- 25 Ağustos 2024
- 486
- 141
Teşekkür ederim bilginiz için muayene gittiğim de sorayım ona göre kullanırımYumurtlama olmasi ve yumurtanin catlamasi icin takviye canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bilginiz için muayene gittiğim de sorayım ona göre kullanırımYumurtlama olmasi ve yumurtanin catlamasi icin takviye canım
Güzel haberler alırsın inşallahTeşekkür ederim bilginiz için muayene gittiğim de sorayım ona göre kullanırım
Ben de burda bir kaç kişiden duydum takviye mi ilaç acaba ya
Ben de sabah regl oldum.Siz test yaptınız mı
Kasım a artıkBen de sabah regl oldum.
Ben de 17. gğn oldum siz de bir iki gün içşnde olursunuz muhtemelenKızlar ben hala regl olmadım catlatmanın 17.günü. (kan testi negatif gebelik yok ) niye böyle oldu acaba ?
Eğer yumurtalarınız kendi haline bırakıldığında yeterli derecede büyümüyor ve çatlamıyorsa, gereğinden fazla büyüyüp kistleşiyorsa iğne böyle kişilerde fayda sağlar bence. Ama her ay gün gün ultrason ile ovülasyon oluyor mu olmuyor mu takip etmek daha maliyetli olacağından iğne öneriliyor. Benim de belki ovülasyon sorunum vardır diye denendi ama önden çatladı zaten. Öte yandan her ay, her şey yolunda olsa da ihtimal yüzde 20. Bu yüzde 20 ler de bu forumda değil heralde aşılama ya da iğnenin doğrudan gebeliği artırması durumundan ziyade bazı engellerin ortadan kalkması adına yardımcı tedaviler olarak görülüyor. Kasım ayında buradaki herkes yüzde 100 ihtimalle gebe kalsın inşallahÇatlatma iğnesi gebelşk olasılığını hiç mi yükseltmiyor ya bu kadar kişi yaptık hiç birimizin olmadı
Benim 6 veya 7 gün sürüyorAynen regl oldum ben de . Hayatımda ilk defa çatlatma vs yaptım ben de bayağı bir işe yarıyor sanıyordum. Bu arada kızlar sizin regller kaç gün sürüyor? Benim son bir buçuk yıldır 2 gün olup bitiyor doktorlar önemsemiyor. Prolaktin yüksekliği oluyordu arada onda da ilaç kullanmama rağmen uzamıyor süresi. Başka da bir sorun görmüyorlar
Ben bir kaç ay takip ettirdim yumurtam büyüyor çatlama da oluyor bilmiyorum ya belki de kalitesiz oluyordur yumurtalarımız başka bir sebep de yokEğer yumurtalarınız kendi haline bırakıldığında yeterli derecede büyümüyor ve çatlamıyorsa, gereğinden fazla büyüyüp kistleşiyorsa iğne böyle kişilerde fayda sağlar bence. Ama her ay gün gün ultrason ile ovülasyon oluyor mu olmuyor mu takip etmek daha maliyetli olacağından iğne öneriliyor. Benim de belki ovülasyon sorunum vardır diye denendi ama önden çatladı zaten. Öte yandan her ay, her şey yolunda olsa da ihtimal yüzde 20. Bu yüzde 20 ler de bu forumda değil heralde aşılama ya da iğnenin doğrudan gebeliği artırması durumundan ziyade bazı engellerin ortadan kalkması adına yardımcı tedaviler olarak görülüyor. Kasım ayında buradaki herkes yüzde 100 ihtimalle gebe kalsın inşallah
Fertinol kullanıyorum ben, inositol ve Quenzim Q10 vb. Şeyler içeriyor. Nitelikli yumurta için verilmişti. Ama bunun dışında incir kürü, havuç ve hayıt otunu duydum. Bi deneyeceğim inş.Ben bir kaç ay takip ettirdim yumurtam büyüyor çatlama da oluyor bilmiyorum ya belki de kalitesiz oluyordur yumurtalarımız başka bir sebep de yok
Arkadaşlar benim bugün iğneden sonra 9. Günüm ve aşırı göğüslerim ağrıyor. Aranızda bunu yaşayan oldu mu? İlk günler bu kadar ağrı olmamıştı. Adetim gelmeden 7 gün önce göğüs ağrım başlar genellikle. Sizce iğnenin etkisi mi yoksa adetten mi bu ağrı? Bu ay da olmadı diye düşünüyorum
Öyle mi geçmiş olsun. Ne dediler peki?Kızlar ben rahim filmi çektim bugün
Sizin son durumunuz nedir?Teşekkür ederim yorumunuz için
Teşekkürler her şey normal çıktı şekil olsun tüpler olsun bir sorun yokÖyle mi geçmiş olsun. Ne dediler peki?
Siz iki kere de kürtaj oldunuz demi? Yani ufak yapışıklık vs de yok demi? Gerçi olsa da belli olmuyormuş o basınçla açılıyormuş. Genelde de iki ay içinde gebelik oluyormuş. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben henüz reglim. Bu arada kürtajlardan sonra adetinizde değişiklikler oldu mu? Azalma gibi.Teşekkürler her şey normal çıktı şekil olsun tüpler olsun bir sorun yok