- 21 Kasım 2022
- 466
- 808
- 33
- 35
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.141
Gerçekten mi4 5 kilo bile vermek çok iyi etkiliyormuş
İtiraz değil de bazen nazlanıyor veya üst üste öok olunca zorlanabiliyor :/Kızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
26 gün.Döngünüz kaç gün merak ettim erken görmüşsünüz yumurtlamayı
Çatlamış canım bence.ben strip okuması zor oluyor diye pek tercih etmiyorum birgebebin kini kullanıyorum 4 aydır net gösteriyor tavsiye ederimNe diyorsunuz kızçelerim.Tek olan az önce yaptığım.
Amiiiin İnşAllahYaa çok üzüldümm basın sağolsunn Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etn inşalahh bu dünyada rızkı yokmus demek sen üzülmeburda birbirimizin dualarıylaa herkesi hamiş görcez inşallahh
Boy kilo endeksin nasıl canım eğer normal üstü ise gebelik öncesi kilo vermek çok çok iyi gelecektir yumurta kalitesini bile arttırıyorGerçekten mi
Çatlamış canım bence.ben strip okuması zor oluyor diye pek tercih etmiyorum birgebebin kini kullanıyorum 4 aydır net gösteriyor tavsiyeNe diyorsunuz kızçelerim.Tek olan az önce yaptığım.
sende pco görünümü veya adet düzensizliği varmı canımNe diyorsunuz kızçelerim.Tek olan az önce yaptığım.
Bence erken yumurtlamadın tam zamanında oldu sadece reglin geç geldi. Yumurtalıkların normal düzeninde devam etmiş26 gün.
Hmm o zaman normal ne güzel şanslısınız daha çok döngüye sahipsiniz yıl boyunca26 gün.
Gitmedim bebeğim kuaföre gittim :)))Senin için çok önemli değilse gitme bence.
Benim bir tanıdığım çok kiloluydu, yaşı da vardı. 3 çocuk annesi. En küçük oğlu askerdi. ve 40 yaş üstü hamile kalmış fatketmezmiş doktora gittiğinde cinsiyetini öğrenip gelmiş. O yaz sadece 7 kilo vermiş, kilosuna göre bu verdiği devede kulak. Düzensiz adet oluyormuş, ve hamilelikleri kolay geçtiği için hiç anlamamış, kiloyu verince vücut hemen faaliyete geçmiş.Boy kilo endeksin nasıl canım eğer normal üstü ise gebelik öncesi kilo vermek çok çok iyi gelecektir yumurta kalitesini bile arttırıyor
Bende geçen yıl hamile kaldığım ay karın kası çalışmaya başlamıştım çok aşırı spor yapan biri değilim sadece kilomu korumaya çalışırım ama o ay bir yüklenmiştim kendimeBenim bir tanıdığım çok kiloluydu, yaşı da vardı. 3 çocuk annesi. En küçük oğlu askerdi. ve 40 yaş üstü hamile kalmış fatketmezmiş doktora gittiğinde cinsiyetini öğrenip gelmiş. O yaz sadece 7 kilo vermiş, kilosuna göre bu verdiği devede kulak. Düzensiz adet oluyormuş, ve hamilelikleri kolay geçtiği için hiç anlamamış, kiloyu verince vücut hemen faaliyete geçmiş.
Ben de uzun zaman sonra geçen ay spora döndüm işte baya da iyi geliyor ama şimdi kararsızlık sebebim henüz adet olmadım ve kahve lekelerim var acaba bebek olabilir mi? Sporda hoplamak zıplamak vs zarar verir miBende geçen yıl hamile kaldığım ay karın kası çalışmaya başlamıştım çok aşırı spor yapan biri değilim sadece kilomu korumaya çalışırım ama o ay bir yüklenmiştim kendime
Tabiiikiii yapıyoruz. Yumurtlama takibi yapmadım bilmiyorum. Yarın adete 6 gün kalıyor. 21i adet günüm
Ben de bu ay eşimle is yerinden erken çıkıp eve geldik yumurta erken çatladı diyeAaa olurmı ben bu ay pıkı gorunce eve erken gıdelım hemen gel benı al bıle dedım ahahahahbınlar ılk denemelerın heycanı Allahım ararmaz ınsallahta cabucak olur
Test zamanı ne zaman canım. Yarın bize katılıyor musun?Ben de bu ay eşimle is yerinden erken çıkıp eve geldik yumurta erken çatladı diyeişimi şansa bırakamazdım, aynı yerde çalışıyoruz bir de
Bir hafta sonra canım iyi gidiyor tablon yarın yapma bence bat tarihin gelmemisTest zamanı ne zaman canım. Yarın bize katılıyor musun?
Bak bakalım ateş nasıl gidiyor? Bir de ben alından ölçüyorum. O yüzden mi benim ateşim diğer kızlarınkinden hep yüksek seyrediyor?
İlk üç ay yapma bence yada gebeliğin kesinleşince doktoruna sor o yönlendirsin seni. Benim doktorum 3 aydan sonra müsade etti YouTube’da Elçin Demirel’in hamilelere özel hazırladığı videoları uyguladım toplamda 7 kilo almıştım ki ben kilo almaya meyilli bir insanım. Arkadan bakan hamile olduğumu anlamazdı ve gebeliğim çok rahat geçti ağrısız sızısızBen de uzun zaman sonra geçen ay spora döndüm işte baya da iyi geliyor ama şimdi kararsızlık sebebim henüz adet olmadım ve kahve lekelerim var acaba bebek olabilir mi? Sporda hoplamak zıplamak vs zarar verir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?