Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Operasyon bebeğim. Daha çok evrak işi bende lazım olursa mobilya falan bulurum seni

Tüm kızlar sizce nasılım başka yapmam gereken bir şey var mı öneriler - Melekk1919 ya sizden daha önce bikaç konuda bilgi almıştımya hormonlarıma normal demiştiniz doktorda sizde şuanki sürecimi bi anlatmak istedim adetin 3. Günü hayıt tohumu içmeye başladım adet bittikten iki gün sonra sabah aç karna soğan kürü içiyorum sonra çörek otu bal tarçın macunu yiyorum sonra kahvaltı vs derken öğle yemeğinden sonra folik asit ve multivitamin takviyesi içiyorum ikindiye doğru açken bi bardak hayıt suyu içiyorum güzelce demleyip akşamda yine yemeklerden önce aç karna soğan kürü içiyorum en son gece yatmadan yarım saat önce çörek otu bal tarçın macununu bol suyla yiyip yatıyorum sağlık beslenmeye dikkat ediyorum arada yürüyüşe çıkıyorum 2 güne bi nasıl ya bu ay çok istiyorum hayırlıca sağlıklıca bebek

Biraz daha var bitsin ondan alırım bu sefer denerim canım can sıkıcı oluyor görememek.
Canım bir kaç kişiden daha duydum ben innovita bence daha hassas net bir şekilde görüyorsun yumurtlamayı bence adet olursan onu dene bana ilk denememde uğur getirmişti gebe kalmıştım şimdi bida aldım inşallah yine aynı şekilde uğur getirir.

Ya çok zor o kadar uzun süre ağrı çekmek Allah yardımcın olsun kuzum valla

Çok sağol canım benim vericem sipariş anca gelir trendyolda buldum oradan alıcam. Laboquick çok önerilen bir marka ama bende sıfır işe yaradı resmen.

Canım aynı anda birden fazla kür uygulanmaz diye biliyorum dikkat et iyice araştır Rabbim gönlüme göre versin inşallah

Kizlar selam ovulasyon testim yine saolsun hergun ters köşe yapıyor beni. Ay pik olacak ertesi gün diye üst üste deniyoruz ama çizgiler öyle yanıltıcı ki!!! Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce pik yakın mi yoksa gördüğünüz 7 Aralık ve 11 Aralık çizgiler pik mi kalpler ilişkin olan günler. Tedt uzmanlarını bekliyorum bir el atın bana yaaaa

Eklentiler

• IMG_20221212_131000.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 78
Filtreyle böyle görünüyor sizce var mı

Eklentiler

• E643E33A-E903-42A2-83BE-0235B62A643B.jpeg
    141,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 0C11A8AD-6224-464D-A3D2-4861E6A96C8D.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bata daha bir hafta falan var ve bu ay çok bi umudum yok ama yine de size bi şey danışmak istiyorum, ağrı kesici antibiyotik falan olumsuz etkilyebilir mi gebelik varsa? Fena üşüttüm galiba belim karnım ince ince sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…