- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.861
Böyle uzaklara dalıp umudumu kestiğimde okudum yorumunuzu inşallah hamileyimdir ve çok teşekkür ederimUmut vaad ediyorsun test yap çıkar büyük ihtimal
Canım bugün değil üç gün ateşin yüksek çıkarsa dün yumurtlama olmuş diyebiliriz canım benimKızlar dünkü testimde t çizgisi c den önce çıkınca yumurtlama oldu diye yorumlamıştım ben ama kuruyunca çizgilerin koyuluğu hemen hemen aynı oldu yinede dünü boş geçmedik testi aldığım kadında emin olamadı boş geçme dedi sizce ateşe göre yumurtlama olmuşmu yoksa testlere devam mı
Bari olsun hemen gel yanıma önümüzdeki ayin ekşınlarına çalışmalarına odaklanalım aşkoooo
Bende geçen ay adetin 10.günü gördün ama bal tarçın kullandım yoksa ben 23.gğbden önce görmüyorumEvet erken oldu ben de anlamadım. 3.gün bugün adetim biteli. Geçen sefer de çok geç değildi gerçi.
parmakntesti nasıl canım biraz daha anlatır mısınİnşallh cnm cümlemize tabıki 1 bucuk yıllık evlıyız yakladık 7 8 aydır düşünüyorduk geçen ay silik çizgi yakaladım 8 gun gecikmişti adetim sonra cok yogun pıhtılı oldum dedım heralde degılım yada düşük oldu hiç doktora da gitmedim çünkü il dılı seyehate gitmiştim o yızden geciktiğini düşündüm bu ay yumurtlama gunumde her gun denedık kızlar hiç boş geçmedikhatta gün aşırı yaptık ilk defa oyle daha etkılı olacagınu okumuştum ve yaptıktan sonra kalkmadım hemen yarım saat belimin altına yastık koyup yattım sonrasında yavaştan hissedıyordum halsızlık felan olunca burda parmak testi fiye birsey okudum adetıme 2 gun kala obu bile denedım cok saçma gelmişti ama ümit ve merak işte yaptım ve orda da yumuşak baloncuk gelmişti elime ozaman hamilesin demekmiş zaten işte bugunde test yapyım sonuc bu
Sen nasıl oldun canim ?
Ooo maşallah böyle kıpkırmızı da hiç görmedim maşallah maşallah bayağı bayağı aydı gözün tebrik ederim canımKızlar benım bu ay oldu galiba12 aralık ta regl olmam lazımdı hala olmadım bu aralar sabahları midem hafif bulanıyordu aşırı yorgunluk uykusuzluk yaşıyorum birde 12 aralık yani tam olmam gerekn günün akşamı peçeteye kahverengi akıntım geldı oluyorum heralde dedım ama devamı gelmedi bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm cok heyecanlıyım
Ateş artışa geçmiş ama son attığın test henüz ovulasyon olmadığını gösteriyor bugünü de degerlendirin büyük ihtimal bugün yumurtlama günü ff de 3 gün sonra çizgi çeker bugüne, ateş tablosu ovulasyon olduktan 3 gün sonra çizgiyi çekiyorKızlar dünkü testimde t çizgisi c den önce çıkınca yumurtlama oldu diye yorumlamıştım ben ama kuruyunca çizgilerin koyuluğu hemen hemen aynı oldu yinede dünü boş geçmedik testi aldığım kadında emin olamadı boş geçme dedi sizce ateşe göre yumurtlama olmuşmu yoksa testlere devam mı
Çok geçmiş olsun salgın var, ben de geçen hafta hastaydım hala öksürüyorum. Sen bir de hamilesin Allah yardımcın olsun canımValla çok da süper değilim kuzum ya hala burun akintisi baş agrisi ile başım dertte. Hatta boyun üst çene , boğaz kismindaki tüm kaslarım ağrıyor desem abartmış olmam heralde. Bugünüme şükür , rapor aldım bu haftayı kapattım. Bugün annemler gelecek Kayseri den
Oy maşallah tebrik ederim sağlıkla ilerlesinArkadaşlar sanırsam benım nu ay olduuuu12 sinde olmam gerekiyordu olmadım midem hafif bulanıyordu bide aşırı yorgun uykusuz hissediyordum 12 aralıkta
G
Kızlar benım bu ay oldu galiba12 aralık ta regl olmam lazımdı hala olmadım bu aralar sabahları midem hafif bulanıyordu aşırı yorgunluk uykusuzluk yaşıyorum birde 12 aralık yani tam olmam gerekn günün akşamı peçeteye kahverengi akıntım geldı oluyorum heralde dedım ama devamı gelmedi bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm cok heyecanlıyım
Hamileyken bağışıklık daha düşük oluyor canim dikkat et.Valla çok da süper değilim kuzum ya hala burun akintisi baş agrisi ile başım dertte. Hatta boyun üst çene , boğaz kismindaki tüm kaslarım ağrıyor desem abartmış olmam heralde. Bugünüme şükür , rapor aldım bu haftayı kapattım. Bugün annemler gelecek Kayseri den
Canım kürtjadan sonra lekelenme normal hatta olması gerekir ilk adetin de yoğun olcaktır sonra eski düzenine geri dönersin benim lekelenme olmadı diye doktor rahim kasılması için ilaç bile vermişti. Kanaman olması lazım demişti.Kızlar merhaba bayadır bu torpiklerde yoktum düsük sonrası kürtaj olmustum biliyorsunuz..
