• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

kesin olması için regl periyotunu beklemelisin ama dayanamam dıyorsan dogal olarak 3 gun kala yap tabii hatta istersen ilk baş evde erken gebelik testi yap sonra da kan verirsin
Teşekkürler öyle yapayım cuma günü vereyim az da olsa beklerim çünkü cumartesi günü ameliyatım var pozitif veya şüpheli değer olursa ameliyata gitmem o yüzden kurt düşüyor içime 🫠

Aslında regl belirtisi ile çok benziyor bence onun için ayıramıyoruz🙈 beni en çok şüphelendiren yumurtlamadan beri göğüslerim hassas ve git gide şişti yatakta sağdan sola dönerken bile acıyor daha önceleri böyle olmazdı. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla 🤲🏻🌸
Amin canım benim inşallah, dillerimiz herşey söylüyor ama gönüllerimizdekiler ile mükafatlandırılırız inşallah 🤲😇 Bende öyle yatakta gece sırf acıdan uyanıp durdum dönerken bir oraya bir oraya. Hamile kaldığımdada böyleydi şiddetli migrenim tutmuştu falan herşeyi yaşıyorum ama zamanı gelmediyse kırmızıları görüyoruz işte. 🤷🏼‍♀️🥲

Teşekkürler öyle yapayım cuma günü vereyim az da olsa beklerim çünkü cumartesi günü ameliyatım var pozitif veya şüpheli değer olursa ameliyata gitmem o yüzden kurt düşüyor içime 🫠
tabii ameliyattan once kesın beta baktır ne olur ne olmaz ınsallah guzel haberlerın gelır

Kaşıntı tahriş oluyor mu birde mantar varken ilişki olmasn diyorlar sık olunca bebişi nasıl yapicaz 😄
Kızlar idrarınızı her yaptığınızda yıkayıp kurulayıp sirkeli suyu pamuğa dökerek silim, iç çamaşırlarınızı ütülü giyin. Bende 5 aydır vardı bu şekilde kurtuldum

Ayy hadı hayırlı atraksıyonlar😂bu üç gun orda kal ama
Git gel yapacam canım herşey bebiş için napalım 😂
Darısı başıma ben asla çift göremedim 3. aydayım hala hep tek ikinci varla yok arası 🤢
Hangi marka kullanıyorsun canım ovülasyon testini belki kullandığın marka ile alakalıdır. Bide ben fsh ım yüksek diye yumurta kalitesini arttırıcı takviye alıyorum sende bi doktoruna danış canım belki öyle bişey önerir

Hangi marka kullanıyorsun canım ovülasyon testini belki kullandığın marka ile alakalıdır. Bide ben fsh ım yüksek diye yumurta kalitesini arttırıcı takviye alıyorum sende bi doktoruna danış canım belki öyle bişey önerir
Laboquick markası canım hiç değiştirmedim ama yok yani bir göremedim gitti. Benim fsh 5,11 çıkmıştı normal gördü doktor 3 ay daha korunmasız devam et ocaktan sonra gel yumurtlama takibi yapalım dedi. Son 1 ay daha denicem bakalım kısmetse sonra doktor yolu görünecek.

Aynen senin gibi düşünüyorum canim.
Ovulasyon takibindense 2 güne bir ilişki en iyisi.
Bir şekilde denk geliyor.
Ama benim de senin de sorunumuz ovulasyondu denk getirmek.degil.bence artık. Başka birşey.
Ya yumurta beklenen buyukluge gelmeden çatlıyor yasa spermlerde bir sorun var
Kesinlikle katılıyorum. Ben bu hafta eşime sperm testine baktıracağım 😂 zamanı var hepsi bahane işte bakalım ne zaman olacak 🤲🏻🌸

Back