- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.281
Çok geçmiş olsunYok
Ama 2019 senesinde meme kanseri geçirdim. Tedavim sebebiyle 2.5 sene geçici menapozda kaldım. Reglim doneli 4 ay oldu27 28 gunde bir oluyorum ama yumurtlama günleri değişkenlik gösteriyor biraz şaşırttı beni o sebeple.
Aldık bakalm faydasını görecekmiyizDogurganlık jeli canım öyle duymuştum
Çok iyi yapmıssın bel ağrısı cok çektim iyi bilirim vikslede masjadan sonra strecleyebilirsn sonra sıcak su torbası tutmaya devam ben havlu koup ütületİyodum cok iyi geliyoBugün işe de gidemedim annemi çağırdım viksledi sağ olsun her yerimi şimdi biraz daha iyiyim almayacağım ilaç dayanıyorum
Canım yeni gördüm kusura bakma. Vallahi hatırlayamadım ama hormonların normalse bu kadar fazla kür yumurtalarını aşırı geliştirebilir bence dikkatli kullan. İnşallah emeğinin karşılığını alırsınTüm kızlar sizce nasılım başka yapmam gereken bir şey var mı öneriler -Melekk1919 ya sizden daha önce bikaç konuda bilgi almıştımya hormonlarıma normal demiştiniz doktorda sizde şuanki sürecimi bi anlatmak istedim adetin 3. Günü hayıt tohumu içmeye başladım adet bittikten iki gün sonra sabah aç karna soğan kürü içiyorum sonra çörek otu bal tarçın macunu yiyorum sonra kahvaltı vs derken öğle yemeğinden sonra folik asit ve multivitamin takviyesi içiyorum ikindiye doğru açken bi bardak hayıt suyu içiyorum güzelce demleyip akşamda yine yemeklerden önce aç karna soğan kürü içiyorum en son gece yatmadan yarım saat önce çörek otu bal tarçın macununu bol suyla yiyip yatıyorum sağlık beslenmeye dikkat ediyorum arada yürüyüşe çıkıyorum 2 güne bi nasıl ya bu ay çok istiyorum hayırlıca sağlıklıca bebek
AynıymışızBenim de kızım 7 yaşında canim.
6-7 aydır bizde deniyoruz olmadı.
3 ay önceki hormon testlerim normal çıktı.
Bu ay da klomen kullandim bakalım.
Bat:beklenen adet tarihiMerhaba kizlar ben yeniyim ve gebelik için ben de bu ay katildim aranıza bu bat sat olayi nedir
Tesekkurler :) o zaman benim bat : 25 aralikBat:beklenen adet tarihi
Sat:son adet tarihi canım aramıza hoş geldin
Canım belirtiler bulantı öyle hemen olmuyor ben kızımda 3 ay bittikten sonra yaşadım kıramp kasıkta batma gögüslerde sızlama hassasiyet gibi burda bu belirtilerle öğrenenler arkadaşlar var ama ben kızımda hiç belirti yaşamamıştım herkeste olmuyor insallah güzel haberler alırsın canım benim bildiklerim bu kadarTesekkurler :) o zaman benim bat : 25 aralik
Sat: 28 kasim
Bu arada ben 8 aralıktan bu yana çalışmalara başladım her gün kendimi dinliyorum midem ha bulandı ha bulunacak diye ne zaman belirti başlar acaba
Benim yumurtlamadan bir gün önce çok sancım oldu ve az kanamam oldu.Aynıymışızbukadar denk olur inşallah güzel haberler alırız bu ay sen clomen kullanınca edetinde ve sonrasında bi farklılık yaşadın mı
BenArkadaşlar regle 5 gün var testi erken yapsam sorun olur mu yoksa gün geçsin mi18 inde olup test yapan varmı
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsunSağlığına tekrar kavuşmana çok sevindim
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasınYok
Ama 2019 senesinde meme kanseri geçirdim. Tedavim sebebiyle 2.5 sene geçici menapozda kaldım. Reglim doneli 4 ay oldu27 28 gunde bir oluyorum ama yumurtlama günleri değişkenlik gösteriyor biraz şaşırttı beni o sebeple.
Canım spermlerin dışarı akmaması ve daha hızlı ilerlemesi için diye biliyorum. Ben de aldım deniycem bu ay bakalımJel ne için kullanılıyor nasıl bilginiz var mı
Bize de haber ver canımAldık bakalm faydasını görecekmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?