- Konu Sahibi waitingformymiracle
Ya çok heyecanlı haber ver bize, şöyle 20 küsür bir şey çıksınKuzum ben bugün gidip özel bir lab da progesteron testi verdim valla 97 tl bayıldım ama en azından merakım gider 3 saate cıkcakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok heyecanlı haber ver bize, şöyle 20 küsür bir şey çıksınKuzum ben bugün gidip özel bir lab da progesteron testi verdim valla 97 tl bayıldım ama en azından merakım gider 3 saate cıkcakmış
Senın ne kadar cıktı kuzumYa çok heyecanlı haber ver bize, şöyle 20 küsür bir şey çıksın
Ben baktırmadım canım doktor dün çatlamış dediği için ama bir yerde okumuştum 10 üstü ise çatladığını 20 üstü ise döllenme ihtimalinin daha çok olduğunu gösterir diye. Bilimsel bir veri değil tabi bu sorumda okurken denk gelmiştim.Senın ne kadar cıktı kuzum
Bende 5 üzerini catlama kabul ediyorlar diye okumuştum sanki kuzum bilemiyorum bakalım kaç cıkcak bende merak icindeyimBen baktırmadım canım doktor dün çatlamış dediği için ama bir yerde okumuştum 10 üstü ise çatladığını 20 üstü ise döllenme ihtimalinin daha çok olduğunu gösterir diye. Bilimsel bir veri değil tabi bu sorumda okurken denk gelmiştim.
Usgden baktırmak mı böyle test yaptırmak mı iyi acaba bilemiyorum tabi. Usg de çatlamış gözüküyor mesela ama progesteronda değer düşük çıkabilir mi bilemiyorum.
Kuzuum sonucum cıkmıs 19.5 nasıl sence yumurtlamadan 7 gün sonraHaberdar et canım bizi inşallah güzel bir sonuç çıkar - Janna -
Malesef ilk defa baktırıyorum canım zaten haziran ayında deneyip ara vermiştim bu adam akıllı 2.ayım
Ovülasyon döneminden sonraki dönem luteal faz diye biliyorum canım ve sen ovülasyonu tamamlandın artık bu dönemdesin.Malesef ilk defa baktırıyorum canım zaten haziran ayında deneyip ara vermiştim bu adam akıllı 2.ayım
1.trimester folükğler faz nedir acaba
Allahım inşallahOvülasyon döneminden sonraki dönem luteal faz diye biliyorum canım ve sen ovülasyonu tamamlandın artık bu dönemdesin.
Değerin de üst sınıra yakın şekilde çıkmış bence bence.. inşallah bebektir.
Gayet iyi gelmişKuzuum sonucum cıkmıs 19.5 nasıl sence yumurtlamadan 7 gün sonra
Bende varım 4aralikta oldum.6si aşılamaBen de varım 3 Aralık cuma günü oldumm
Gönder gelsin kuzum, ben 25 gün kadar önce hamile olduğumu öğrenmiştim. Adet tarihim geçmişti hatta öyle yapmıştım ama sonra iki günde bir takip etmek durumunda kaldım çok stresliydim ve nitekim sağlıksız gebelik olduğu ortaya çıktı ve kürtaj oldum. O yüzden akışına bırakıyorum 14. Gül belki yaparımKızlar yarın 8.günüm sizlere de örnek olsun diye yarından itibaren her sabah kaset test yapıp atacağım