- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.161
Senin içinde hayırlı güzel sonuçlar olsunBir hafta sonra canım iyi gidiyor tablon yarın yap bence de bat tarihin gelmişyarın şenlensin buralar herkesin bazal vücut sıcaklığı ve kalktığı saatten bile farklı olur, ona takılma ama alın ateşi dil altına göre ya da vajinal ölçüme göre daha düşük olur
3ünü de yarın mı yapcanHuuu yarınki test partisine hazır mısınız? Ben kılıçlarımı kuşandım hazır ve nazırımevdeki bebelerin rızkını testlere gömdüm geldim
Yok anacım, erken gebelik olanı yaparım yarın. Diğerinden birini de cumartesi. Son kalan da gidişata göre...3ünü de yarın mı yapcan
Hadi inşAllah hayırlı haberler alırsınYok anacım, erken gebelik olanı yaparım yarın. Diğerinden birini de cumartesi. Son kalan da gidişata göre...Işık görürsek adet günü yaparız bide
Hepimiz eee canım hayırlısıylaaaHadi inşAllah hayırlı haberler alırsın
Hayırlısı olsun inşallah canım nasibi olan geliyorİnşallah yavrum inşallahne bileyim işte daha başta böyle sonra nolur bilmiyorum
Neyseki yolumuzu bulmuşuzAynen bende böyle ayartıyorum yoksa hadi bugün yapmamız lazım diyince nazından geçilmiyorsanki dünyadaki son erkek havasını bir gör
İnanki bende öyle olurum yaVallaha öyle oluyorbirebir yaşandı doktor bize 2 ay ilişki yasak demişti eşimden önce ben hayır ya banane demiştim kızlar hiç demeyin hamile kalınca süründürcem felan diye adamı kuytuda kıstırasım geliyordu
Hahahahahölcem ya
Bende erken gebelık testı yok gecen ay 300 tl verıp bos cıkınca almadım sımdılıkTabiiikiii yapıyoruz. Yumurtlama takibi yapmadım bilmiyorum. Yarın adete 6 gün kalıyor. 21i adet günüm
Ay hadi hayirlisi olsun hakkimizda insallah ben akinti uzerinden takip yaptim bu ay ama 5 ile 7 sinde seffaf akinti vardi hangisini baz licam bilmiyorum 5 ise 19_20 regl 7 ise 21Tabiiikiii yapıyoruz. Yumurtlama takibi yapmadım bilmiyorum. Yarın adete 6 gün kalıyor. 21i adet günüm
Rabbim en güzel sekılde o duyguyu sana yasatacktır eminimAmiiiin İnşAllahHer an aklımda içim yana yana yaşamayı öğrendim. Herkesin bir sınavı var benimki de bu şekildeymiş.İnşAllah bu sınavı kazanmak nasip olur
Canim regl gelecekse, battan kaç gün önce ateşin düşmesi gerekiyor?Bir hafta sonra canım iyi gidiyor tablon yarın yapma bence bat tarihin gelmemisyarın şenlensin buralar herkesin bazal vücut sıcaklığı ve kalktığı saatten bile farklı olur, ona takılma ama alın ateşi dil altına göre ya da vajinal ölçüme göre daha düşük olur
O kadar pahalı mı erken gebelik testleriBende erken gebelık testı yok gecen ay 300 tl verıp bos cıkınca almadım sımdılıkama ınovıtayla bende katılırım sıze sabah
Kuzucum ben 6 kere fln hergun test harcadıgım ıcın oyle cok tuttuO kadar pahalı mı erken gebelik testleri
Hahaha bu varya bir baglilik test yapmakKuzucum ben 6 kere fln hergun test harcadıgım ıcın oyle cok tuttu
Genelde 2-3 gün öncesinden düşmeye başlar ama bazen tam bat günü ani düşüş olur döngüden döngüye bile fark eder beni çok umutlandıran tablolarım da oldu sonra bat günü hatta regl döneminde düşüşü gördümCanim regl gelecekse, battan kaç gün önce ateşin düşmesi gerekiyor?
Anladım canım tesekkurler.Genelde 2-3 gün öncesinden düşmeye başlar ama bazen tam bat günü ani düşüş olur döngüden döngüye bile fark eder beni çok umutlandıran tablolarım da oldu sonra bat günü hatta regl döneminde düşüşü gördüm
Amin canım çok sağ ol ama sonradan fark ettim aslında senin daha gününe var yarın inşallah pozitifi görürsün ama görmesen bile erken yaptığın için olabilir o nedenle moral bozmak yok ben regle 4 gün kala negatif görüp sonra pozitif görmüştüm meselaSenin içinde hayırlı güzel sonuçlar olsunbebişin Sağlıkla güzelliklerle gelsin
Ne kaa ateşli hatunum öyleyse, alın böyleyse dil altını düşünemiyorum
Günde 3 parol alabilirsin.
Ya hastalandım tam sonra ne kadar c vitamini alsan da hemen fayda göstermiyor.
Annen gelsin, bir arabaşı çorbası ayağa kaldırır seni
İlk gittigimizde yaşar ustaya gitmiştik.
Bunda da farklı bir yere gidelim dedik.
Eşim Beyzade kebap i duymuş. Bu mu güzel hasan usta mi ?
Biz Adana'ya gelince ciğer mumbar sirdan, Allah ne verdiyse artıkyemek yemeğe geliyoruz zaten sadece.
Öyle benim akıntım adetten hemen sonra başladı. O zaman gün aşırı denedik. Sonra 7 8 9 peş peşe yapıp tükkanı kapadıkAy hadi hayirlisi olsun hakkimizda insallah ben akinti uzerinden takip yaptim bu ay ama 5 ile 7 sinde seffaf akinti vardi hangisini baz licam bilmiyorum 5 ise 19_20 regl 7 ise 21kafam yandi resmen
Yarasın bacım, şifa, can, kan olsun sana da kızçen deeeBeyzade de iyidir hiç farketmezadana dedin mi akla onlar geliyor zaten canım sirdan mumbar kebap ciğer
Bu arada ben kendim yaptım corbami caniiiimmmbir yaştan sonra analar da bişey yapamıyor kendi göbeğini kendin kesiyorsun. File portakal aldım greyfurt la sıktım sıktım içtim iyiyim bugün
Yooo canım ben moral bozmuyorum, çok şükür 2 tane var. Vardır vakti zamanıAmin canım çok sağ ol ama sonradan fark ettim aslında senin daha gününe var yarın inşallah pozitifi görürsün ama görmesen bile erken yaptığın için olabilir o nedenle moral bozmak yok ben regle 4 gün kala negatif görüp sonra pozitif görmüştüm mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?