- 31 Ağustos 2012
- 22.083
- 35.275
- 798
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.601
Aynen bendeIşıklı değil ya ışıklı olanları da mı var vallahi ben de kör oluyorum telefonun fenerini tutuyorum ahhahahah
FSH biraz yüksek ama 10 un altında kendiliğinden de hamile kalabilirsin ya da yardımcı tedavilere de yönelebilirsin canım sana kalmış dr un yönlendirir zaten@Deepblues bunlar adetin 2. Günü
dur bende yiyem az kaldı zatenBende görünen yere koydum direk sabah kalkar kalmaz yemek zorunda kalıyorum
19 du canım hayıt macunu mfk kullandım anca 9 a düştü çok şükürFSH biraz yüksek ama 10 un altında kendiliğinden de hamile kalabilirsin ya da yardımcı tedavilere de yönelebilirsin canım sana kalmış dr un yönlendirir zaten
Tsh ı her zaman yaptırabilirsin ama diğerleri fsh lh e2 vs. adetin 2-4. günü diye biliyorumDoktor tsh hormonu istemişti canım saglık ovagı bunlarıda yapmış. Sadece adet günü yapılanı mı dikkate almak gerek peki
Ben de 3. için uğraşıyorum bu arada19 du canım hayıt macunu mfk kullandım anca 9 a düştü çok şükür
Test yaparsan çıkar artık canimKızlar konu açmak istemedim. Yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan varsa bana bi yardımcı olur musunuzbat ayın 12 siydi regl olmadım. Dün öğlene doğru açık kahverengi bi kaç damlalık lekelenme oldu regl oluyorum diye ped taktım bi kaç damla da pede bulaşmış ama kesildi. Hala bişey yok. Yerleşme kanaması regl tarihinden önce oluyo diye biliyorum adetim mi sökülemiyo acaba
Yumurtlamanın 8. Günüyse daha 6 günün olmuş oluyor canım hesabında bir yanlışlık yok mufnd_50 pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues
Kızlar benim de yumurtlamanın 8. Günü. Cumartesi bat. 3 gün var. Eki Görüntüle 3176657 Eşim bugün doktora gidecek, ben hamileysem gitmemek için test yaptırdı. Negatif sonuç.
Ben de 3. için uğraşıyorum bu aradayaşın kaçtı canım mahsuru yoksa
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inş.35 canım yaşım bende 3. İçin ugraşıyorum menopoz sorunu çıktı 9 düşünce doktorum çok güzel dedi düşükten sonra kanamam geçmedş bir ay ilaç kullanıyorum şuan adet olunce tekrar gidecem
eğer yarında atesım düşmezse discard edeyım tabloyu o reglı tarıhını bekleyeyım bari , günde bir mm buyuor dedı doktor 22,3 mm ye tekabul eder o zaman olursa aman bakalım bekleyeez ıkı gune bellı olur herseyO zaman bence de o gün hatta ben sana demiştim bugün olmaz yarın filan olur diye yumurta boyutu genelde 22-23 mm çatlıyor o da 23. güne tekabül eder ki bu senin erken hcg testi yaptığını gosterir
Neden canım saglık ocagı ile mi alakası var senin fshın. Ben hem hastane hemde saglık ocagında yaptırdım ikiside aynı çıktı. Ama sende insülin direncide mi var lh de yüksek geldi sanki banaHormon testlerini bence sağlık ocağında yaptırmayın yaşım 25 size kendi hormon testimi atıyorum fsh a bakın
Ben adetin 2. Günü gittim sağlık ocağına Doktor değerlerin güzel sadece fsh biraz yüksek çıkmış daha önce kadın doğuma gittin mi dedi.Evet gittim alttan kamerayla muayne etti bir sıkıntı yok istersen hormon testi yaptir dedi diye ben geldim dediM.oyleyse iyi bir sıkıntı yok fsh biraz yüksek çıkmış istersen kadin doğuma bir göster ama kist varsa o da yükseltir fsh i dedi.Bende İnternet'e arastirdigimda şok geçirdim hafta sonuydu hayatımın en kötü iki gününü geçirdim. Ve pazartesi kadın doğum doktoruna randevu aldım hemen .Doktora bu