Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ya canim efekti keşke belli etse.
Ama ben takip ediyorum burdakileri, efekle görenlerin yüzde 90 ni yanlış çıkıyor.
Görünme olasılığı yüksek olsa haklısın.

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah bizde kırmızı değilde çift çizgi görürüz artık

Kuzucumm neler yaptın bu surecte nasıl belırtıler oldu ovulasyonu fln takıptemıydınkısaca bı ozet gecermısın bızlere ışık olbebegınde hayırlı olsun saglıkla gelsın ınsallah
Kuzum ovulasyon kullanmadım hiç adetim biter bitmez iki günde bir ilişki oldu yumurtlamayı hissettiğimde de üç gün üst üste oldu ve sonra yine devam ettik iki günde bir son güne kadar bu süreçte anladım ki gerçekten sık ilişki çok önemli diğer aylar hep az ilişki olmuştu. Ve ilişkiden sonra uzandım yarım saat hatta bazen daha fazla film dizi izliyorduk çünkü sonrasında vakit geçiyordu ve çok sıcak suyla duş almıyordum öyle duymuştum iyi değil diye ne kadar doğru bilmiyorum ve eşime pekmez yediriyordum arada unutsakta tabi öyle Allahım inşallah tez vakitte sizlerede nasip eder inşallah

Papatyamaviss canım seni etiketlemeyi unutmuşum banada artık bir hamile emojisi koyabilirsin inşallah

maşallah canım saglıkla kucagına al ınsallah ilişki konusuna katılıyorum bende bu ay ılk defa ılıskıyı sık yapabıldım o yuzden cok umutluyum zaten bu ıkıncı denemem olacakherhangı bır belırtı verdımı mesela göğüs ucu agrısı şişkinlik vs gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…