Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Çok geçmiş olsun Sağlığına tekrar kavuşmana çok sevindim

Bugün işe de gidemedim annemi çağırdım viksledi sağ olsun her yerimi şimdi biraz daha iyiyim almayacağım ilaç dayanıyorum
Çok iyi yapmıssın bel ağrısı cok çektim iyi bilirim vikslede masjadan sonra strecleyebilirsn sonra sıcak su torbası tutmaya devam ben havlu koup ütületİyodum cok iyi geliyo Rabbim şifa versinn sanada tümm şifa bekleyenlerede

Canım yeni gördüm kusura bakma. Vallahi hatırlayamadım ama hormonların normalse bu kadar fazla kür yumurtalarını aşırı geliştirebilir bence dikkatli kullan. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın ben de bu ay regl olursam tarçın bal çörekotu kürüne başlayacam

Benim de kızım 7 yaşında canim.
6-7 aydır bizde deniyoruz olmadı.
3 ay önceki hormon testlerim normal çıktı.
Bu ay da klomen kullandim bakalım.
Aynıymışız bukadar denk olur inşallah güzel haberler alırız bu ay sen clomen kullanınca edetinde ve sonrasında bi farklılık yaşadın mı

Bat:beklenen adet tarihi
Sat:son adet tarihi canım aramıza hoş geldin
Tesekkurler :) o zaman benim bat : 25 aralik
Sat: 28 kasim
Bu arada ben 8 aralıktan bu yana çalışmalara başladım her gün kendimi dinliyorum midem ha bulandı ha bulunacak diye ne zaman belirti başlar acaba

Tesekkurler :) o zaman benim bat : 25 aralik
Sat: 28 kasim
Bu arada ben 8 aralıktan bu yana çalışmalara başladım her gün kendimi dinliyorum midem ha bulandı ha bulunacak diye ne zaman belirti başlar acaba
Canım belirtiler bulantı öyle hemen olmuyor ben kızımda 3 ay bittikten sonra yaşadım kıramp kasıkta batma gögüslerde sızlama hassasiyet gibi burda bu belirtilerle öğrenenler arkadaşlar var ama ben kızımda hiç belirti yaşamamıştım herkeste olmuyor insallah güzel haberler alırsın canım benim bildiklerim bu kadar

Aynıymışız bukadar denk olur inşallah güzel haberler alırız bu ay sen clomen kullanınca edetinde ve sonrasında bi farklılık yaşadın mı
Benim yumurtlamadan bir gün önce çok sancım oldu ve az kanamam oldu.
Ertesi gün yumurtladim.
Aynı günün akşamı da yumurtam çatladı.
Ovulasyon takibi yaptığımdan biliyorum.
Başka da bir farklılık olmadı.

Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…