- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.101
Ay bende yazmayım dedim de sen yazınca çok güldüm bende çok istiyordum eşim olmaz diyorduVallaha öyle oluyorbirebir yaşandı doktor bize 2 ay ilişki yasak demişti eşimden önce ben hayır ya banane demiştim kızlar hiç demeyin hamile kalınca süründürcem felan diye adamı kuytuda kıstırasım geliyordu
hadi ya öyle mi oluyorVallaha öyle oluyorbirebir yaşandı doktor bize 2 ay ilişki yasak demişti eşimden önce ben hayır ya banane demiştim kızlar hiç demeyin hamile kalınca süründürcem felan diye adamı kuytuda kıstırasım geliyordu
Testleri nasıl yapıyorsun belki de yakalayamadın testteKızlar bir şey soracağım ben her 28 günde bir adet oluyorum 4 5 gün sürüyor adetim düzenli ancak ne ovülasyonum negatif çıkıyor acaba yumurtalayamıyormuyum ama yumurtlamasam her ay düzenli adet olur muyum ki lütfen yanıtlar mısınız ?????
Kız daha şimdiden diyorumki bida gebelik olursa nasıl 3 ay duracamhadi ya öyle mi oluyorah şu hormonlar
HahahahahHahahay böyle diyip de bide hormonlarım beni daha da istekli yaparsa o zaman al gözüm seyreyle
Kız daha şimdiden diyorumki bida gebelik olursa nasıl 3 ay duracamnormaldede asla böyle bu kadar istekli değilimdir gebelikte insanın huyu suyu değişiyor vallaha
4 gündür hep bu saatte yapıyorumTestleri nasıl yapıyorsun belki de yakalayamadın testte
Vallaha aynı bizimki korkuyordu yok falan diyordu bak doktor yasak koydu diyorduAy bende yazmayım dedim de sen yazınca çok güldüm bende çok istiyordum eşim olmaz diyorduciğerci kedisi gibi bakıyordum adama
Hamilelikte ilk 3 ay canım benim zor oldu diye doktor 3 ay yasak koymuştu Normalde düşük tehlikesi yoksa doktorlar yasaklamıyor ama benim durumum farklıydı hoş bi işe yaramadı giden yine gitti amabu 3 ay hangi 3 ay hamileyken mi sonrası mı
Anladım canım, eşim de soruyor bazen hamile kalırsan ilişki yasak mı olacak diye, dedim kişiye göre değişir bizim ki sorunlu olmazsa niye yasak olsunHamilelikte ilk 3 ay canım benim zor oldu diye doktor 3 ay yasak koymuştu Normalde düşük tehlikesi yoksa doktorlar yasaklamıyor ama benim durumum farklıydı hoş bi işe yaramadı giden yine gitti ama
Sen yasak olsada söylemeAnladım canım, eşim de soruyor bazen hamile kalırsan ilişki yasak mı olacak diye, dedim kişiye göre değişir bizim ki sorunlu olmazsa niye yasak olsun
Sıvı almamaya dikkat ediyor musun?4 gündür hep bu saatte yapıyorum
Sen yasak olsada söylemeallah etmesin bizim gibi hormonların tavan yapar felan valla erkekler doktor yasaklayınca korkup asla yanaşmıyor sonra sende adamı tenhaya çekmemek için kendini sıkıyorsun
Ne 3 ayı biz hiç ekşın yaşamadıkVallaha aynı bizimki korkuyordu yok falan diyordu bak doktor yasak koydu diyorduşimdi mesela düşük oldu diye allah korusun 3-5 ay yasak koysa nasıl olur bilmiyorum
Yumurtlamadığımız aylarda oluyormuş normalmiş buEvet benim merak ettiğim her ay düzenli adet oluyorum ama yumurtlamamam mümkün mü
neden ki doktor mu yasakladı siz mi korkudan yanaşmadınız :)Ne 3 ayı biz hiç ekşın yaşamadıkhamilelik ve sonrası toplamda bir yıl kadar kardeş kardeş uyuduk
Canım Allah razı olsunn yarın inşallah kan vercem bakalımYaaa çokkk güzel hayırlı olsun inşallah annesini bırakmadan güzelce yüksele yüksele devam eder hadi gözün aydın olsun inşallah hemen ka ver bakalım kaç çıkacak minik❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?