- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Ayy durduğunuz kabahat nasıl dayanıyonuzz bende yarın gene kana gidiyorumYaa ay inş benim de bebiştendir yarın artık varsa netleşir diye düşünüyorum sonra da kana giderim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy durduğunuz kabahat nasıl dayanıyonuzz bende yarın gene kana gidiyorumYaa ay inş benim de bebiştendir yarın artık varsa netleşir diye düşünüyorum sonra da kana giderim
Ya kanla ilgili sıkıntılı anılarım var hiç sevmiyorum sen niye gidiyorsun daha 2 kere gitmek yetmiyor muAyy durduğunuz kabahat nasıl dayanıyonuzz bende yarın gene kana gidiyorum
ınsallaahh canım yaaa, yarında yapalım testlerıEvet canım yarın da geçsin bakalım veririz kan inş güzel haberler alırız beraber
kız bende duramazdım normalde de nedense suan dıyorum cuma da gecsın dıyeAyy durduğunuz kabahat nasıl dayanıyonuzz bende yarın gene kana gidiyorum
Hadı ınsallaahh cok guzel haberler alırsın kuzum,Kizlar yumurtaliklar 23-24 olmus direkt iğne yapıldı catlatma olcak dedi doktorum iğneyi yapti ay nasil sevindim
Ay inşallah yarin veya cumarteside senden alalım Rabbimin izniyle (aminnnn)Hadı ınsallaahh cok guzel haberler alırsın kuzum,
inşallaahhh canımmm hemen haber vercem sızlereAy inşallah yarin veya cumarteside senden alalım Rabbimin izniyle (aminnnn)
Yetmıyor canım 2 katı artıyor mu ona baktırıcamYa kanla ilgili sıkıntılı anılarım var hiç sevmiyorum sen niye gidiyorsun daha 2 kere gitmek yetmiyor mu
Belirtilerinde devam ediyormuş hamile olabilirsin canım ümidini kaybetme.canmm yarında bı test yapcam cıkarsa cumartesı vercem ınsallah kanı.
ya gogus agrım var gece uzerıne yatamadım, kasık agrım var bide
ınsallah canım yaa ara ara bıde karın agrım oluyo o bıraz benı dusuruyor ama ınsallah vardır ya bebıs. 2.5 senedır beklıyoruz Rabbım herkese nasıp etsın daha fazla bekletmesınBelirtilerinde devam ediyormuş hamile olabilirsin canım ümidini kaybetme.
Amin canım inşallah ama hamileliğin ilk günlerinde regl ağrısı gibi ağrılar oluyormuş hatta adet olucağını zannedip hamile olduğunu öğrenen çok kişi var üzme kendini. En azından testte silikte olsa bir çizgi var. Bu günede iğne etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum. Hamile olabilirsin.ınsallah canım yaa ara ara bıde karın agrım oluyo o bıraz benı dusuruyor ama ınsallah vardır ya bebıs. 2.5 senedır beklıyoruz Rabbım herkese nasıp etsın daha fazla bekletmesın
evet onu bende cok duydum ya ınsallah oyledırrr. bıde ben gecen ay asılamam da kımyasal gebelık gecırdım ozamanda regl agrım vardı gıbı hatırlıyorum ya, ınsallah saglıkla ılerlerAmin canım inşallah ama hamileliğin ilk günlerinde regl ağrısı gibi ağrılar oluyormuş hatta adet olucağını zannedip hamile olduğunu öğrenen çok kişi var üzme kendini. En azından testte silikte olsa bir çizgi var. Bu günede iğne etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum. Hamile olabilirsin.
Hadi inşallah güzel haberler alırsınızBiranönce pazarteis olsunda kan verip sonucu pozitif gitmek istiyorum belim ve kögel çevrem agriyo benimde ya bide sık idrara çıkıyorum göğüslerim de bisey yok
Aminn HaYırLı haberler alalimHadi inşallah güzel haberler alırsınız
Hadi inşallah canim ya bugün kaçıncı günün ?Biranönce pazarteis olsunda kan verip sonucu pozitif gitmek istiyorum belim ve kögel çevrem agriyo benimde ya bide sık idrara çıkıyorum göğüslerim de bisey yok
Bugün aşılamanın 10.günü cnm aminnHadi inşallah canim ya bugün kaçıncı günün ?