• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

AAİİYYY biz de seni seviyoruz sen de iyi ki varsın canımm :) biz de 2013 ten beri beraberdik, 2018 sonuna doğru evlendik, ilk yıllar biz de aynı sizin gibi düşünerek bebek beklesin dedik, artık çok istiyoruz Allah nasip ederse :)
Ya ne güzellll😍😍 Allahın izniyle sendende hayırlı haberler beklıyoruz ozamannn😍😍

Canım ateşin düşmemesi güzel ama lekenin iki anlamı var biliyorsun, umarım yerleşmedir. Ateş bazen reglde düşer, bekleyip göreceğiz umarım güzel haberi verirsin :dua:
Benim 3 gün felan leke gelir sonra aktif kanama başlar.
Ateşin düşmesi için yoğun kanamalı mi olması gerekiyor acaba 🤔

Benim adetim çok düzenlidir normalde.bugun olmam gerekiyordu ama olmadım dayanamayarak 4 gün önce gidip kan verdim negatifti iki gündür adet olacakmışım gibi ağrım vardı.Bugun oda kesildi.Normalse hiç ağrım olmam hissetmem bile lavaboya gitmeden acaba tst için erken mi davrandim
Erken vermiş olabilirsin ama sabret gecikmenin 3. gününde kan ver bence :)

Güzelliklerrr azıcık cenemmm acılıcakk cunku kimseye söylemedım ( yakın arkaadasım harıc)veee tek basımayım suan🙈bu yuzden sizle paylaşcammm 🙈🙈 vallahi burda oldugum için cok mutluyummm ilk şüphe duydugumdan itibaren burayı kesfettim ve birkac gün mesajları okudum ortam bu tanımadan ıcten dualar okadar hosuma gittikii neden bu duaya bende ortak olmayayım diyip aranıza geldimm biz eşimle 8 yıllık bi ilişkiden sonra evlendikk büyük cabalarla gayretlerle Ve evlendık suan 2 yıllık evliyiz ve simdiye kadar cocuk dusunmemıstıkk biraz tadını cıkarmak ıstedık okadar yılın sefasını sürmek istedik aynı yuvada daha sonra bizimde artık bı bebegımız olsun siye bı karar aldık böyle bir adım attık Rabbim bekletmeden verdi binlerce şükürler olsun böyle düğün fotoğrafımıza bakıyorum ağlıyorum nerden nereye diyee ve onun henuz haberi yok suphelendıgım ıcın dun ona regl oldugumu söyledim tam bir süpriz olması adına 🙈tepkısını öyle merak edıyorum kiiii neyse cok çok yogun duygular ıcındeyım Allah hepinizden razı olsun binlerce kezz dualarınızda tuttunuz. Biliyorum cok konustum 🙈🙈 ama şöyle bi içimden geldiii yaaaa vallahiiii Rabbimmm tüm isimleri yüzü suyu hürmetine burda evlat için caba gösteren bekleyen tümm arkadaslarımaaa hayırlıı zamanda bu hayırlı haberii nasip et çoookkkk AMİİNN🥰🙏🙏🙏 Sizleriiii seviyorummmmmm İYİ Kİİ VARSINIZZ 😍😍😍😍😍
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım benim. İnşallah yuvanıza hayırlı bir evlat olsun eli ayağı düzgün olsun cinsiyet ne olursa olsun. Tekrar tekrar gözün aydın olsun eşine yapacağın süprizide bizimle paylaşırsan mutlu oluruz bizede fikir olur hem mutluluğunuzla bizde mutlu oluruz. Ayy ne güzel duygular rabbim el açmış kimler bekliyorsa hepimizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla. 😍🤗🙏

ama söylemesi bir kolay ki :) bende dayanamam ama erken yapmak çok yıpratıcı oluyor senin için söylüyorum.kan vermek yerine kaset test yap boşuna canını yaktırma
Bende başkası a
ama söylemesi bir kolay ki :) bende dayanamam ama erken yapmak çok yıpratıcı oluyor senin için söylüyorum.kan vermek yerine kaset test yap boşuna canını yaktırma
Ben öyle bir ruh hastasıyım ki kaset testi birsuru tane alırım sonra da beş tane damacana ve 64 lu solo peçete alırım onun için en temizi bana kan vermek :D

Ben inan hiç anlamadım canım 2 gün yaklaşık sadece kahve küçük küçük lekelenme oldu bir iki, dün gece de sildiğimde kırmızı geldi , tamam dedim adet geliyor kırmızı görünce, yazdım hatta buraya da. ama bugün sıfır. ne şimdi bu ya :KK43:
Çok can sıkıcı bir durum bizzat çok yeni yaşadım seni iyi anlıyorum ama insan artık yeri geliyor dumur oluyor yani zaten hassas dönemlerdeyiz birde böyle garip şeyler yaşayınca kafalar iyice karışıyor hakikaten. 🤷🏼‍♀️

Back