Maalesef testim negatif çıktı 26 Ekimde olmuştum iğne kanda gebelik yoktuAmin arkadaşım
:) güzel haberle gel bende merak ettim. Buraya yazar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef testim negatif çıktı 26 Ekimde olmuştum iğne kanda gebelik yoktuAmin arkadaşım
:) güzel haberle gel bende merak ettim. Buraya yazar mısın
Aminn canım İnşallah ya baya üzüldümHayırlısı olsun bidaki ay tutar inşallah Allah hepimize anneliği nasip etsin
Bende her seferinde daha fazla üzülüyorum rahim filmi çektirdiniz mi.Aminn canım İnşallah ya baya üzüldüm
Yok çektirmedim pcos var onu biliyorum doktor da umutlu konusmustu ama nasip işte bundan sonra da zannetmem pozitife dönmez galiba diğer aya kaldı umutlarBende her seferinde daha fazla üzülüyorum rahim filmi çektirdiniz mi.
Yok çektirmedim pcos var onu biliyorum doktor da umutlu konusmustu ama nasip işte bundan sonra da zannetmem pozitife dönmez galiba diğer aya kaldıBende her seferinde daha fazla üzülüyorum rahim filmi çektirdiniz mi.
Aynı gün yapmışız catlatma ignesini26 ekim yani İğneyi vurulduğum günü de sayıp bugün 14.gün diye düşünüp dayanamayıp test yaptım ama çok net tek çizgi maalesef yani yarın ve ilerleyen günlerde tekrarlarım ama niyeyse çok umutlanmamıştım, sanırım kendimi haklı çıkarıcam üzgünüm
Bende regl oldum. 3. Ay denemesi artıkYok çektirmedim pcos var onu biliyorum doktor da umutlu konusmustu ama nasip işte bundan sonra da zannetmem pozitife dönmez galiba diğer aya kaldı umutlar
Diğer ay daha mutlu olacağımız bir ay olsun İnşallahBende regl oldum. 3. Ay denemesi artık
Kan testi miydi acabaYani şöyle aslında normal tedavisiz gebelik yaşayan arkadaşımın ilişkiden sonra 17. Günde yaptığı test negatif çıkıp bi kaç gün sonra pozitife dönmüştü 14.gün bunu düşününce erken olabilir gene ilerleyen günlerde denemek lazım hayırlısını diliyorum hepimiz için
Bende 30 ekimde igne vuruldum ilk ignem benimde ve hiçbir belirti yok ya biraz akıntı var sadece sizde durum nasıl acabaMerhaba arkadaşlar benimde çatlatma iğnesi 3. İlkinde tuttu fakat 9 hafta kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum . Eylül ayında 2 denedik olmadı . 30 Ekim'de tekrar denedik çatlatma iğnesi yaptım. Rahim duvarı kalinlasmamısti ama bı tane yumurtam vardı 19 mm değerlendirmek için genede yaptık . Bugün 8 .gunum diğer yaptıklarında hep ağrım oldu kaşık ağrısı batma . Bu sefer hiç birşey olmadı sadece çatlatma iğnesi vuruldugum günün ertesi gününden itibaren miğde ağrısı bulantı gaz ishal oldum onun harici hiçbir belirtim yook birde ara ara beyaz akinti geliyor . Umudum yok da umarım rabbim nasip eder . Hiç beklemedigim anda güzel haber alırım hepimizin sonucu pozitif olsun inşallah
Herkeste aynı şeyleri olmuyor benim ilk iğnemde öok kasık ağrım batmalarım ağrılarım vardı. Bu ikinci iğnemdi regl günüme kadar hiç ağrı sancı hissetmedim. Ufak bir ağrım olsu oda regl ağrısına o kadar benziyordu ki anladım regl olacağımı.Bende 30 ekimde igne vuruldum ilk ignem benimde ve hiçbir belirti yok ya biraz akıntı var sadece sizde durum nasıl acaba
31 temmuzda denemeye başladıklarında 17 ağustosta testi negatif çıkmış ama 22 sinde pozitif çıktı hem kanda hem testte gebelik görünüyordu hamile kaldığını öğrendiğimizde haftasıyla deneme tarihleri tam örtüşüyordu o yüzden diyorum nerden baksanız 17.günden sonra dönmüştü onun testi pozitife bilemiyorum o yüzden hayırlısı inşallah, düşük yaptı sonrasında rabbim tekrardan nasip eder inşallah ona daKan testi miydi acaba
16 günden sonra pozitif görenleri okumuştum. Biraz daha bekle arkadaşım.Kızlar bugün 12. Günüm kaset test yaptım negatif çıktı burdan döner mi bilmiyorum çünkü 8. Günde yapmıştım negatifti iğnenin etkisi geçmişti
Valla canım bu süreç çok yıpratıcı inşallah hamileyizdir güzel haberleri alırız ben 3 gün sonra tekrar yapıcam o zaman net belli olur16 günden sonra pozitif görenleri okumuştum. Biraz daha bekle arkadaşım.
Benimde bugün 14 gün dün gece kahreverengi lekelenmem oldu ama henüz regl olarak bir kanamam başlamadı. Bilemiyorum bende
Benim muhtemelen regl biraz daha artmış. Rengi pembe kahve. Bakalım ne olcakValla canım bu süreç çok yıpratıcı inşallah hamileyizdir güzel haberleri alırız ben 3 gün sonra tekrar yapıcam o zaman net belli olur
İnşallah yerleşme kanamasıdır ilk iğnemeydi senin bende ne gögüs hassasiyeti var ne lekelenme dün baya layığım ağrısı oda bugün geçtiBenim muhtemelen regl biraz daha artmış. Rengi pembe kahve. Bakalım ne olcak
2. İğne oluşumdu. Geçen ay negatif oldu bu ayda negatifİnşallah yerleşme kanamasıdır ilk iğnemeydi senin bende ne gögüs hassasiyeti var ne lekelenme dün baya layığım ağrısı oda bugün geçti
Hayırlısı olsun canım Allah doğru zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah umudumuzu yitirmeyelim2. İğne oluşumdu. Geçen ay negatif oldu bu ayda negatif