Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Senin içinde hayırlı güzel sonuçlar olsun bebişin Sağlıkla güzelliklerle gelsin
Ne kaa ateşli hatunum öyleyse, alın böyleyse dil altını düşünemiyorum

İnşallah yavrum inşallah ne bileyim işte daha başta böyle sonra nolur bilmiyorum
Hayırlısı olsun inşallah canım nasibi olan geliyor
Aynen bende böyle ayartıyorum yoksa hadi bugün yapmamız lazım diyince nazından geçilmiyor sanki dünyadaki son erkek havasını bir gör
Neyseki yolumuzu bulmuşuz iki üç dokunuş sonrasında peşimden koşuyor
İnanki bende öyle olurum ya benim normal de bile kibidom yüksek zaten buna birde hormonları eklersek uuu
Hahahahah ölcem ya
Güzel güldük Hee

Tabiiikiii yapıyoruz. Yumurtlama takibi yapmadım bilmiyorum. Yarın adete 6 gün kalıyor. 21i adet günüm
Bende erken gebelık testı yok gecen ay 300 tl verıp bos cıkınca almadım sımdılıkama ınovıtayla bende katılırım sıze sabah

Tabiiikiii yapıyoruz. Yumurtlama takibi yapmadım bilmiyorum. Yarın adete 6 gün kalıyor. 21i adet günüm
Ay hadi hayirlisi olsun hakkimizda insallah ben akinti uzerinden takip yaptim bu ay ama 5 ile 7 sinde seffaf akinti vardi hangisini baz licam bilmiyorum 5 ise 19_20 regl 7 ise 21 kafam yandi resmen

Canim regl gelecekse, battan kaç gün önce ateşin düşmesi gerekiyor?

Canim regl gelecekse, battan kaç gün önce ateşin düşmesi gerekiyor?
Genelde 2-3 gün öncesinden düşmeye başlar ama bazen tam bat günü ani düşüş olur döngüden döngüye bile fark eder beni çok umutlandıran tablolarım da oldu sonra bat günü hatta regl döneminde düşüşü gördüm

Senin içinde hayırlı güzel sonuçlar olsun bebişin Sağlıkla güzelliklerle gelsin
Ne kaa ateşli hatunum öyleyse, alın böyleyse dil altını düşünemiyorum
Amin canım çok sağ ol ama sonradan fark ettim aslında senin daha gününe var yarın inşallah pozitifi görürsün ama görmesen bile erken yaptığın için olabilir o nedenle moral bozmak yok ben regle 4 gün kala negatif görüp sonra pozitif görmüştüm mesela

Beyzade de iyidir hiç farketmez adana dedin mi akla onlar geliyor zaten canım sirdan mumbar kebap ciğer
Bu arada ben kendim yaptım corbami caniiiimmm bir yaştan sonra analar da bişey yapamıyor kendi göbeğini kendin kesiyorsun. File portakal aldım greyfurt la sıktım sıktım içtim iyiyim bugün

Ay hadi hayirlisi olsun hakkimizda insallah ben akinti uzerinden takip yaptim bu ay ama 5 ile 7 sinde seffaf akinti vardi hangisini baz licam bilmiyorum 5 ise 19_20 regl 7 ise 21 kafam yandi resmen
Öyle benim akıntım adetten hemen sonra başladı. O zaman gün aşırı denedik. Sonra 7 8 9 peş peşe yapıp tükkanı kapadık salı gecesine kaa. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Memişlerde dolgunluk var. Belim ağrıyor.

Yarasın bacım, şifa, can, kan olsun sana da kızçen deee

Yooo canım ben moral bozmuyorum, çok şükür 2 tane var. Vardır vakti zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…