Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Anladım canım..bende folik ve kan sulandırıcı kullanıyorum.Hayırlısı artık ne deyim

Biraz zor bi işlem belli ki. Kamerada bile canım acıyo benim

Valla yaradı galiba bilemiyorum içerdeki işleri bir ilişkide önce sıktım bir ilişkide de birleşmeden sonra sıktım valla akma oluyor illaki. Totoyu havaya dikip peçete koyup bacaklarımı da birleştirip yattım ben de hemen duş almadım

Bende de kaşıntı oluyor. Ama benim böbreklerimden de kaynaklı. İdrar yolu enfeksiyonu çocukluğumdan beri var
Ben bura geldiğimden enfeksiyon oluyorum..valla bence buranın sularından hepsi..sular çok kötü..ben geldiğim günden saçlarım dökülüyor..eskiden tesettürlü diğildim..burda kuaföre giderken her kes diyordu ne güzel kalın saçlarım varmış..şimdi anladımki sular o kadar kötüki kadınların bakıyorum saçlarda gitmiş..enfeksiyon artmış

Bence bendede kürtajdan sonra artmış..sende daha zor oluyormuş canım..ben bir defa kan verdim..ama o ayı cocuk denemedim..kanda yüksek çıktı ve ben antibiyotik kullandım hemen geçti..şimdi kullanamıyorum çocuk istediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…