- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Kızlar merhaba bende dün iğne oldum erkenden çatladı dün değerlendirmistik bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız bende ilk defa baş ağrısı var daha öncekilerde çok ağrı oluyordu bunda ağrım başlamadı şükür daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkenden catladigini nasil anladinKızlar merhaba bende dün iğne oldum erkenden çatladı dün değerlendirmistik bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız bende ilk defa baş ağrısı var daha öncekilerde çok ağrı oluyordu bunda ağrım başlamadı şükür daha
Evetİlk bebiste de mi igneden sonra hergun denemistiniz
İgneti vurulali tam 1 hafta olmus canim yan etkiside olabilir 14.gunu bekle bence insalah gebe kalmissindir. Bende ayni durumdayim eğer olmaz ise bir daha ki ay rahim filmi cekilecegim.Arkadaşlar selam bu konuyu yeni gördüm. Ben de 6 kasımda ovitrelle iğne vuruldum. Bugün başka bir sebepten kan vermem gerekti ve gebelik ihtimali var mı dedi olabilir dedim ona da bakmışlar beta 33.3 çıktı kafam karıştı iğnenin etkisi olabilir biliyorum ama bir umut. Biz de 6 aydır deniyoruz gebelik olmadı bu ay letu ve ovitrelle kullandım eğer gebelik olmazsa rahim filmi istedi doktorum
Evet biraz daha bekleyeceğim inşallah sizin de olumlu sonuçlanır bu ayİgneti vurulali tam 1 hafta olmus canim yan etkiside olabilir 14.gunu bekle bence insalah gebe kalmissindir. Bende ayni durumdayim eğer olmaz ise bir daha ki ay rahim filmi cekilecegim.
Peki, hissettiğin herhangi bir belirti var miEvet biraz daha bekleyeceğim inşallah sizin de olumlu sonuçlanır bu ay
Sağ kasıkta batma ve hafif ağrı gibi oluyor bir de iğneden sonra gaz arttıPeki, hissettiğin herhangi bir belirti var mi
Uyandığımda idrarimdan önce beyaz akıntı geldi sonra doktora gittim ovule olmuş dedi benim doktorum çağırıyor çatladımi diyeErkenden catladigini nasil anladin
Aynı gün Vurulmuşuz inşallah hayırlı haberler alırız bende o güne kadar test yapmayacağım habersiz birakma A asel1919Merhabalar ben de 11 Kasım pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum. Beklemeye başladım. Çatlatma iğnesi olduğum gün de dahil herhangi ağrı akıntı vs bir belirtim yok. Bakalm ne olacak 24 Kasım test günü.Her şey güzel olsun umarım hepimiz için
Bugün biraz karın ve kasık ağrım var gaz gibi birde basım çok ağrıyor daha öncekilerde bel ağrısından duramiyordum birde bu ay iki tane vuruldumben
inşallah güzel haberler veririz
iki tane duymadım hiç. Çatlamıyor muydu yumurta. Ben de hiçbir ufacık bile belirti yok :)Bugün biraz karın ve kasık ağrım var gaz gibi birde basım çok ağrıyor daha öncekilerde bel ağrısından duramiyordum birde bu ay iki tane vuruldum