- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda bir arkadaşın 3 küsür çıkıp sonra yükselmemiş miydi kuzu ben mi yanlış hatırlatıyorum, seni umutlandırmak kendim de boşa umutlanmak istemem ama iğne etkisi geçmiş ve tekrar yükseliyor olamaz mı ?Kızlar beta 2.8 cıktı.
Bat 15 aralık gecesi. Pek umut yok gibi :)
Olabilir tabi ki canım biliyorum o arkadaş benden 1 gün önce iğne vurulmuş. O da 10.günü akşamı 3 küsürlerde çıkmıştı ben sabah yaptırdım. Bilmiyorum yarın tekrarlarım muhtemelenBurda bir arkadaşın 3 küsür çıkıp sonra yükselmemiş miydi kuzu ben mi yanlış hatırlatıyorum, seni umutlandırmak kendim de boşa umutlanmak istemem ama iğne etkisi geçmiş ve tekrar yükseliyor olamaz mı ?
Adet gelene kadar pes etmek yok, bu güzel güzel bir ay bir bir hamile haberleri geliyor bizler de onlardan biri oluruz inşallah Allah biliyor ya çok istiyorum ama önemli olan tuttuktan sonra da sağlıkla devam etmesiOlabilir tabi ki canım biliyorum o arkadaş benden 1 gün önce iğne vurulmuş. O da 10.günü akşamı 3 küsürlerde çıkmıştı ben sabah yaptırdım. Bilmiyorum yarın tekrarlarım muhtemelen
Tabi ki canım ben şimdilik köprüyü geçmeye çalışanlardanım asıl maraton köprüyü geçtikten sonra başlıyor hele bi köprüyü geçelim deAdet gelene kadar pes etmek yok, bu güzel güzel bir ay bir bir hamile haberleri geliyor bizler de onlardan biri oluruz inşallah Allah biliyor ya çok istiyorum ama önemli olan tuttuktan sonra da sağlıkla devam etmesi
Bence erken kan için birkaç gün sonra yğkselir inşKızlar beta 2.8 cıktı.
Bat 15 aralık gecesi. Pek umut yok gibi :)
Evet muallakta cıkabilirde inebilirde ben tez canlıyım ondan merak ediyorum biraz:))Bence erken kan için birkaç gün sonra yğkselir inş
Haberdar et bizi de canım :))Evet muallakta cıkabilirde inebilirde ben tez canlıyım ondan merak ediyorum biraz:))
Karından bakip etti muaneılk defa duydum nasıl muayene ettı ? yada progestan testımı verıdnız?
Anladım canım, hayırlısı olsun inşallahKarından bakip etti muane
O nasıl oluyor ya doktorlar bebeği 3000 beta altında zaten karından göremezken döllenmeyi nasıl görebildi acaba? Yoksa çatlamayı mı gördü?Benim cagirip kontrol etti ve dölenmen oluşmuş dedi
Ben de daha net görüyorum sanki 2 gün öncekileri göremiyordum kuzu Güzel haberlerle dön, ne zaman vereceksin kan testini?Kızlar günaydın 11.gündeyim
Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olur
Kuzum öğlen gibi vericem herhalde misafirim var 11 de gidicekler gitsinler öyle gidip vericemBen de daha net görüyorum sanki 2 gün öncekileri göremiyordum kuzu Güzel haberlerle dön, ne zaman vereceksin kan testini?
Çok heveslendim ve heyecanlandımKuzum öğlen gibi vericem herhalde misafirim var 11 de gidicekler gitsinler öyle gidip vericem
Evet görünüyor inşallah kan degerind artmıştırKızlar günaydın 11.gündeyim
Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olur
Güzel haber ver bize inş canımKızlar günaydın 11.gündeyim
Guzel haber geldiGüzel haber ver bize inş canım
Canım ne yaptınKuzum öğlen gibi vericem herhalde misafirim var 11 de gidicekler gitsinler öyle gidip vericem