- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi waitingformymiracle
bugun ıgneden sonra 13gun canım, asılma oldum asılamanında 12.Kacıncı günün bugün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun ıgneden sonra 13gun canım, asılma oldum asılamanında 12.Kacıncı günün bugün canım
Ben cizgiyi görebiliyorum canım aslında bugün gidip bi kan versen olmaz mı? İcimiz rahat ederbugun ıgneden sonra 13gun canım, asılma oldum asılamanında 12.
kuzum yarın vercem artık ya varsada yoksada en azından dusunmemıs olurum, bu aksam erken cıkarsam verırım ama bakalım.Ben cizgiyi görebiliyorum canım aslında bugün gidip bi kan versen olmaz mı? İcimiz rahat eder
11 gün kanda 1.20 idi sonra bir iki kere test yaptım hep silik son 4 gündür hiç yapmadım bu sabah felaket bir karın ağrısı var bakalımhadı ınsallaaahh gelmesın kırmızılar yaaa, test yaptınmı hıc
İnşallah pozitif devam eder kuzumkuzum yarın vercem artık ya varsada yoksada en azından dusunmemıs olurum, bu aksam erken cıkarsam verırım ama bakalım.
İnşallah kırmızılar gelmez bebiş gelir11 gün kanda 1.20 idi sonra bir iki kere test yaptım hep silik son 4 gündür hiç yapmadım bu sabah felaket bir karın ağrısı var bakalım
ınsallah yukselmıstır canım ya,11 gün kanda 1.20 idi sonra bir iki kere test yaptım hep silik son 4 gündür hiç yapmadım bu sabah felaket bir karın ağrısı var bakalım
inşallaahhh canımmm amınnn bakalım bnde yarın kan verırımİnşallah pozitif devam eder kuzum
Tatlım sabah yapmıştım test benim çizgi de koyulaşmıyor sanki anlamadım
Kacıncı gündü senın kkuzummTatlım sabah yapmıştım test benim çizgi de koyulaşmıyor sanki anlamadım
Senin kaçıncı gününTatlım sabah yapmıştım test benim çizgi de koyulaşmıyor sanki anlamadım
Ben kendimi çoktan adete hazırladım 17 gün canımınsallah yukselmıstır canım ya,
12 canımSenin kaçıncı günün
12.günde benimde silik cıkıyodu canım bak böyleydi12 canım
12 güne göre bence baya bir belirginde onun için sordum kuruduğu için de olabilir ama ilk yaptiginda da böyle mi çıktı12 canım
Ya senin bebişini sevsinler12.günde benimde silik cıkıyodu canım bak böyleydi
Haftaya cuma kese görücez inşallah teyzesiYa senin bebişini sevsinler
Evet canım böyleydi ben sabah acele çıktığım için ekleyemedim12 güne göre bence baya bir belirginde onun için sordum kuruduğu için de olabilir ama ilk yaptiginda da böyle mi çıktı