- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi waitingformymiracle
9.2 cıktı canım hamileyimmCanım ne yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9.2 cıktı canım hamileyimmCanım ne yaptın
Ayyy masallah yaaa9.2 cıktı canım hamileyimm
Amin inşallah canım sizlere nasip etsin rabbim bu mutluluğuAyyy masallah yaaa
Çok sevindim mm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayyy aminn insallaahhhAmin inşallah canım sizlere nasip etsin rabbim bu mutluluğu
Yaaa çok sevindim canım hayırlı olsun test yapmaya devam edersen at buraya da lütfen darısı bize9.2 cıktı canım hamileyimm
Evet edeceğim canım tabi ki atıcam benın gibi merak edenlere örnek olsunYaaa çok sevindim canım hayırlı olsun test yapmaya devam edersen at buraya da lütfen darısı bize
Bende 4 aralıkta çatlatma iğnesi oldum çok heyecanlıyım bütün yazılanları okudum ve üye oldum geldim insallah hakkımızda hayırlısı olurAralık ayında çatlatma iğnesi olan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim
Okudum ve içimden sanki kendi sonucummuş gibi "ohhh çok şükür" dedim (= Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla (=9.2 cıktı canım hamileyimm
Hoşgeldin canım inş güzel güzel haberler veririz hepimiz bu ayBende 4 aralıkta çatlatma iğnesi oldum çok heyecanlıyım bütün yazılanları okudum ve üye oldum geldim insallah hakkımızda hayırlısı olur
Cok teşekkür ederim canımmm Sen ne durumdasın?Okudum ve içimden sanki kendi sonucummuş gibi "ohhh çok şükür" dedim (= Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla (=
Ayy maş , inş çok sağlıklı bir bebektir ve hamileliğin çok rahat geçer canımKızlar 12.günden selamlar günaydınlar
Evet dün öğrendim hamile olduğumu ama çatlatma iğnesi olupta gün gün testleri merak eden çok kişi var bu yüzden 12.günümü de atıyorum. Ben artık cok rahat görebiliyorum çizgiyi. Düne göre de daha pembemsileşmiş belirginleşmiş .
Allahım inşallah sağlıklıdır
Cok sağol canımmm insallahAyy maş , inş çok sağlıklı bir bebektir ve hamileliğin çok rahat geçer canım
İnsallahh canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bekleyen herkesin evet bende hamileyim dediği bir ay olsun inşallahHoşgeldin canım inş güzel güzel haberler veririz hepimiz bu ay
Günaydın kuzuKızlar 12.günden selamlar günaydınlar
Evet dün öğrendim hamile olduğumu ama çatlatma iğnesi olupta gün gün testleri merak eden çok kişi var bu yüzden 12.günümü de atıyorum. Ben artık cok rahat görebiliyorum çizgiyi. Düne göre de daha pembemsileşmiş belirginleşmiş .
Allahım inşallah sağlıklıdır
Ne zaman iğne oldun canım ?Kızlar iğnenin 9. Gününde olan var mı ben gibi?
3 aralık aaa 17:00’de canım sen?Ne zaman iğne oldun canım ?
Bende 4aralik canım gece 11. De. 6aralikda aşılama .3 aralık aaa 17:00’de canım sen?
Aşılama mı hadi inşallah tutar da 2021 bitmeden güzel haberleri alırsın canım benim, benim daha ilk iğnem bu ama 2 ayrı Kürtajım var malesef o yüzden benim de sürecim uzun.Bende 4aralik canım gece 11. De. 6aralikda aşılama .