- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 83
- 26
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.901
Canım hergün yapıyorum deli gibiYooo zahmet etme ablacım, artık bebe doğacak. doğunca ona işetirsin artık, ver çocuğum şu teyzelere bir test, kafamın etini yediler test test diye, dersinDurdun durdun madem, sana yarın testi yasaklıyorum. Zinhar, yapamazsın... Bizle cuma yapta gözümüz gönlümüz açılsın
melisaa93 canım kaç kere aklıma geldi yazmak, ama hazır hissetmediğine kani oldum, o yüzden yazıp kafasını karıştırmak istemedim..
İnşallah cuma pozitiflerle bu topiği sallıyoruzzzz
@Veziir @sevaydBir hayale yolculuk Safransari Papatyamaviss Cey1an ve diğer test yapacak canlarrrr
Canim gölgeyi filtre ile gorduysen yanlıştır, filtre yanıltıcı.2 aralıkta yumurtlama oldu
Bilemiyorum ya eğer bu mümkünse bu suçluluk duygusunu nasıl atlatıcam öncekini daha atlatabilmiş değilimBen sanmıyorum öyle bişey olacağını
İnşAllah ben yanlış görmüşümdür test hatalıdırCanim gölgeyi filtre ile gorduysen yanlıştır, filtre yanıltıcı.
Kimyasal olsaydı, beta önce yükselir sonra düşerdi. Sen baya erken test yapmışsın ilk testi. Olsa da çıkmazdı.
Ama adet tarihin geçince test yap, o daha net bilgi verir gebelik hakkında..
Canım kimyasalda benimki daha belirgindi tam regli günü yapmıştım ve birinde bir hafta geciktim birinde 8 gün bide aşırı bi sancım olmuştu adetle sökülünce12 aralıktaki testte bir gölge görmüştüm ama umutlananadım bile mutlaka bir hata vardır diye.15 aralıktaki testte de hiç bir gölge yok. Ateşimde düşüşe geçti regl geliyor belli ki. Kimyasal böyle mi oluyor? kan vermedim bu süreçte.iki testte aynı
Benim de zaten az kaldı regle. Bir farklılık olacak mı takip ederimCanım kimyasalda benimki daha belirgindi tam regli günü yapmıştım ve birinde bir hafta geciktim birinde 8 gün bide aşırı bi sancım olmuştu adetle sökülünce
Yok canım senin testinin kimyasal oldugunu sanmıyorum kendini strese sokma için rahat olsun kimyasal normal gebelik degil çünkü o yüzden vücut atıyor Rabbım sağlıklı evlatlar nasip etsinBenim de zaten az kaldı regle. Bir farklılık olacak mı takip ederim
bence şuan kimse inanmıyıorKızlaaarrrr ben test almayaaa gidiyorum ne heyecanlı işlermiş yaaa
Hahahahahbence şuan kimse inanmıyıor
bence şuan kimse inanmıyıor
hahahahahahaha vallahi eczaneye varmak üzereyimm hahaha yemin de ettirdilerr
Yok canım sanmam bende son güne kadae ilişki oldu öğrendim bıraktım. Ya testin yanlış yada kimyasal olabilir bende bir sefer yaşadım pozitif gördüm kan verdim sonra değerim düştü kan verseydin daha iyi anşayabilirdik testin yanılma payı var o yüzden kesin birşey diyemeyiz canım ilkin olacaksa böyle olunca test ver kimyasal oldup olmadığını anlarsın tekrarlayan kimyasal olunca doktora görünmen gerek çünkü inşallah öyle değildir tabi bilgilendirmek istedim sadeceİnnovitanın testleri.ikisi de aynı test. 12 Aralık sabah testi yapmıştım gölge vardı gece birliktelik oldu sonraki günlerde azaldı kayboldu. Acaba birliktelik mi tutunmasını engelledi? Böyle bir şey olabilir mi?
eczane ama bakalm testmi alacalsn parolda alabilirsn
eczane ama bakalm testmi alacalsn parolda alabilirsn
tamam tamam ikna oldum bakalım diğerleride olacak mı :)valla heyecanın yerını gülmelerr aldı al bakk inandınmı
Ayyyy biz beraber yumurtladık ya inşallah darısı bebiş haberineSaat 10 da yaptım. Henüz silikleşmedi. Akşam eşkınımız bol olsun
Hayır canım hiç bir alakası yok ilişki olmasıyla sakın değişik psikolojilere girmeBilemiyorum ya eğer bu mümkünse bu suçluluk duygusunu nasıl atlatıcam öncekini daha atlatabilmiş değilim
Ay bakalımmmtamam tamam ikna oldum bakalım diğerleride olacak mı :)
Testi elinde görmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?