Ekim Ayı Çatlatma İğnesi Olanlar Toplanın ...

Maalesef ki adetmiş yeniden ilaç verdi bu sefer klomen yerine femara kullanacam bakalım
İnşallah 2. Denemede pozitif görürsün arkadaşım. Ben 2. De de negatif gördüm doktor değişikliği yaptım rahim fil i çekildim dün tüplerimde de sıkıntı yokmuş. Doktor 2 3 ay bir ara verelim ben gebelik haberi ile geleceğini düşünüyorum dedi. Bakalım. Ama ilaç vesaire vermedi sadece vitamin verdi bana.

Bende 28 ekimde olmuştum iğneyi 14.gün test yaptım hafif silik pozitife çıktı bemde ertesi günü kan testim verdim açıkcası birazda umutlandım ama kan testim 1.20 çıktı hiç adet belirtimde yok bugün 16. Gün kiste dönmüş olabilirmi diyorum ama çatlama iğnesimden somra doktora gittim ultrasonda baktı çatlamış dedi nolacak bakalım bemde doktor değiştircem muhtemelen
Allah rast getirsin işini. Kiste dönüşmemiştir :) korkma ama bazen bu ilaçlar stres halleri regly etkiliyor. O yüzden sakın panik ve stres ile hareket etme.

İnşallah 2. Denemede pozitif görürsün arkadaşım. Ben 2. De de negatif gördüm doktor değişikliği yaptım rahim fil i çekildim dün tüplerimde de sıkıntı yokmuş. Doktor 2 3 ay bir ara verelim ben gebelik haberi ile geleceğini düşünüyorum dedi. Bakalım. Ama ilaç vesaire vermedi sadece vitamin verdi bana.
Ben de rahim filmini geçen sene çektirdim bir problem yoktu.bekledikten sonra bende doktor değiştirdim dönüşümde. Bu ayın tek güzel gideni kendiliğinden adet olmam. Bir de senin de yumurta büyütmek için ilaç kullanmaya başladığın da adetin kesiliyor mu ?

Ben de rahim filmini geçen sene çektirdim bir problem yoktu.bekledikten sonra bende doktor değiştirdim dönüşümde. Bu ayın tek güzel gideni kendiliğinden adet olmam. Bir de senin de yumurta büyütmek için ilaç kullanmaya başladığın da adetin kesiliyor mu ?
Hayır adetim hiç kesilmedi benim.

Ilactan dolayi mi kesiliyor regl? Benim de 6gun gecikti. Catlatma ignesinin 20.gunu bugun. Test yaptim negatif. ☹️

Allah rast getirsin işini. Kiste dönüşmemiştir :) korkma ama bazen bu ilaçlar stres halleri regly etkiliyor. O yüzden sakın panik ve stres ile hareket etme.
İnşallah öyledir ya başka bi doktorla görüştüm adetin 3. Günü gel dedi tekrar başlıcam muhtemelen tedaviye

X