvanız şenlensin İnşAllah
Evet ne kadar şükretsek az eksik gercekten Allah razı olsun binleerce kez cümlemiz için inşallah en yakın zamanda güzel haberlere alalım sizlerden inşallaahhhcanımm

Canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı olmayanlara. Eşinle çok mutlu olun. Bizi de eksik etme dualarından

Çok güzel ve tatlış insanların bir arada olduğu bir tag olmuş bu Bi süredir takip ediyorum benimde bir oğlum var 2. Yi istiyoruz Allah nasip ederse hayal kırıklıkları oluyor ara ara polip ameliyatı falan gibi ama oğlumun kardeşi olsun 7 yasin da artık çok istiyorum sizin yazdıklarınızla hem umut dolu oluyorum hemde çok eğleniyorum neşeniz daimi olsun Rabbım gönlünüz dekini hakkınızda hayırlı etsin ins

Peki çatladığını nasıl anlarız. Yumurtlama ve çatlama aynı şey miydi. Geçen sanki öyle görmüştüm
Çatlama ile yumurtlama aymı şey değil canım.Döllenecek zaman çatlama zamanıdır.öatlama demek yumrtanın tüpten çıkmasındemektir.O gün ilişki olursa sperm ler yumurtaya doğru yok alır t çizgisi cden silik olacak .Yumrtlma ise t ile t aymı koyılukta demektir.Bu sebeple yumurtlama gördükten sonra t silikleşene kadar testi devam etmen gerek ki çatlama yi görene kadar

Sağol canım

Kızlar 16sında toplu test töreni yokmuydu ben yaptım bakar mısınız bir şey var mı silik var gibi sankii @TASUU Papatyamaviss bu arada adetime 3 gün var daha
Bence yok canım bu şekilde gölge tamam é odaklanıp kendimiz kuruyoruz sonra üzülen iz oluyoruz

Cok rahatladim. Tesekkurler

Canım benim adetim geç oluyordu 33-35 hatta bazen 37 günü buluyordu Mfk ya yazmıştım ilk ay advictor ve fodega önermişti o ay 28 günde adet oldum erken yumurtladım cok faydası oldu ikini ve üçüncü ay da eş paketi önerdi (panacea, bee,fodega) ben bunlara ek olarak adendo ve athena ekledim ve kullandığımdan beri adetim düzene girdi 28-30 günde adet oluyorum şükürler olsun Mfk ya yazdım devam dedi. Ama ben bu ara içmiyorum sanırım sıkıldım ara verdim inşallah olacak yakında inanıyorum

senın talıhsızlıgın oldu gercekten kuzum o bu ay harıka olcak ama hıssedıyorum @pozitifbiri nin yanına çok kişi gidecek :)
Canım 3 aydır aynı durumu yaşıyorum kopkoyu görmeden inanmışsam artık inşallah çok teşekkür ederim senin de hepinizin gönlüne göre olsun

Canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı olmayanlara. Eşinle çok mutlu olun. Bizi de eksik etme dualarından
Allah razı olsunnncanımm sanırım sende ve diğer tüm güzelliklerde ben inaniyorum en yakım zamandaa onlardanda sendende cok guzel haberler alıcazzz o minnak coraplar boşaa alınmadıı haniiiii

Benim de kızım 7 yaşında canim.
Çok beklemeden 2. Yi de kucağımıza alırız inşallah. Bende 7-8 aydır gebelik olusmadi.

benimde adetlerim 24 ile 26gün arası oluyordu mfk ürünleri herhalde diyorum 4 5 aydır 27 30 günde oluyorum

Bitanem peki nerden iletişime geçebilirim ve nasıl alabilirim?? Ne almam gerektiğini o mu öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…