süreci anlattım testi gösterdim.Ben hemen amh istecek buyuk bir olay varmis gibi davranacak zannettim.Adetin duzenli mi dedi .Evet dedim.Evet biraz yüksek çıkmış gel bir muayne edelim dedi.Bir sıkıntı yok şu an olgunlaşmış yumurtaların var her iki yumurtaligindada dedi.gun aşırı ilişkiye girin dedi.Ilk denememizdi bu ay.olmadi nasip tabi.Hocam niye öyle çıkmış dedim.Bana niye saglik ocağına gittin ki yanlış çıkmış dedi .Lh ve insülinim referans aralığında aslında.Neden canım saglık ocagı ile mi alakası var senin fshın. Ben hem hastane hemde saglık ocagında yaptırdım ikiside aynı çıktı. Ama sende insülin direncide mi var lh de yüksek geldi sanki bana
Ben adetin 2. Günü gittim sağlık ocağına Doktor değerlerin güzel sadece fsh biraz yüksek çıkmış daha önce kadın doğuma gittin mi dedi.Evet gittim alttan kamerayla muayne etti bir sıkıntı yok istersen hormon testi yaptir dedi diye ben geldim dediM.oyleyse iyi bir sıkıntı yok fsh biraz yüksek çıkmış istersen kadin doğuma bir göster ama kist varsa o da yükseltir fsh i dedi.Bende İnternet'e arastirdigimda şok geçirdim hafta sonuydu hayatımın en kötü iki gününü geçirdim. Ve pazartesi kadın doğum doktoruna randevu aldım hemen .Doktora bu süreci anlattım testi gösterdim.Ben hemen amh istecek buyuk bir olay varmis gibi davranacak zannettim.Adetin duzenli mi dedi .Evet dedim.Evet biraz yüksek çıkmış gel bir muayne edelim dedi.Bir sıkıntı yok şu an olgunlaşmış yumurtaların var her iki yumurtaligindada dedi.gun aşırı ilişkiye girin dedi.Ilk denememizdi bu ay.olmadi nasip tabi.Hocam niye öyle çıkmış dedim.Bana niye saglik ocağına gittin ki yanlış çıkmış dedi .Neden canım saglık ocagı ile mi alakası var senin fshın. Ben hem hastane hemde saglık ocagında yaptırdım ikiside aynı çıktı. Ama sende insülin direncide mi var lh de yüksek geldi sanki bana
Biz bu ay ilk defa denedik.Butun belirtileri istisnasız yaşadım hatta bence yerleşme kanaması denilen kanamayı da .Ama negatif çıktı.Gercekten tamamen pskilojikmis benimki.Arkadaşlar hamileliği pozitif olanlar erken belirti olarak regle yakın yoğun bir kasık ağrısı yaşadınız mı bulantıyla beraber adet belirtilerim normalde ama adet olmadım daha kötüydü ölüyorum sandım
Canım sen hormon testini bir de hastanede yaptır. Yanlış çıkmadıysa zaman kaybetmemen gerek, bir de kist bile olsa fsh bu kadar yüksek çıkmaz emin olursunBen adetin 2. Günü gittim sağlık ocağına Doktor değerlerin güzel sadece fsh biraz yüksek çıkmış daha önce kadın doğuma gittin mi dedi.Evet gittim alttan kamerayla muayne etti bir sıkıntı yok istersen hormon testi yaptir dedi diye ben geldim dediM.oyleyse iyi bir sıkıntı yok fsh biraz yüksek çıkmış istersen kadin doğuma bir göster ama kist varsa o da yükseltir fsh i dedi.Bende İnternet'e arastirdigimda şok geçirdim hafta sonuydu hayatımın en kötü iki gününü geçirdim. Ve pazartesi kadın doğum doktoruna randevu aldım hemen .Doktora bu süreci anlattım testi gösterdim.Ben hemen amh istecek buyuk bir olay varmis gibi davranacak zannettim.Adetin duzenli mi dedi .Evet dedim.Evet biraz yüksek çıkmış gel bir muayne edelim dedi.Bir sıkıntı yok şu an olgunlaşmış yumurtaların var her iki yumurtaligindada dedi.gun aşırı ilişkiye girin dedi.Ilk denememizdi bu ay.olmadi nasip tabi.Hocam niye öyle çıkmış dedim.Bana niye saglik ocağına gittin ki yanlış çıkmış dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?