Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yanı ben ıctım ama mevburen kum doktüm

Kuzum bence yenı pık olmuş catlamamıs

ben bayağıfır günlük ped kullanıyordum bugun itibariyle onu bıraktım sirkeli suyu duydum bir hafta deneyeceğim olmadı yıkama jeli söylediler onu deneyeceğim dikkat etmek lazım
Ped kullanma canım o daha kötü, ütülenmiş pamuklu iç çamaşırı giymen lazım günde 2 değiştir + taharet + sirkeli su ben öyle bitirdim. 6 aylık evliyim her ay oldu bu illet şey

Bana da öyle geldi ama bugün yaptığım silik yani dün pik gibi de dikildi öyle gibi de vallahi anlamıyorum. Bugün de değerlendirelim öyleyse di mi Papatyamaviss
Ben ıkılemde kalınca oyle yapıyorum normalde yıne bu kdr erken mi normalde yumurtlama 15 16 gıbıde gelır belkı

Kesinlikle antibiyotik ve parol dısında agrı kesici içilmemesi gerekiyo canım benimde dişçi randevum var dı bugun ister istemez ilaç sprey vs sıkıyo agız ıcıne bunu rıske atmak ıstemedım sıcak su torbası koyun isterseniz belinize karnınıza veya bende bel fıtıgı var böyle bir bel agrısında kantaron yagıyla güzelce masaj öneririm faydasını görmüşümdğr hep mutlaka sıcak tutun

Ben ıkılemde kalınca oyle yapıyorum normalde yıne bu kdr erken mi normalde yumurtlama 15 16 gıbıde gelır belkı
Ya sorun o ki geçen ay reglimden 10 gün önce gördüm yumurtlama ondan önceki ay 16.gun önce falan sacmasapan hani değerlendirelim ok ama hani görev gibi olmaya başladı. Eşime bu hafta çok calisicaz dedim her gün 1 sayı arttırıyorum bugün de bugünde diye salak olduk

Bır ıkıdır oluyor canım sıkıldı ya kuzum
Takip et canım kullanılan antibiyotikler mantar ebdeksiyonu yapıyor sende kullandın bu aralar
ben bıraktım epey oldu ama eşim ıcıyor benımde hele de sımdı streslı yok ovulasyon yok test yok oldumu olacakmı sımdı daha cok ıcıyor gülsemmı aglasammı bılemedım şimdi
aynen öyle canım bende öyleyim insan stresden daha çok içiyor olsa içiyor olmasa içiyor ne illet birşeymiş yaa

yoğun bi mantar enfeksiyonunda mı oluyordu yanma hafif yeni başladığında mı
Valla hi canım ben 2 sene mücadele ettim mantarla inan hangi evrede yanma başladı hatırlamıyorum ama mantar olmayıp iltihap da yapar yanma mantar zaten pütür pütür kendini belli eder

Ya evet oyuzden ben bı testlerı sevmıyorum pek görevleştiriyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…