- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.421
Var gıbı ınsallah belirginleşirKızlar 16sında toplu test töreni yokmuydu ben yaptım bakar mısınız bir şey var mı silik var gibi sankii @TASUUPapatyamaviss bu arada adetime 3 gün var daha
Güzel olur inşallahaynen bende beğendim bakalım sonuç nasıl olucak :)
Allah razı olsun canımmmmmCanım cok sevindim sağlıkla gelsin inşallah bebişin
Yaaaa fenaa duygusallllardayımmAyyyyy seni yerim benvalla içimde hissettim o heyecanı çok mutluyum senin için hayırlı olsun
Yaaaaa sen bi harikasınnekimm24 Kızzzz ben sana dedim çocuk çıkacak anne ben burdayım gör beni diyecek diyeee, ama sakalımız yokki dinlensin...
Maşallah size sağlıkla gelsin, huzur mutluluk getirsin kuşumO zaman çalsın davullar
Çok çokkk tesekkür ederiimmmm hep dualarımdasınız heppayyy canım benim inşallah sağlıkla gelsin hayırlı uğurlu olsun bebişin :)) bizlere de dua et :)
Allah razı olsun canımmMaşallah maşallah
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese bu duyguyu yasatsın inşallahh
Bende spora baslayacagımmmAynen bende ağlamıcam diyorum dökülüyorHem biz senle bu ay bol bol spor yapıcaz metabolizmamızı yeniden aktifleştiricez belki bir anda oluverir
Sagol canım benim duanı eksik etme tekrar hayırlı olsunnGüzelliklerrr azıcık cenemmm acılıcakk cunku kimseye söylemedım ( yakın arkaadasım harıc)veee tek basımayım suanbu yuzden sizle paylaşcammm vallahi burda oldugum için cok mutluyummm ilk şüphe duydugumdan itibaren burayı kesfettim ve birkac gün mesajları okudum ortam bu tanımadan ıcten dualar okadar hosuma gittikii neden bu duaya bende ortak olmayayım diyip aranıza geldimm biz eşimle 8 yıllık bi ilişkiden sonra evlendikk büyük cabalarla gayretlerle Ve evlendık suan 2 yıllık evliyiz ve simdiye kadar cocuk dusunmemıstıkk biraz tadını cıkarmak ıstedık okadar yılın sefasını sürmek istedik aynı yuvada daha sonra bizimde artık bı bebegımız olsun siye bı karar aldık böyle bir adım attık Rabbim bekletmeden verdi binlerce şükürler olsun böyle düğün fotoğrafımıza bakıyorum ağlıyorum nerden nereye diyee ve onun henuz haberi yok suphelendıgım ıcın dun ona regl oldugumu söyledim tam bir süpriz olması adına tepkısını öyle merak edıyorum kiiii neyse cok çok yogun duygular ıcındeyım Allah hepinizden razı olsun binlerce kezz dualarınızda tuttunuz. Biliyorum cok konustum ama şöyle bi içimden geldiii yaaaa vallahiiii Rabbimmm tüm isimleri yüzü suyu hürmetine burda evlat için caba gösteren bekleyen tümm arkadaslarımaaa hayırlıı zamanda bu hayırlı haberii nasip et çoookkkk AMİİNN Sizleriiii seviyorummmmmm İYİ Kİİ VARSINIZZ
Kuzum çoğunda erken çıkmıyor ümidini kaybetme daha 5gün varmış inşallah vardır belli olmazBen feerly erken gebelik testini yaptım 6 da, oğlan uyandırınca. Kalbim kadar temizson 5 ti bugün, olsa çıkardı herhalde. Hakkımızda hayırlısı
Safransari Papatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues @Veziir Cey1an ekimm24 @Bir hayale yolculuk bebekheyecani @imagination forever melisaa93 diğer canlar
canım ben bır kutu advıctor kullanmıstım ben etkısı oldugunu dusunuyorum ayrıca benım kan ve vıtamın degerlerım cok dusuktu onlar da duzeldı bence bunları da dıkkate alın tahlılle degerlere baktırınMFK ya yeni başladım canım ama diğer kızlar çok memnun olduklarını söylüyor.
Benimde düzensiz ama pco görünümü var ultrasında görünür bakan iyi hekimsePco kisti demek?
Adetlerımde duzensiz 30-36 gün arası
Doktor alttan muayene ettı
Kist olsa söylerdi dimi?
Kaldı ki Pco olsa ilk yaptıklarım neden silik çıksın?
