Muhtemelen bir iki güne olursunuz olmazsanız doktora gidin bazen kistleşme falan olabiliyorKızlar çatlatma iğnenin 18 günü daha adet olmadım 16 gün kan testi negatif çıktı sizce ne oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen bir iki güne olursunuz olmazsanız doktora gidin bazen kistleşme falan olabiliyorKızlar çatlatma iğnenin 18 günü daha adet olmadım 16 gün kan testi negatif çıktı sizce ne oluyo
Nedemek o anlamadımdaMuhtemelen bir iki güne olursunuz olmazsanız doktora gidin bazen kistleşme falan olabiliyor
Büyüyen yumurta çatlamayıp kisti dönüşebiliyor o da adet gecikmesi yapıyorNedemek o anlamadımda
9 günde kontrole gittim çatladıgını söylediBüyüyen yumurta çatlamayıp kisti dönüşebiliyor o da adet gecikmesi yapıyor
Bilemiyorum ki stres sebepli gecikme olabilir başka da aklıma bir şey gelmiyor9 günde kontrole gittim çatladıgını söyledi
O kuruma çizgisi olabilir ama siz doktora gidin bi kan testi verin bence pazartesi en azından netleşir gebelik yoksa da adet söktürücü ilaç kullanırsınızkızlar hala adet olmadım dün akşam test yaptım negatif sabah uyandım çok fazla gözülmeyecek şekilde hayalet çizci olmuş ilkez gördüm böyle bişey sizce ne bu 21 günüm
İyi ya en azından adet oldunuz yeni döngünüz başladı ben de bu ay çektirdim rahim filmi benim doktorum da gerek yok demişti bir şey de çıkmadı zatenkızlar pazar günü adet oldum doktor 3 günü gel dedi doktoru değiştirdimrahim filmi istedim gerek yok dedi kanallar açık diyo tekrar yumurta büyütme ve çatlatma işlemi yapılcak umarım bu sefer olur
hadi hayırlısı bakalım 3. Deneme olucak 2. Denemede çok ağrı çektim çok umudum vardı olmadı artık bilemiyorumİyi ya en azından adet oldunuz yeni döngünüz başladı ben de bu ay çektirdim rahim filmi benim doktorum da gerek yok demişti bir şey de çıkmadı zaten
Ben de iki kez çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı maalesefhadi hayırlısı bakalım 3. Deneme olucak 2. Denemede çok ağrı çektim çok umudum vardı olmadı artık bilemiyorum
Şuan tekrarlanıcakmı çatlatma iğnesi yada ne zaman başlıycanBen de iki kez çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı maalesef
Bu ay filmi çektirdiğim için bir şey yapmadım regli bekliyorum aşılama düşğnüyorum ama emin de değilimŞuan tekrarlanıcakmı çatlatma iğnesi yada ne zaman başlıycan