- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 34
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Bende hiç göğüs ağrısı yok adet dönemi de hiç olmaz sadece arada bir kasıklarım sızlıyor gibi ince İnce uyku sorunum da olmadı iğne gunu bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ağrı değilde dokununca acıyor gibi cok şiş sanki göğüslerim öyle geliyo bilemedim bide rahim batması ağrıması oluyır ara ara inşallah canım yaa bakalım göreceğiz pekte umutlanmıyorum ama hayırlısıİnşallah bebistendir göğüs ağrısı bende geçen ay çok oldu yürürken bile ağrıyordu kimyasal gecirdim
Evet bende her gün göğüslerim sıkıştırıyordun hatta o his geçtim geçmedi ki diye. İnsallaaahhh güzel haberlerini alırız canımBende ağrı değilde dokununca acıyor gibi cok şiş sanki göğüslerim öyle geliyo bilemedim bide rahim batması ağrıması oluyır ara ara inşallah canım yaa bakalım göreceğiz pekte umutlanmıyorum ama hayırlısı
Canım ıgne etkısı olabılır 9.10.11 gunler en dogrusu 13 ve sonrası testlerGünaydın kızlar. İğneden sonra 9.günüm,ilk ilişkiden sonra 8.gün. Kaset test bu sekilde bence hala iğne etkisi bu.
benım adet zamandı da agrır ama kımyasal gecırdıgımdekı cok farklıydı koltuk altımdan uclarına kadar agrı degıl acıyordu goguslerımBende hiç göğüs ağrısı yok adet dönemi de hiç olmaz sadece arada bir kasıklarım sızlıyor gibi ince İnce uyku sorunum da olmadı iğne gunu bile
Biliyorum canım ben burdakilrre örnek olması açısından yapıyorum zaten daha önceden tecrübeliyim haziran ayındanCanım ıgne etkısı olabılır 9.10.11 gunler en dogrusu 13 ve sonrası testler
ay ben ıgne etkısı mı bu dıye okumusum pardon canım :)Biliyorum canım ben burdakilrre örnek olması açısından yapıyorum zaten daha önceden tecrübeliyim haziran ayından
Yok canım önemli değil:) zaten 12.güne kadar umut var ondan sonra cıkmazsa hamile falan değilimdir bence. Bende geç yumurtlama olmadı dolayısıyla geç döllenmede olmaz . Progesteronum 19,5 cıkmıştı çünkü.ay ben ıgne etkısı mı bu dıye okumusum pardon canım :)
Progesterona sağlık ocakları bakıyor mu ?Yok canım önemli değil:) zaten 12.güne kadar umut var ondan sonra cıkmazsa hamile falan değilimdir bence. Bende geç yumurtlama olmadı dolayısıyla geç döllenmede olmaz . Progesteronum 19,5 cıkmıştı çünkü.
Bazı sağlık ocakları bakıyormuş duyduğum kadarıyla kimiside bakmıyormuşProgesterona sağlık ocakları bakıyor mu ?
evet kuzum 12 gune ınsallahh cızgı netlesır. aynen gec yumurtlama olmamıs ınsallaahh tutunur yaa bebişinYok canım önemli değil:) zaten 12.güne kadar umut var ondan sonra cıkmazsa hamile falan değilimdir bence. Bende geç yumurtlama olmadı dolayısıyla geç döllenmede olmaz . Progesteronum 19,5 cıkmıştı çünkü.
İnşallah canım benim hepimizinevet kuzum 12 gune ınsallahh cızgı netlesır. aynen gec yumurtlama olmamıs ınsallaahh tutunur yaa bebişin
bende 4unde ıgne oldum 6sı aşılama beklıyorum bakalım gecen aykı aşılamam kımyasal olmuştu. iğneden sonra 11-12 günler testım pozıtıf cıkmıstı kan verdım 12gun 24 cıkmıstı demekkı bend ıgne 9-10günde vucuttan atılıyor. bu sefer 12ye kadar sabretmeye çalışcam bakalımİnşallah canım benim hepimizin
ılk defa duydum nasıl muayene ettı ? yada progestan testımı verıdnız?Bende tedaviden sonra catlama ignesi oldum ayin 3 de ayin 9 da doktorum cagirdi ve dölenmeminin tutugunu her seyin yolunda oldugunu ve adetin gecerse test yap dedi gecmese gel dölenme tutu ne anlama geliyor bilgisi olan ?
Bende oldumm
Kizlar adetin 3 gunu letu kulandim 6 gun daha sonra 4 tane yumurta gelistirici ve catlama ognesi oldum ayin 3 de iliski dedi daha sonra 9 cagirdi gittim her seyin yolunda oldugunu ve döllenmen oluşmuş dedi bu ne demek adet olursan gel olmassan test yap dedi döllenmen oluşmuş ne demekki ?
Benim cagirip kontrol etti ve dölenmen oluşmuş dediBenim doktorum igne ve iliskiden sonra hic cagirmadi , iki hafta sonra test yaparsin dedi o yuzden bilemedim