• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

evet kuzum catlamadan sonra 12.gün , gecen ay 10.gunde cıktı 12 de baya belirgindi oyuzden sanmam yanı ama ateşim düşene kadar test yaparım
Kız benim çatlamanın 10. Günü bak nasıl çıkmıştı bence olabilir her gebelikte beta aynı olacak diye bişey yok

Eklentiler

• IMG_20220908_081108.jpg
    IMG_20220908_081108.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 63
Olsun balım en azından artık problemi biliyorsun o açıklık kafana takılmıcak kimyasalmıydı omu yaptı diye yeni bir döngü başlıyor yeni yıl hepimize bakarsın uğur getirir valla ben diyorum hamile değilsem 1 gün bile boş beklemeyeyim hemen regli gelsin olsun ve bitsin😂
Ve bu mesajı okurken reglimin gelmesi😂😂😂😂 aynen kuzum önümüzdeki ay inşallah hayırlısı ile olur ben de senin gibi düşünüyorum❤️

Kız benim çatlamanın 10. Günü bak nasıl çıkmıştı bence olabilir her gebelikte beta aynı olacak diye bişey yok
işte askım daha belırgın olmalıydı bence oyuzden degıl zaten nerdeyse bes gundur fazla da olabılır regl agrım var ılık ılık karnım bunu olupta adet olmadıgım yok yanı sanmam oyuzden

görüşmek üzere kankıımmm atıyorum :D
İnanılmaz sancım var hayatta adet sancısı nedir bilmezdim ben çok sancım olmaz benim beş on dakikalık sancıdan sonra regl gelirdi okulda bayağı sancılandım eve geldim öyle geldiler hayırlısı baaam 😂

işte askım daha belırgın olmalıydı bence oyuzden degıl zaten nerdeyse bes gundur fazla da olabılır regl agrım var ılık ılık karnım bunu olupta adet olmadıgım yok yanı sanmam oyuzden
O zaman gel el ele tutuşup ocak topiğine gidelim 😅😅

Back