- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- 38
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.161
Bence fltreye bakmayın ben yanıldım o şekilde malesefFiltreyle böyle görünüyor sizce var mı
Bence içme canım sadece parol içKızlar bata daha bir hafta falan var ve bu ay çok bi umudum yok ama yine de size bi şey danışmak istiyorum, ağrı kesici antibiyotik falan olumsuz etkilyebilir mi gebelik varsa? Fena üşüttüm galiba belim karnım ince ince sızlıyor
Ben elma sirkesiyle yapmıştım ama yüzeysel sadece tampon hareketlerleelma sirkesi üzüm sirkesi farkediyor mu
Yanı ben ıctım ama mevburen kum doktümKızlar bata daha bir hafta falan var ve bu ay çok bi umudum yok ama yine de size bi şey danışmak istiyorum, ağrı kesici antibiyotik falan olumsuz etkilyebilir mi gebelik varsa? Fena üşüttüm galiba belim karnım ince ince sızlıyor
Var canım bata kac gün varFiltreyle böyle görünüyor sizce var mı
Kuzum bence yenı pık olmuş catlamamısKizlar selamovulasyon testim yine saolsun hergun ters köşe yapıyor beni. Ay pik olacak ertesi gün diye üst üste deniyoruz ama çizgiler öyle yanıltıcı ki!!! Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce pik yakın mi yoksa gördüğünüz 7 Aralık ve 11 Aralık çizgiler pik mi kalpler ilişkin olan günler. Tedt uzmanlarını bekliyorum bir el atın bana yaaaa
Ped kullanma canım o daha kötü, ütülenmiş pamuklu iç çamaşırı giymen lazım günde 2 değiştir + taharet + sirkeli su ben öyle bitirdim. 6 aylık evliyim her ay oldu bu illet şeyben bayağıfır günlük ped kullanıyordum bugun itibariyle onu bıraktım sirkeli suyu duydum bir hafta deneyeceğim olmadı yıkama jeli söylediler onu deneyeceğim dikkat etmek lazım
Ikı saat ıkı saat agrıyor allahtan ya kımyasal benı etkıledı bence malesefYa çok zor o kadar uzun süre ağrı çekmek Allah yardımcın olsun kuzum valla
Bana da öyle geldi ama bugün yaptığım silik yani dün pik gibi de dikildi öyle gibi de vallahi anlamıyorum. Bugün de değerlendirelim öyleyse di miKuzum bence yenı pık olmuş catlamamıs
artık herşeyi denicem bakalmPed kullanma canım o daha kötü, ütülenmiş pamuklu iç çamaşırı giymen lazım günde 2 değiştir + taharet + sirkeli su ben öyle bitirdim. 6 aylık evliyim her ay oldu bu illet şey
Ben ıkılemde kalınca oyle yapıyorum normalde yıne bu kdr erken mi normalde yumurtlama 15 16 gıbıde gelır belkıBana da öyle geldi ama bugün yaptığım silik yani dün pik gibi de dikildi öyle gibi de vallahi anlamıyorum. Bugün de değerlendirelim öyleyse di miPapatyamaviss
Kesinlikle antibiyotik ve parol dısında agrı kesici içilmemesi gerekiyo canım benimde dişçi randevum var dı bugun ister istemez ilaç sprey vs sıkıyo agız ıcıne bunu rıske atmak ıstemedımKızlar bata daha bir hafta falan var ve bu ay çok bi umudum yok ama yine de size bi şey danışmak istiyorum, ağrı kesici antibiyotik falan olumsuz etkilyebilir mi gebelik varsa? Fena üşüttüm galiba belim karnım ince ince sızlıyor
Evet benimde öyle oldu kuzum o gün 36,3-36,2 yi gördüm 5-6 saati bulmadı regli oldum. Artık Ocak ayına inş diyorumKızlar okulda bir sancım başladı çok fenayım Şuan. Kırmızılar gelecek galiba ben yarın bekliyordum ama bugün gelir. Ateş kardeş yanılmadıPapatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues @TASUU L lavinya- savascii @Safransari
Bende trendyoldan almıştım zaten canım uğurlu gelsin inşallahÇok sağol canım benim vericem sipariş anca gelir trendyolda buldum oradan alıcam. Laboquick çok önerilen bir marka ama bende sıfır işe yaradı resmen.
Ya sorun o ki geçen ay reglimden 10 gün önce gördüm yumurtlama ondan önceki ay 16.gun önce falan sacmasapanBen ıkılemde kalınca oyle yapıyorum normalde yıne bu kdr erken mi normalde yumurtlama 15 16 gıbıde gelır belkı
Takip et canım kullanılan antibiyotikler mantar ebdeksiyonu yapıyor sende kullandın bu aralarBır ıkıdır oluyor canım sıkıldı ya kuzum
aynen öyle canım bende öyleyim insan stresden daha çok içiyor olsa içiyor olmasa içiyor ne illet birşeymiş yaaben bıraktım epey oldu ama eşim ıcıyor benımde hele de sımdı streslı yok ovulasyon yok test yok oldumu olacakmı sımdı daha cok ıcıyorgülsemmı aglasammı bılemedım şimdi
Valla hi canım ben 2 sene mücadele ettim mantarla inan hangi evrede yanma başladı hatırlamıyorum ama mantar olmayıp iltihap da yapar yanma mantar zaten pütür pütür kendini belli ederyoğun bi mantar enfeksiyonunda mı oluyordu yanma hafif yeni başladığında mı
Ya evet oyuzden ben bı testlerı sevmıyorum pek görevleştiriyor malesefYa sorun o ki geçen ay reglimden 10 gün önce gördüm yumurtlama ondan önceki ay 16.gun önce falan sacmasapanhani değerlendirelim ok ama hani görev gibi olmaya başladı. Eşime bu hafta çok calisicaz dedim her gün 1 sayı arttırıyorum bugün de bugünde diye salak olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?