Ekim Ayı Çatlatma İğnesi Olanlar Toplanın ...

26 ekim yani İğneyi vurulduğum günü de sayıp bugün 14.gün diye düşünüp dayanamayıp test yaptım ama çok net tek çizgi maalesef yani yarın ve ilerleyen günlerde tekrarlarım ama niyeyse çok umutlanmamıştım, sanırım kendimi haklı çıkarıcam üzgünüm

Bende her seferinde daha fazla üzülüyorum :KK43: rahim filmi çektirdiniz mi.
Yok çektirmedim pcos var onu biliyorum doktor da umutlu konusmustu ama nasip işte bundan sonra da zannetmem pozitife dönmez galiba diğer aya kaldı
26 ekim yani İğneyi vurulduğum günü de sayıp bugün 14.gün diye düşünüp dayanamayıp test yaptım ama çok net tek çizgi maalesef yani yarın ve ilerleyen günlerde tekrarlarım ama niyeyse çok umutlanmamıştım, sanırım kendimi haklı çıkarıcam üzgünüm
Aynı gün yapmışız catlatma ignesini

Yani şöyle aslında normal tedavisiz gebelik yaşayan arkadaşımın ilişkiden sonra 17. Günde yaptığı test negatif çıkıp bi kaç gün sonra pozitife dönmüştü 14.gün bunu düşününce erken olabilir gene ilerleyen günlerde denemek lazım hayırlısını diliyorum hepimiz için🙏

Yani şöyle aslında normal tedavisiz gebelik yaşayan arkadaşımın ilişkiden sonra 17. Günde yaptığı test negatif çıkıp bi kaç gün sonra pozitife dönmüştü 14.gün bunu düşününce erken olabilir gene ilerleyen günlerde denemek lazım hayırlısını diliyorum hepimiz için🙏
Kan testi miydi acaba

Merhaba arkadaşlar benimde çatlatma iğnesi 3. İlkinde tuttu fakat 9 hafta kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum . Eylül ayında 2 denedik olmadı . 30 Ekim'de tekrar denedik çatlatma iğnesi yaptım. Rahim duvarı kalinlasmamısti ama bı tane yumurtam vardı 19 mm değerlendirmek için genede yaptık . Bugün 8 .gunum diğer yaptıklarında hep ağrım oldu kaşık ağrısı batma . Bu sefer hiç birşey olmadı sadece çatlatma iğnesi vuruldugum günün ertesi gününden itibaren miğde ağrısı bulantı gaz ishal oldum onun harici hiçbir belirtim yook birde ara ara beyaz akinti geliyor . Umudum yok da umarım rabbim nasip eder . Hiç beklemedigim anda güzel haber alırım hepimizin sonucu pozitif olsun inşallah 🤲🏻 🙏🏻 🥺
Bende 30 ekimde igne vuruldum ilk ignem benimde ve hiçbir belirti yok ya biraz akıntı var sadece sizde durum nasıl acaba

Bende 30 ekimde igne vuruldum ilk ignem benimde ve hiçbir belirti yok ya biraz akıntı var sadece sizde durum nasıl acaba
Herkeste aynı şeyleri olmuyor benim ilk iğnemde öok kasık ağrım batmalarım ağrılarım vardı. Bu ikinci iğnemdi regl günüme kadar hiç ağrı sancı hissetmedim. Ufak bir ağrım olsu oda regl ağrısına o kadar benziyordu ki anladım regl olacağımı.

Kan testi miydi acaba
31 temmuzda denemeye başladıklarında 17 ağustosta testi negatif çıkmış ama 22 sinde pozitif çıktı hem kanda hem testte gebelik görünüyordu hamile kaldığını öğrendiğimizde haftasıyla deneme tarihleri tam örtüşüyordu o yüzden diyorum nerden baksanız 17.günden sonra dönmüştü onun testi pozitife bilemiyorum o yüzden hayırlısı inşallah, düşük yaptı sonrasında rabbim tekrardan nasip eder inşallah ona da🙏

Kızlar bugün 12. Günüm kaset test yaptım negatif çıktı burdan döner mi bilmiyorum çünkü 8. Günde yapmıştım negatifti iğnenin etkisi geçmişti

Kızlar bugün 12. Günüm kaset test yaptım negatif çıktı burdan döner mi bilmiyorum çünkü 8. Günde yapmıştım negatifti iğnenin etkisi geçmişti
16 günden sonra pozitif görenleri okumuştum. Biraz daha bekle arkadaşım.
Benimde bugün 14 gün dün gece kahreverengi lekelenmem oldu ama henüz regl olarak bir kanamam başlamadı. Bilemiyorum bende:KK43:

16 günden sonra pozitif görenleri okumuştum. Biraz daha bekle arkadaşım.
Benimde bugün 14 gün dün gece kahreverengi lekelenmem oldu ama henüz regl olarak bir kanamam başlamadı. Bilemiyorum bende:KK43:
Valla canım bu süreç çok yıpratıcı inşallah hamileyizdir güzel haberleri alırız ben 3 gün sonra tekrar yapıcam o zaman net belli olur

X