Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Onu da kullanmaya başladım 15 gün falan oldu. Ama tam mantığını çözemedim henüz. Ateş neye göre çıkıyor düşüyor
Ateş ölçtüğümüz fertility friends benim bahsettiğim femometer canım bu program Türkçe. Ovülasyon testini yapıyorsun fotoğrafını çekiyorsun yüzde kaç oranında çizgin koyu onu gösteriyor sende gerçekten yumurtlama oldu mu anlıyorsun bak benimkinin fotosu 2 aralıkta doruk olarak çıktı o gün hem sabah hem akşam yaptım 3 aralıkta epey silikleşti çatladı

Eklentiler

• 19BBB3FC-5458-4DE8-904B-63A44B6B5F4B.jpeg
    209,1 KB · Görüntüleme: 60
Heee tamam bu da var ben de. O zaman ben de böyle yapayım. Bilmiyodum bunu.

Kesinlikle sık değiştirmek cok önemli okadar hassaski enfeksiyonu anında cekiyoo
Ben günlük pedsiz hiç duramam ya hatta günde 3-4 tane ped degisirim. Çamaşıra bı ıslaklık gelmemeli. Günde iki defa çamaşır değişiyorum zaten temiz olmasına rağmen ama alışkanlık ay 1 hafta çamaşırla durani görmüşüm ölümden beter geliyor düşüncesi bile

Ayyyyy yok artık. Ama kesin hasta falan olmuyordur.

böyle okudum yok artıkk bu ınsanlar duş sürelerini düşünemiyorum o zamannn
Kesinlikle ben de senin gibi ıc camasıra hıcbısı gelmemeli hissetmemeliyim . Sürekli zararlı ddedikleri için gunluk pedi bıraktım suan öyle kagıt havlu koyıyorum ıc camasırım biliyorum oda zararlıdır havasız bırakıyoruz binevi ama gercekten cok rahatsız edici öbürtürlüsü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…