Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar merhaba bayadır bu torpiklerde yoktum düsük sonrası kürtaj olmustum biliyorsunuz..
6 aralıkta kürtaj oldum sürekli kahverengi lekelenme geliyor hic durmadı doktor normal dedi ama bu böyle gelecek mi ya lohusa gibi ne bu moralim bozuluyor gerçekten yani konuya alıştım ama lekelenmenin hic bitmemesi kötü hissettiriyor normal hayatıma döneniyorum böyle olunca psikolojik

Onu hatırlamıyorum ama su içme isteği de gebelik belirtisiymiş çok yerde denk geldim
Ay bide gecen ıkı uc gün aşırı halsizlik vardı durdugum yerde gözlerım kapanıyordu hiç böyle olmazdı normalde o ara yatılı mısafır agırladım onun yorgunluğu dıye dusunuyordum ama sımdı böyle bir twkrar dusununce. Oda bı belırtımıdir ki acaba

Icim
İçimi döktüm, 2 yıldır olmadı, umududa kalmıyor insanın.
Elbet gecikiyorsa güzelleşiyordur böyle umutsuzluğa kapılmayın lütfen Rabbimm tez zamanda hayırlı kapılar açsın en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sanada tğm bekleyen anne adaylarınada inşalllah Allahtan ümit kesilmeZzhiçbir zaman

Tekrardan çok geçmiş olsun canım allah kaybının yerini en kısa zamanda doldursun inşalalh . Bende düşük yapmıştım 5 ekimde 30 ekimde lekelenmeler başladı ve gittikçe çogaldı kanamaya döndü 1 ay geçti böyle ve kanamam gittikçe çogaldı doktora gittim ce rahim kendini toparlayamamış ilaç verdi öyle kesildi kanamam. Yani şuan normal ama çok uzun sürerse doktoruna görün

O da belirti diye biliyorum. Gebelikte kan hacmi arttığı için kalp atış hızı da artıyor bu sebeple daha yorgun oluyormuşuz

Canım görümcemin bir hafta geciktigi halde ne idrar ne kan ne ultrason da cıkmamıştı bir hafta gecikmenin sonrasında çıktı inşallah seninde çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…