- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- Konu Sahibi waitingformymiracle
- #1.201
Merhaba canım çok teşekkür ederim öncelikleDilos6342 merhaba canım mesajlarını okudum rastgele birine cevap vermiş oldum ama öncelikle Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.. Bende aşılama oldum aşılama gününü sayarsak bugün 8.gün iğnenin etkisi geçmiş mi diye test yaptım bende de çabuk geçiyor geçmiş tertemiz bir negatif çıktı gerçi adet belirtilerimde var ama hayırlısı.. Seninde günler sonra pozitif çıkmış anladığım kadarıyla inşallah benimde öyle olur bu kez çok büyük yıkılıcam inşallah rabbim nasip eder.. Daha çok erken dimi sence de
Ben asılamayla hamile kalmadım aşilamayi aralik ayında yaptirmistim tutmamisti. Ama catlatma iğnesi bi kaç kere kullandığım için hep denedim benimde 8. Günde tamamen siliniyordu. Bu ay ben femara catlatma iğnesi ve hsg sayesinde hamile kaldım. Catlatma ignesinin 12. Günü catlamanin 11. Günü test yapmıştım çok silik çıkmıştı değerim de 12 çıktı.
Yani şuan senin için daha erken canım, ilacın etkisi geçmiş şimdi eğer varsa önce kanda belirecek sonra idrara geçecek. Bence 12. 13. Günde yaparsan erken gebelik testiyle varsa o zaman çıkar
Ama bende keşke erken öğrenmeseydim diyorum yükseliyor mu düşüyor mu diye insan stres yapiyor çok