Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

kızzz tasuu bızım grupta uc arkadas ucumuzde aynı ay hamıle kaldık arkadaslarımızdan bırı 9 gun önceden silik gormeye basladı , ben 4 gün once var yok arası bısey gordum dıger arkadasım adetten bır gun sonra cok cok sılık gördü... bizde oyle dedık ıkızmı yoksaa ama erken yumurtladıgını dusunduk şimdi 4 yasında o bebe okadar zekı akıllı kı bızımkılere nazaran gercekten ilerisinde :KK70:anasının kendının ismini yazabiliyor falan :D bende dıyorum bunun boyle olacagı en basından bellıydı zaten :D
Adam olacak çocuk hücreykenden bellii🤪🤪 :D

Ben sırayla okumaya çalışıyorum hepinizi tek tek merak ediyorum, mahallenin camdan içeri girmeyenler gibiyim 😅😅😅
Kız nesini merak ediyorsun, hepsi aynı bebe varsa var diyecek yoksa yok diyecek 🙃🙃🙃
Camdan bakanlar gibi oluyor bazen demi aaaa neler olmuş yaaa diyip bende öyle oluyorum işten eve gelip yemek yedikten sonra böyle uuu baya sayfa birikmiş diyip okuyorum 🤩

İlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım
Darısı başımıza inşallah 🤲benimde 5 gün kaldı inş bende güzel haberler veririm 🥰

tamam canım etiketle beni arada gözümden kaçmasın :)
Hiç merak etme ya ama negatif olcağını hissediyorum bide kendimi çok saçma bişeye kaptırdım bi fal baktırmıştım aylar önce kadın hep tedaviyle bebek sahibi olcaksın dryip durdu saf gübi buna kapıldım imkansız gibi geliyor resmen

Papatyamaviss Papatyamaviss bacikp şimdi bu geceyi de değerlendirelim mi hoş ben son ana kadar devamke modundayım 🤪🤪🤪şimdi çatlama olunca ne olacak ateş düşecek mi çıkacak mı? Ya da nasıl seyretmesi gerekiyor?
yuksek seyretmesı gererkıyor ama sen agızdanda olcmuyorsun kı nasıl yorum yapakk :D değerlendı bugunude :D

Hiç merak etme ya ama negatif olcağını hissediyorum bide kendimi çok saçma bişeye kaptırdım bi fal baktırmıştım aylar önce kadın hep tedaviyle bebek sahibi olcaksın dryip durdu saf gübi buna kapıldım imkansız gibi geliyor resmen
aman nerden biliyomuş :D kız fal ne ya inanma öyle şeylere

Back