6 aralıkta kürtaj oldum sürekli kahverengi lekelenme geliyor hic durmadı doktor normal dedi ama bu böyle gelecek mi ya lohusa gibi ne bu moralim bozuluyor gerçektenyani konuya alıştım ama lekelenmenin hic bitmemesi kötü hissettiriyor normal hayatıma döneniyorum böyle olunca psikolojik
Canim benim ateş nasıl ?Ateş artışa geçmiş ama son attığın test henüz ovulasyon olmadığını gösteriyor bugünü de degerlendirin büyük ihtimal bugün yumurtlama günü ff de 3 gün sonra çizgi çeker bugüne, ateş tablosu ovulasyon olduktan 3 gün sonra çizgiyi çekiyor
Hamileyken bağışıklık daha düşük oluyor canim dikkat et.
Gözün aydın canım.
Anneciğim sana bir güzel bakar inşallah.
Bende 5 aydır memlekete Kayseri'ye gidemedim, özledim.
Ama hafta sonu Adana'ya geliyoruz.
Nerde yemek yiyelim ? Güzel bir adana
Hep peçete koyuyorum doktor normal dedi ama biraz panik oldum antibiyotikte vücuduma ağır geliyor kürtajın psikolojik etkilerini geçtim fiziksel olarak yaşıyorum sinir oldum vallaCanım kürtjadan sonra lekelenme normal hatta olması gerekir ilk adetin de yoğun olcaktır sonra eski düzenine geri dönersin benim lekelenme olmadı diye doktor rahim kasılması için ilaç bile vermişti. Kanaman olması lazım demişti.
Günde 3 parol alabilirsin.Valla benim en sevdiğim yer Hasan Ustaonun dışında Adana da nereye girsen kebap güzeldir. Ciger de söyleyin bence
Valla canım sabah ıhlamur içtim. Az önce de mandalin portakal greyfurt karıştırıp sıktım içtim. Vitaminlerimi alıyorum, bir de parol içeceğim sanırım bugün güne göre daha iyiyim ama kafamın genelindeki ağrılar olmasa... Belki gebelik de ağrı yapıyor çözemiyorum şu an
Oooo Adanaa mııGünde 3 parol alabilirsin.
Ya hastalandım tam sonra ne kadar c vitamini alsan da hemen fayda göstermiyor.
Annen gelsin, bir arabaşı çorbası ayağa kaldırır seni
İlk gittigimizde yaşar ustaya gitmiştik.
Bunda da farklı bir yere gidelim dedik.
Eşim Beyzade kebap i duymuş. Bu mu güzel hasan usta mi ?
Biz Adana'ya gelince ciğer mumbar sirdan, Allah ne verdiyse artıkyemek yemeğe geliyoruz zaten sadece.
Maşallaaah maşaalllaahh gözün aydın canımmmArkadaşlar sanırsam benım nu ay olduuuu12 sinde olmam gerekiyordu olmadım midem hafif bulanıyordu bide aşırı yorgun uykusuz hissediyordum 12 aralıkta
G
Kızlar benım bu ay oldu galiba12 aralık ta regl olmam lazımdı hala olmadım bu aralar sabahları midem hafif bulanıyordu aşırı yorgunluk uykusuzluk yaşıyorum birde 12 aralık yani tam olmam gerekn günün akşamı peçeteye kahverengi akıntım geldı oluyorum heralde dedım ama devamı gelmedi bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm cok heyecanlıyım
Tamam canim sehmusa da bakayım teşekkürlerOooo Adanaa mııkız bizden sorulur hasan usta iyi değil yaa sen beyzadeye gitt . Yada şehmuss var o diğer kebapcılara göre daha otantık bakır kaplarda geliyor salatalar ayran falan geliyoo
Birazdan yapacam kuzum bakalım nasıl çıkacakaşko ates yuksek devam ederse olmus bu ıs demektır testlerı yorumlamadan pek anlamıyorum ama bugun yaptın mı
Ay bunuda yeni öğrendimCanım bugün değil üç gün ateşin yüksek çıkarsa dün yumurtlama olmuş diyebiliriz canım benim
Teşekkür ederimAteş artışa geçmiş ama son attığın test henüz ovulasyon olmadığını gösteriyor bugünü de degerlendirin büyük ihtimal bugün yumurtlama günü ff de 3 gün sonra çizgi çeker bugüne, ateş tablosu ovulasyon olduktan 3 gün sonra çizgiyi çekiyor
Bugün dahil dicektim canım yanlış olmuş bugün dahil üç gün ateşin yüksek katsa dün yumurtlamışsın demektirBirazdan yapacam kuzum bakalım nasıl çıkacak
Ay bunuda yeni öğrendimtamam canım teşekkür ederim
Teşekkür ederimher gün yeni bir bilgi öğreniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?