- 21 Kasım 2022
- 466
- 808
- 33
- 35
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #8.521
kızzz tasuu bızım grupta uc arkadas ucumuzde aynı ay hamıle kaldık arkadaslarımızdan bırı 9 gun önceden silik gormeye basladı , ben 4 gün once var yok arası bısey gordum dıger arkadasım adetten bır gun sonra cok cok sılık gördü... bizde oyle dedık ıkızmı yoksaa ama erken yumurtladıgını dusunduk şimdi 4 yasında o bebe okadar zekı akıllı kı bızımkılere nazaran gercekten ilerisindeanasının kendının ismini yazabiliyor falan bende dıyorum bunun boyle olacagı en basından bellıydı zaten
Evet en sevmediğim şey. Net olmayan herşeyden nefret ediyorum. Neyse terapim var bugün gideyim de buna isyan edeyim azcıkişte net sonuç öğrenmek için her ihtimalde zaman gerekiyor sadece
kan ver diycem ama bence sabahları test yapmaya devam et koyulaşırsa kan verHala kahve rengi akıntı geliyor mesela çok az net bitti diyemem ama niye böyle çıktı ki kaset test negatif
Hangi test etdiğin?birde sen neden adetliyken test yaptınki?Adet oldum ama bu mümkün mü yani
İçimden bi ses test yap dedi ve yaptım hiç bilmiyorum ve prodoctor testin adıHangi test etdiğin?birde sen neden adetliyken test yaptınki?
o zaman bu daha mantıklıO an anlık bir acı çekiyorsun özelikle.siringayla içeriye sıvıyı verirken ağrıyor kivrandim ben ama sonrasında ağrı sızı vs yok anlık yani dişimi sıktım her şey bir evlat uğruna.. sonrasında da bir iki gün lekelenme oldu o kadar oda normalmiş
Yani imkansız diye bişey yok bu hayatta. Rabbim istedikten sonraAdet oldum ama bu mümkün mü yani
amiiin inşAllah :) ama yinede 11 aralık etkinliğinden geri kalamamamin amin kuzuuumm <3 hadı bakalım o zaman bu ayı guzelce kapat yenı yıl sana tüm güzellikleri ile gelsin kuzum :)
Adet olmadan önce hiç yaptınmi test?İçimden bi ses test yap dedi ve yaptım hiç bilmiyorum ve prodoctor testin adı
Aynen yani biraz canin yanacak ama anesteziye değmez benceo zaman bu daha mantıklı
Nasıl adet gördün farklı mıydı her zaman ki olandanEki Görüntüle 3174076
Kızlar benim adetim yeni bitti ancak içimden bi ses test yap dedi ve yaptım durum bu sizce ne ???
Bizim bi etkinliğimiz bile yok. Ben de yapcam bananeamiiin inşAllah :) ama yinede 11 aralık etkinliğinden geri kalamam
olabiliyor benim görümcem çocuk 4 aylıkken öğrendi gebeliğini.her ay düzenli adet gördüAdet oldum ama bu mümkün mü yani
benim içinde saydırEvet en sevmediğim şey. Net olmayan herşeyden nefret ediyorum. Neyse terapim var bugün gideyim de buna isyan edeyim azcık
ay bende keyfine yapcam maksat eğlenmek :) sen ben elele finaleBizim bi etkinliğimiz bile yok. Ben de yapcam banane
Kız nasıl yaaaaaaolabiliyor benim görümcem çocuk 4 aylıkken öğrendi gebeliğini.her ay düzenli adet gördü
Acaba kimyasal mı oldu? Bariz çizgi var inşallah bebiştendirHemen çıktı
Korunmuyorsan kalma zaten işe gitsinamiiin inşAllah :) ama yinede 11 aralık etkinliğinden geri kalamam
Çok şükür çok şükürbenim içinde saydırneyse neyse şükredelim
Hahahahahay bende keyfine yapcam maksat eğlenmek :) sen ben elele finale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?