Kuzum çoğunda erken çıkmıyor ümidini kaybetme daha 5gün varmış inşallah vardırda miniğin seni şaşırtır canım sıkma canını daha çok erkenBen feerly erken gebelik testini yaptım 6 da, oğlan uyandırınca. Kalbim kadar temizson 5 ti bugün, olsa çıkardı herhalde. Hakkımızda hayırlısı
Safransari Papatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues @Veziir Cey1an ekimm24 @Bir hayale yolculuk bebekheyecani @imagination forever melisaa93 diğer canlar
Allah sağlıkla kolaylıkla kucağın aalmayı nasip eder inşallah eşinle bebeğinle daha nice güzel günler yaşarsınız umarım vakti geldiğinde inşallah bizede nasip olur sağlıklı hayırlı bir evlatGüzelliklerrr azıcık cenemmm acılıcakk cunku kimseye söylemedım ( yakın arkaadasım harıc)veee tek basımayım suanbu yuzden sizle paylaşcammm vallahi burda oldugum için cok mutluyummm ilk şüphe duydugumdan itibaren burayı kesfettim ve birkac gün mesajları okudum ortam bu tanımadan ıcten dualar okadar hosuma gittikii neden bu duaya bende ortak olmayayım diyip aranıza geldimm biz eşimle 8 yıllık bi ilişkiden sonra evlendikk büyük cabalarla gayretlerle Ve evlendık suan 2 yıllık evliyiz ve simdiye kadar cocuk dusunmemıstıkk biraz tadını cıkarmak ıstedık okadar yılın sefasını sürmek istedik aynı yuvada daha sonra bizimde artık bı bebegımız olsun siye bı karar aldık böyle bir adım attık Rabbim bekletmeden verdi binlerce şükürler olsun böyle düğün fotoğrafımıza bakıyorum ağlıyorum nerden nereye diyee ve onun henuz haberi yok suphelendıgım ıcın dun ona regl oldugumu söyledim tam bir süpriz olması adına tepkısını öyle merak edıyorum kiiii neyse cok çok yogun duygular ıcındeyım Allah hepinizden razı olsun binlerce kezz dualarınızda tuttunuz. Biliyorum cok konustum ama şöyle bi içimden geldiii yaaaa vallahiiii Rabbimmm tüm isimleri yüzü suyu hürmetine burda evlat için caba gösteren bekleyen tümm arkadaslarımaaa hayırlıı zamanda bu hayırlı haberii nasip et çoookkkk AMİİNN Sizleriiii seviyorummmmmm İYİ Kİİ VARSINIZZ
Bende spora baslayacagımmm
O zaman sporları yaptık mı diye de takipleşelim hem birbirimizi motive ederizBen de başlıycam
Bugün adet.oldum.18inde regl olcam 4. Gün doktora gidip bakıcaz bende durumlar nasıl
Cidden ne kadar şükredilse azGüzelliklerrr azıcık cenemmm acılıcakk cunku kimseye söylemedım ( yakın arkaadasım harıc)veee tek basımayım suanbu yuzden sizle paylaşcammm vallahi burda oldugum için cok mutluyummm ilk şüphe duydugumdan itibaren burayı kesfettim ve birkac gün mesajları okudum ortam bu tanımadan ıcten dualar okadar hosuma gittikii neden bu duaya bende ortak olmayayım diyip aranıza geldimm biz eşimle 8 yıllık bi ilişkiden sonra evlendikk büyük cabalarla gayretlerle Ve evlendık suan 2 yıllık evliyiz ve simdiye kadar cocuk dusunmemıstıkk biraz tadını cıkarmak ıstedık okadar yılın sefasını sürmek istedik aynı yuvada daha sonra bizimde artık bı bebegımız olsun siye bı karar aldık böyle bir adım attık Rabbim bekletmeden verdi binlerce şükürler olsun böyle düğün fotoğrafımıza bakıyorum ağlıyorum nerden nereye diyee ve onun henuz haberi yok suphelendıgım ıcın dun ona regl oldugumu söyledim tam bir süpriz olması adına tepkısını öyle merak edıyorum kiiii neyse cok çok yogun duygular ıcındeyım Allah hepinizden razı olsun binlerce kezz dualarınızda tuttunuz. Biliyorum cok konustum ama şöyle bi içimden geldiii yaaaa vallahiiii Rabbimmm tüm isimleri yüzü suyu hürmetine burda evlat için caba gösteren bekleyen tümm arkadaslarımaaa hayırlıı zamanda bu hayırlı haberii nasip et çoookkkk AMİİNN Sizleriiii seviyorummmmmm İYİ Kİİ VARSINIZZ
Adetinin 4.günü gitsene benim doktorum o günde gitmemi istiyorBugün adet.oldum.
Önümüzdeki adette gidicem Dr a, geçen ay takip başarısız oldu.
Silikkn cikarma ameliyati sonrasi sızı ve agriniz olfu mi? Benn20 gun once cikarttirdim sızı ve hafif agri var kollarimo kullandigimda.Kesinlikle öyle ilahi mesajlar çok var hayatımızda çok şükürtam 1 sene oldu yeniden doğmuş gibiyim hep hasta etmiş beni.. Psikolojşk olarak bile ben panik atak sanıyordum meğer o kanama baş döndürüyormuş sersemletiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?