- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.821
Anladım canım tesekkur ederim ben dırek eczaneden alırım ya o online almıstı sanırım bazen sahte satıcılar olabiliyorArtımed iyi canım. Artımedin kutusunun içine başka test koymuş bir satıcı o yüzden sıkıntı oldu
O da belirti diye biliyorum. Gebelikte kan hacmi arttığı için kalp atış hızı da artıyor bu sebeple daha yorgun oluyormuşuz
Benimde yakın arkadasım bır hafta gecıkmesınde cıkmamıstı o biraz bekle erken dedigi için aslında henüz test yapmaya kalkısmadım gercekten herkeste farklı olabiliyor bakalım hayırlısı neyse hakkımızda o olsun Allah razı olsun canımCanım görümcemin bir hafta geciktigi halde ne idrar ne kan ne ultrason da cıkmamıştı bir hafta gecikmenin sonrasında çıktı inşallah seninde çıkar
Amin canım cümlemizden gec döllenme ve bazen gecte yansıyormuş bata bir gün kala hamile kalan bile var onlar sıp hamile kalanlarBenimde yakın arkadasım bır hafta gecıkmesınde cıkmamıstı o biraz bekle erken dedigi için aslında henüz test yapmaya kalkısmadım gercekten herkeste farklı olabiliyor bakalım hayırlısı neyse hakkımızda o olsun Allah razı olsun canım
Evet evet sahit olıyoruz herkeste mutlaka farklı gösteriyor . Nerdesiniz ki sizAmin canım cümlemizden gec döllenme ve bazen gecte yansıyormuş bata bir gün kala hamile kalan bile var onlar sıp hamile kalanlarben istanbulda olsam kan verirdim ama burda bir hafta olunca insanın içi soguyor
Yooo zahmet etme ablacım, artık bebe doğacak. doğunca ona işetirsin artık, ver çocuğum şu teyzelere bir test, kafamın etini yediler test test diye, dersinhadi yaa ben yarin gideyim ozaman bir test alayım artık
Yooo zahmet etme ablacım, artık bebe doğacak. doğunca ona işetirsin artık, ver çocuğum şu teyzelere bir test, kafamın etini yediler test test diye, dersinDurdun durdun madem, sana yarın testi yasaklıyorum. Zinhar, yapamazsın... Bizle cuma yapta gözümüz gönlümüz açılsın
melisaa93 canım kaç kere aklıma geldi yazmak, ama hazır hissetmediğine kani oldum, o yüzden yazıp kafasını karıştırmak istemedim..
İnşallah cuma pozitiflerle bu topiği sallıyoruzzzz
Veziir sevayd Bir hayale yolculuk Safransari Papatyamaviss Cey1an ve diğer test yapacak canlarrrr
Almanyadayım canımEvet evet sahit olıyoruz herkeste mutlaka farklı gösteriyor . Nerdesiniz ki siz
Ayyy inşallah hepimizin ki pozitif olur korku ve heyecan bir arada adrenalin tutkunlarıyızYooo zahmet etme ablacım, artık bebe doğacak. doğunca ona işetirsin artık, ver çocuğum şu teyzelere bir test, kafamın etini yediler test test diye, dersinDurdun durdun madem, sana yarın testi yasaklıyorum. Zinhar, yapamazsın... Bizle cuma yapta gözümüz gönlümüz açılsın
melisaa93 canım kaç kere aklıma geldi yazmak, ama hazır hissetmediğine kani oldum, o yüzden yazıp kafasını karıştırmak istemedim..
Veziir sevayd Bir hayale yolculuk Safransari Papatyamaviss Cey1an ve diğer test yapacak canlarrrr
Allah aşkına doğru mu bu üşümenin belirti olma olayı ısınmıyo benimkilerKafayı tırlatmama az kaldı arkadaşlar beynimin içini bat gelene kadar sessize almak istiyorum
Bende doğru çıktı canım inşallah hayırlı haberler alırsın sendeAllah aşkına doğru mu bu üşümenin belirti olma olayı ısınmıyo benimkiler
Anladım canım bı hafta olayı da sıkıntıymış yaAlmanyadayım canım
Olabilir canım. Çok gördük burda yanılanErken gebelik testinde yanilma ihtimali var midir.
Bebıs ben adete gıdıyorumYooo zahmet etme ablacım, artık bebe doğacak. doğunca ona işetirsin artık, ver çocuğum şu teyzelere bir test, kafamın etini yediler test test diye, dersinDurdun durdun madem, sana yarın testi yasaklıyorum. Zinhar, yapamazsın... Bizle cuma yapta gözümüz gönlümüz açılsın
Oldunmu yaBebıs ben adete gıdıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?