Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

neden ki doktor mu yasakladı siz mi korkudan yanaşmadınız :)
Doktor ilk üç ay önlem amaçlı olmasın dedi bir sorun yoktu. Sonrasında eşim zarar vermekten korktu o yüzden istemedi. Çok çok dikkat ettik her şeye ama nasipte yokmuş benim bebeğimde melek olmayı tercih etti

İnşallah Rabbim tez zamanda kucağınızı doldurur, nasipten ötesi yok malesef,hamile kalmakla da bitmiyor sonrası da çok önemli nasipse Rabbim veriyor zaten

Kızlar hala adet olmadım kahve lekelenme devam ediyor, adete döner mi yoksa yerleşme olabilir mi?? Şuan işten çıktım spora gidecektim ama spora gitsem bi şey varsa zarar verir miyim korkusu sardı napayım acil yarıdmm :/

Ne 3 ayı biz hiç ekşın yaşamadık hamilelik ve sonrası toplamda bir yıl kadar kardeş kardeş uyuduk
Ay yok valla ben doktor zorda kalmadıkça 3 ay yasak demişti o kuralı bile arada deliyordum gebelik devam etseydi hiç dayanamazdım kız bide gebelikte kocasının dokunmasına tahammül edemeyenler var ondansa bu daha iyi bence

ben salona attım,horlamısından rahat uyuyayım diye:))

Afferin sana sen işi cözmüşsün adamlar bebek düşüncesi olunca kasıyorlar ama fantazi yaratırsan gebelik düşüncesi olmadan hergün olsada sesleri çikmıyor

Arkadaşımda kocasına tahammül edemiyordu peynir gibi kokuyorsun diye kovuyordu

Hayırlı akşamlarr kızlarr ooo ne muhabbetler dönmüşşş böyle hepiniz harikasınız siz istenmicek reddedilcek kızlar mısınız emininm hepiniZz taşgibi hatunlarsınız Erkek kafası böyle işte Zora sıkıntıya gelemiyolar erkeğini iyi tanıdın mııı gerisi geliyoo akıllarınıı alırızz

Kız daha şimdiden diyorumki bida gebelik olursa nasıl 3 ay duracam normaldede asla böyle bu kadar istekli değilimdir gebelikte insanın huyu suyu değişiyor vallaha
bu kadar alt üst oluyor hormonlar yani diyosunnn bi korkmadım degıl ahahaha sanırım bu ben ben değilime gidiyr iş

Canım gunduz yazmıstın sanki ama kacırdım ben hatırlatıp uzmek ıstemıyorum da ama ne zaman kaybettın ve ne sebeple acaba canım

Canım gunduz yazmıstın sanki ama kacırdım ben hatırlatıp uzmek ıstemıyorum da ama ne zaman kaybettın ve ne sebeple acaba canım
5,5 ay önce 37. Haftada kaybettim canım plasenta dekolmanından. Acaba bende de olur mu diye bir korku yaşamayın çünkü çok nadir yaşanan bir olaymış

5,5 ay önce 37. Haftada kaybettim canım plasenta dekolmanından. Acaba bende de olur mu diye bir korku yaşamayın çünkü çok nadir yaşanan bir olaymış
Yaa çok üzüldümm basın sağolsunn Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etn inşalahh bu dünyada rızkı yokmus demek sen üzülme burda birbirimizin dualarıylaa herkesi hamiş görcez inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…