- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #9.781
Ben ilk defa ovülasyon kullandım bu ay. Ve uygulamayla tutmuyor günler. Bence sen de kullan. Nerden dönersen kardır canım üzülme.
Ateş ölçtüğümüz fertility friends benim bahsettiğim femometer canım bu program Türkçe. Ovülasyon testini yapıyorsun fotoğrafını çekiyorsun yüzde kaç oranında çizgin koyu onu gösteriyor sende gerçekten yumurtlama oldu mu anlıyorsun bak benimkinin fotosu 2 aralıkta doruk olarak çıktı o gün hem sabah hem akşam yaptım 3 aralıkta epey silikleşti çatladıOnu da kullanmaya başladım 15 gün falan oldu. Ama tam mantığını çözemedim henüz. Ateş neye göre çıkıyor düşüyor
İnşallah tutar cnm bende ovolosyon testini yaparak güzel sonuçlar elde ettim inşallah sende güzel haberler alırsınEvet cnm bende bu ay aldım ovulosyon testi bakalım uygulama ile tutacak mı dönemim çok merak ediyorum
Heee tamam bu da var ben de. O zaman ben de böyle yapayım. Bilmiyodum bunu.Ateş ölçtüğümüz fertility friends benim bahsettiğim femometer canım bu program Türkçe. Ovülasyon testini yapıyorsun fotoğrafını çekiyorsun yüzde kaç oranında çizgin koyu onu gösteriyor sende gerçekten yumurtlama oldu mu anlıyorsun bak benimkinin fotosu 2 aralıkta doruk olarak çıktı o gün hem sabah hem akşam yaptım 3 aralıkta epey silikleşti çatladı
Hadi bakalım hayırlısı olsunEvet cnm bende bu ay aldım ovulosyon testi bakalım uygulama ile tutacak mı dönemim çok merak ediyorum
Ben günlük pedsiz hiç duramam ya hatta günde 3-4 tane ped degisirim. Çamaşıra bı ıslaklık gelmemeli. Günde iki defa çamaşır değişiyorum zaten temiz olmasına rağmen ama alışkanlıkKesinlikle sık değiştirmek cok önemli okadar hassaski enfeksiyonu anında cekiyoo
NeeeeeeBen günlük pedsiz hiç duramam ya hatta günde 3-4 tane ped degisirim. Çamaşıra bı ıslaklık gelmemeli. Günde iki defa çamaşır değişiyorum zaten temiz olmasına rağmen ama alışkanlıkay 1 hafta çamaşırla durani görmüşüm ölümden beter geliyor düşüncesi bile
Ayyyyy yok artık. Ama kesin hasta falan olmuyordur.Ben günlük pedsiz hiç duramam ya hatta günde 3-4 tane ped degisirim. Çamaşıra bı ıslaklık gelmemeli. Günde iki defa çamaşır değişiyorum zaten temiz olmasına rağmen ama alışkanlıkay 1 hafta çamaşırla durani görmüşüm ölümden beter geliyor düşüncesi bile
Sorma sormaNeeeeee
Her türlü virüsle bakteriyle tanışmıştırAyyyyy yok artık. Ama kesin hasta falan olmuyordur.
Kız sus ya gece geceSorma sormamidem almıyor lavaboya gidip eline su vurup çıkan insandan ne beklersin elinden bişey yiyip içmiyorum
İnşallah tutar cnm bende ovolosyon testini yaparak güzel sonuçlar elde ettim inşallah sende güzel haberler alırsın
Gerçekten olmuyorAyyyyy yok artık. Ama kesin hasta falan olmuyordur.
HahahahahGerçekten olmuyorben olsam enfeksiyondan hastaneye yatardim pisliğe bağışıklık kazanmış
İğrençHer türlü virüsle bakteriyle tanışmıştırhep mi kupkurular hiç mi akıntı olmuyor öf
Allah yardımcısı olsun psikolojik bir rahatsızlık olabilir bu normal değil benceSorma sormamidem almıyor lavaboya gidip eline su vurup çıkan insandan ne beklersin elinden bişey yiyip içmiyorum
Her konuda kirli olduğu için normal karşılıyorum. Ona göre de ben temizlik hastasıyımAllah yardımcısı olsun psikolojik bir rahatsızlık olabilir bu normal değil bence
Ben günlük pedsiz hiç duramam ya hatta günde 3-4 tane ped degisirim. Çamaşıra bı ıslaklık gelmemeli. Günde iki defa çamaşır değişiyorum zaten temiz olmasına rağmen ama alışkanlıkay 1 hafta çamaşırla durani görmüşüm ölümden beter geliyor düşüncesi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?