- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 743
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Belirtileri varmiydi cnmBugün aşılamanın 10.günü cnm aminn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtileri varmiydi cnmBugün aşılamanın 10.günü cnm aminn
Aminnn hayirlisiBen suandada kabızım . aynı belirtiler hayırlısı hakkımızda insallah
Görüştüm 2gün bekle gelmezse test yap dedi . Ama süpheli cünkü günüm degil bide regl gibi degil siz tekrar yaptınızmı testMerhaba doktorunuzla görüştünüz mü? Ben de iğnenin 11. Gecesi adet oldum.
Çok belirgin bi belirgin yok arada midem kötü belim agriyo bide sağ kasığında ağrı vuruyo bugunBelirtileri varmiydi cnm
Ben yarın erken gebelik testi almak istiyorum bndeGörüştüm 2gün bekle gelmezse test yap dedi . Ama süpheli cünkü günüm degil bide regl gibi degil siz tekrar yaptınızmı test
Ben yaptıramazdım herhalde gerçi belli de olmaz bizim psikolojimizBelli Bi süre sonra Artık yapmam dediğin şeyleri yapma noktasına geliyorsun illaki ama sadece bebek için yapmadım ben temizlesin adetleri düzenlesin diye de yaptırdım
Huzursuz bağırsak sendromudur o kadar umudu kestim kendimdenVar sende bir şeeeylerrrr
Adetimi bekliyorum gelmezse beta vericem kuzumKuzum sen naptın merak ettim
İğnenin 14.gunu kan verdim deger 1 idi,15.gunu adet oldum. Adet günüme 3 gün varken erken geldi bugün tekrar iğne oldumKızlar adeti bekleyeceğim ve tam 10 gün var adet olanlara sorum var kaçıncı gününde adet oldunuz ben öncekilerden pek emin olamıyorum tarihleri ama adet zamanından önce geliyordu sizde kaçıncı gününde başladı
Kuzum zaten aslında normalde olması gereken iğneden 14 gün sonra yani 15.gün adetin gelmesidir. Geçen ay asıl olması geteken olmusİğnenin 14.gunu kan verdim deger 1 idi,15.gunu adet oldum. Adet günüme 3 gün varken erken geldi bugün tekrar iğne oldum
Bu ay inşallah sonuç harika olur,kimsenin kucağı boş kalmasın amin. Burada bir arkadas yazmıştı galiba ne dua edersek amin diyerek muhurlemek lazimmis şu sıra hep dua sonuna icimden dedigim amini ekleyip mühürlüyorumKuzum zaten aslında normalde olması gereken iğneden 14 gün sonra yani 15.gün adetin gelmesidir. Geçen ay asıl olması geteken olmus
Cok AminBu ay inşallah sonuç harika olur,kimsenin kucağı boş kalmasın amin. Burada bir arkadas yazmıştı galiba ne dua edersek amin diyerek muhurlemek lazimmis şu sıra hep dua sonuna icimden dedigim amini ekleyip mühürlüyorum
Amin inşallahBu ay inşallah sonuç harika olur,kimsenin kucağı boş kalmasın amin. Burada bir arkadas yazmıştı galiba ne dua edersek amin diyerek muhurlemek lazimmis şu sıra hep dua sonuna icimden dedigim amini ekleyip mühürlüyorum
Kuzumm sabah beste ters yaptım ama yine silikkkkk koyulaşmamis hiç valla. Ekliyorum gorebilcenmi bakalım.
Kacıncı günün bugün canımKuzumm sabah beste ters yaptım ama yine silikkkkk koyulaşmamis hiç valla. Ekliyorum gorebilcenmi bakalım.
Yarın kan vercem
hadı ınsallaaahh gelmesın kırmızılar yaaa, test yaptınmı hıcBugün benim bat günüm bakalım neler olacak