- 28 Eylül 2021
- 692
- 600
- Konu Sahibi waitingformymiracle
İnş benim de bebiştendir kuzum12.günde benimde silik cıkıyodu canım bak böyleydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş benim de bebiştendir kuzum12.günde benimde silik cıkıyodu canım bak böyleydi
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim darısı bizlere olsunKızlaar sonucum 191 cıkmıs
Canım peki nasıl bir yol izlenmeli doktor ne dediBen dün akşam test yaptım malesef negatif çiktı bu ayda olmadı benim rahim ağzında yara var ondan kaynaklı olmuyor galiba
Yaa maşallaaahh darısı basımıza inşallah aminKızlaar sonucum 191 cıkmıs
Ama.ords görünüyor kuzum silikte olsaTatlım sabah yapmıştım test benim çizgi de koyulaşmıyor sanki anlamadım
hiç bellı olmaz canım ya adet olana kadar umut vardırBen kendimi çoktan adete hazırladım 17 gün canım
ayyy masallaahh canım yaaa darsı bızlere ınsallahhhKızlaar sonucum 191 cıkmıs
Evet kuzum seninkinde de gözüküyor inş güzel sonuçlar alırız hiç kan veresim yok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumAma.ords görünüyor kuzum silikte olsa
Ya çok güzel maşallah maşallahKızlaar sonucum 191 cıkmıs
ınsallah ya ama koyulasmsmıs bıraz sınır oldum .Evet kuzum seninkinde de gözüküyor inş güzel sonuçlar alırız hiç kan veresim yok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Benimde 12 canım 15.gün regli olmazsam anca öyle giderim ben de sanırımınsallah ya ama koyulasmsmıs bıraz sınır oldum .
ay bn bıraz koyu olsa gıderdımde sabah hıc canım gıtmek ıstemedı ya yarın gıderım sanırım ıgneden sonra bugun 13gun
olmazsın ınsalah kuzum olmayalım yaa :)Benimde 12 canım 15.gün regli olmazsam anca öyle giderim ben de sanırım
ayy ınsallah kuzum yaaa, ne zormus valla bılsem hıc korunmazdım dıyorumBu ay süt maydanoz buharıni bir de annemler ablama da okunmuş su yaptırmışlardi bana da yaptırdılar onu kullanıyorum bakalım inşallah bu ay İnşallah yumurta ile spermi buluştururuz
bnce benımde dusuktur cok sılık cunku, 1,2 dıye dusunuyorum. yarın vercem ben ya ne cıkarsa bahtımıza :)Papatyamveben-Mavi waitingformymiracle kızlar varsa çıkar kan verin bugün ikinizde daha rahat olursunuz çünkü testler benim değerim 1.20 iken bile kabak gibi çıkıyordu hatta ben 5 ve üzeri bile düşünmüştüm
evet canım sankı hemen hemen aynı yarında yap bakalımGecen pazartesi catlatma ignesi ve asilama oldum son 2 test arasında 2 gün var ama aynı koyulukta bence sizin yorumlar nedir?
2 güne fark etmesi lazımdı dün acep silinioduda bugün geri mi geldi kievet canım sankı hemen hemen aynı yarında yap bakalım