- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.121
Doktor ilk üç ay önlem amaçlı olmasın dedi bir sorun yoktu. Sonrasında eşim zarar vermekten korktu o yüzden istemedi. Çok çok dikkat ettik her şeye ama nasipte yokmuş benim bebeğimde melek olmayı tercih ettineden ki doktor mu yasakladı siz mi korkudan yanaşmadınız :)
Tam bilmiyorum ama mümkün demek kiYumurtlamadan adet olmak mümkün yani
BirYorgun olduğu zamanlar mırın kırın ediyor
Bizde kaybettik o yüzden eşim sıkıntı yapmıyor zaten her gün gerek yok bir boş bir dolu yeterli oluyorHahahahahkıyamam ya. Ama illa böyle mi olması gerekiyor. Bize zor değil mi biz de çalışıyoruz. Yoruluyoruz. Hep onlara bahane var.
İnşallah Rabbim tez zamanda kucağınızı doldurur, nasipten ötesi yok malesef,hamile kalmakla da bitmiyor sonrası da çok önemli nasipse Rabbim veriyor zatenDoktor ilk üç ay önlem amaçlı olmasın dedi bir sorun yoktu. Sonrasında eşim zarar vermekten korktu o yüzden istemedi. Çok çok dikkat ettik her şeye ama nasipte yokmuş benim bebeğimde melek olmayı tercih etti
Kızlar hala adet olmadım kahve lekelenme devam ediyor, adete döner mi yoksa yerleşme olabilir mi?? Şuan işten çıktım spora gidecektim ama spora gitsem bi şey varsa zarar verir miyim korkusu sardı napayım acil yarıdmm :/Kızlar galiba adet oluyorum ya kahverengi lekelenmeler arttıağrılarım da var. Üzülmeyeceğim dedim ama çok tuhafım. Kırmızıları görmeden yine de emin olmak istemiyorum ne bileyim hayırlısı . En azından adet olmak da bi sağlık belirtisi diye teselli bulacağım
Ay yok valla ben doktor zorda kalmadıkça 3 ay yasak demişti o kuralı bile arada deliyordumNe 3 ayı biz hiç ekşın yaşamadıkhamilelik ve sonrası toplamda bir yıl kadar kardeş kardeş uyuduk
ben salona attım,horlamısından rahat uyuyayım diye:))Ay yok valla ben doktor zorda kalmadıkça 3 ay yasak demişti o kuralı bile arada deliyordumgebelik devam etseydi hiç dayanamazdım kız bide gebelikte kocasının dokunmasına tahammül edemeyenler var ondansa bu daha iyi bence
Afferin sana sen işi cözmüşsün adamlar bebek düşüncesi olunca kasıyorlar ama fantazi yaratırsan gebelik düşüncesi olmadan hergün olsada sesleri çikmıyoroluyor tabiki :) bende çözümü şu günler yapıcaz diye kodlamadan gidip sırnaşarak çözdüm.beni istekli görünce birazda kadınlık yapınca yorgunda olsa gözü açılıyor alacağımı alıyorum
Arkadaşımda kocasına tahammül edemiyordu peynir gibi kokuyorsun diye kovuyorduAy yok valla ben doktor zorda kalmadıkça 3 ay yasak demişti o kuralı bile arada deliyordumgebelik devam etseydi hiç dayanamazdım kız bide gebelikte kocasının dokunmasına tahammül edemeyenler var ondansa bu daha iyi bence
Kız daha şimdiden diyorumki bida gebelik olursa nasıl 3 ay duracamnormaldede asla böyle bu kadar istekli değilimdir gebelikte insanın huyu suyu değişiyor vallaha
Ya kahkaha attımben salona attım,horlamısından rahat uyuyayım diye:))
AhahahahaArkadaşımda kocasına tahammül edemiyordu peynir gibi kokuyorsun diye kovuyordu
Ay valla çok etkiliyor ben bile kendime inanamıyordumbu kadar alt üst oluyor hormonlar yani diyosunnn bi korkmadım degıl ahahaha sanırım bu ben ben değilime gidiyr iş
Senin için çok önemli değilse gitme bence.Kızlar hala adet olmadım kahve lekelenme devam ediyor, adete döner mi yoksa yerleşme olabilir mi?? Şuan işten çıktım spora gidecektim ama spora gitsem bi şey varsa zarar verir miyim korkusu sardı napayım acil yarıdmm :/
Ya kahkaha attım
Ahahahahaal işte
Ay valla çok etkiliyor ben bile kendime inanamıyordum
Canım gunduz yazmıstın sanki ama kacırdım ben hatırlatıp uzmek ıstemıyorum da ama ne zaman kaybettın ve ne sebeple acaba canımDoktor ilk üç ay önlem amaçlı olmasın dedi bir sorun yoktu. Sonrasında eşim zarar vermekten korktu o yüzden istemedi. Çok çok dikkat ettik her şeye ama nasipte yokmuş benim bebeğimde melek olmayı tercih etti
Sanki silikleşmeye başlamışNe diyorsunuz kızçelerim.Tek olan az önce yaptığım.
5,5 ay önce 37. Haftada kaybettim canım plasenta dekolmanından. Acaba bende de olur mu diye bir korku yaşamayın çünkü çok nadir yaşanan bir olaymışCanım gunduz yazmıstın sanki ama kacırdım ben hatırlatıp uzmek ıstemıyorum da ama ne zaman kaybettın ve ne sebeple acaba canım
Döngünüz kaç gün merak ettim erken görmüşsünüz yumurtlamayıNe diyorsunuz kızçelerim.Tek olan az önce yaptığım.
Yaa çok üzüldümm basın sağolsunn Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etn inşalahh bu dünyada rızkı yokmus demek sen üzülme5,5 ay önce 37. Haftada kaybettim canım plasenta dekolmanından. Acaba bende de olur mu diye bir korku yaşamayın çünkü çok nadir yaşanan bir olaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?