• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım testin bittiyse birde innovita denesene bence bu testin hassaslığı çok daha yüksek belki testten kaynaklıdır
Ben de 2 ay inovita kullandım ve inovita kullanırken doktor randevum da denk gelmişti yani testle doktorun dediği uydu. Eğer yine aynı olursa en koyu gördüğün gün doktora gidip ordan yumurta ölçümü yaptırabilirsin

Kesinlikle katılıyorum. Ben bu hafta eşime sperm testine baktıracağım 😂 zamanı var hepsi bahane işte bakalım ne zaman olacak 🤲🏻🌸
Bende çarşambaya randevu aldım canim eşime.
Ben tedaviye başlayacaksam, boşuna o hormonları almayayım onda bir sorun varda.

Ki bizimkilerde de büyük bir sorun yoktur, çocuğumuz var çok şükür, küçük bir sorundur, ilaçla hallolur o da insallah

Bende çarşambaya randevu aldım canim eşime.
Ben tedaviye başlayacaksam, boşuna o hormonları almayayım onda bir sorun varda.

Ki bizimkilerde de büyük bir sorun yoktur, çocuğumuz var çok şükür, küçük bir sorundur, ilaçla hallolur o da insallah
Dimi ya büyük sorun olsa çocuk hiç olmazdı herhalde. Bakalım ben de merak ediyorum benimkinde küçük varikosel vardı ama engel değil demişti o zaman doktor. Şimdi ne durumda bilmiyorum gerçi🤷🏻‍♀️

Allah Allah benim öyle günler öncesi ağrım olmaz ya kuzum olacağım gün hatta olacağım ana yakın ağrır ve sonra geçer ayan ağrım yok denecek kadar az kaldı
Benım de normalde en baba ıkı gün oncesınde başlar adet olmam gereken tarıh normalde 7-8 aralıktı ya benım geç yumurtlama olunca gecıktı 7 sında basladı valla @Deepblues askım benım yıne umıdım yok ama beklıyoruz yınede napalım :)

Back