Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Atesım dustu bugun kuzum elı kulagında elbet gelır ama ne zaman , kum dökme işi olmasaydı bellı olurdu nebiletim nasıp işte
Olsun kuzum en azından sağlığına kavuştun bendende bu ay bi cacık olmayacak belli ocakta el ele tutuşuruz artık

Olsun kuzum en azından sağlığına kavuştun bendende bu ay bi cacık olmayacak belli ocakta el ele tutuşuruz artık
Benide alın yanınıza kızlar ben artık sıkıldım topik topik gezmekten en sevdigim topik sizlerle oldugun topikler oldu el ele verip güçlerimizi birleştirelim artık şu ocak topigini göbüşlerimizle devirelim o kadar çok hamile çıksın ki ocak topigi tarihten silinsin bir anda aminnnn

Ayyy amin inşallah canım ya valla bende artık çok sıkıldım bunaldım

Arkadaşlar sanırsam benım nu ay olduuuu12 sinde olmam gerekiyordu olmadım midem hafif bulanıyordu bide aşırı yorgun uykusuz hissediyordum 12 aralıkta
G
Kızlar benım bu ay oldu galiba 12 aralık ta regl olmam lazımdı hala olmadım bu aralar sabahları midem hafif bulanıyordu aşırı yorgunluk uykusuzluk yaşıyorum birde 12 aralık yani tam olmam gerekn günün akşamı peçeteye kahverengi akıntım geldı oluyorum heralde dedım ama devamı gelmedi bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm cok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_20221215_073503.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 83
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne kadar köyü çıkmış testiniz. Markası ne

Canım ne güzel kopkoyu çıkmış kan ver hemen hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bize de dua et

maşallah tebrık ederım canım.Müsait oldugunda neler yaptın nasıl anladın bızede yazarsın :) Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

maşallah tebrık ederım canım.Müsait oldugunda neler yaptın nasıl anladın bızede yazarsın :) Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
İnşallh cnm cümlemize tabıki 1 bucuk yıllık evlıyız yakladık 7 8 aydır düşünüyorduk geçen ay silik çizgi yakaladım 8 gun gecikmişti adetim sonra cok yogun pıhtılı oldum dedım heralde degılım yada düşük oldu hiç doktora da gitmedim çünkü il dılı seyehate gitmiştim o yızden geciktiğini düşündüm bu ay yumurtlama gunumde her gun denedık kızlar hiç boş geçmedik hatta gün aşırı yaptık ilk defa oyle daha etkılı olacagınu okumuştum ve yaptıktan sonra kalkmadım hemen yarım saat belimin altına yastık koyup yattım sonrasında yavaştan hissedıyordum halsızlık felan olunca burda parmak testi fiye birsey okudum adetıme 2 gun kala obu bile denedım cok saçma gelmişti ama ümit ve merak işte yaptım ve orda da yumuşak baloncuk gelmişti elime ozaman hamilesin demekmiş zaten işte bugunde test yapyım sonuc bu

Ay ben bu sabah dayanamayıp yapıcam galiba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…