ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

Kızlar selam, 1.5 senedir evliyim yaklasik 9 aydir cocuk istiyoruz. Başlarda hic panik değildik ama son aylarda acaba bir sıkınti ki var diye dusunmeye basladik. Kontrollerimizi olduk bir sorun cikmadi. Sadece benim rahim filmim çekilmedi tüplerim kontrol edilmedi. Doktorum yumurta takibinden sonra 19 mm olan yumurtam icin oviterelle çatlatma iğnesi yapti. 36 saat sonrada iliski onerdi. Şu an için bir yan etki hissetmiyorum. Öğlen 12.30 da olmustum igneyi. Hadi bu ay catlatma ignesi olanlar ile birlikte belirtilerimizi birlikte konuşalım. İnsalah bu ay hepimizin yüzleri gülsün :)
Pcos var bende , Benim 2. Çatlatma iğnem bu ilk klomen+Ovıtrelle kullanmıştım tutmadı bu ay gonal f + Ovıtrelle vuruldum bekliyorum 18 kasımı test yapıcam, hafif kaşık ağrılarım oluyor akıntım var ve göğüslerim aşırı acıyor günden güne de acı artıyor sizde de oldu mu böyle belirtiler birde bu ay hsg çekti doktor çok şükür temiz çıktı hsgden sonra şans biraz daha yüksek oluyormuş inşallah bu ay tutar 🙏🏻🙏🏻

Bende 4 kasımda vurundum pazartesi yani 18 kasımda test yap dedi doktorum heyecanla bekliyorum aşırı göğüs acım var şiş göğüslerim çok ve günden güne acı çoğalıyor iğnenin etkisi mi bilmiyorum ya birde sürekli akıntım var beyazımsı sarımsı
canim benim insalah hamilesindir bu belirtiler gebelik belirtilerine de cok benziyor ilk defa igne oldugum için cok bir fikrim yok igne yan etkisimidir diye ama 2-3 gun bekle bi test yap istersen

canim benim insalah hamilesindir bu belirtiler gebelik belirtilerine de cok benziyor ilk defa igne oldugum için cok bir fikrim yok igne yan etkisimidir diye ama 2-3 gun bekle bi test yap istersen
Akşam 11.günümdü yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı bu saban yani 12.gün yaptım tek çizgi çok net doktorum 14.gün yap dedi ama dayanamadım pozitife döner mi acaba kasıklarım aşırı ağrıyo adet olucak gibi

Akşam 11.günümdü yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı bu saban yani 12.gün yaptım tek çizgi çok net doktorum 14.gün yap dedi ama dayanamadım pozitife döner mi acaba kasıklarım aşırı ağrıyo adet olucak gibi
Benim geçen ayki iğnemde iğne günü dahil 12. gün çook silik çıktı. 13. günden sonra tek çizgiye döndü. Yarın da tek çizgi çıkarsa pozitife dönmesi zor gibi malesef.

Kızlar durumlar nedir belirti hisseden var mı benim hala ara ara sağ kasık batması oluyor ama kısa süreli, akıntı arttı onun dışında pek bi belirti yok göğüs hassasiyeti vs yok bugün iğneyi vurulalı 12. gün

Kızlar durumlar nedir belirti hisseden var mı benim hala ara ara sağ kasık batması oluyor ama kısa süreli, akıntı arttı onun dışında pek bi belirti yok göğüs hassasiyeti vs yok bugün iğneyi vurulalı 12. gün
Ayy bende hiç bir belirti yok adet olmayı bekliyorum.

Ben de belki de kendimi dinliyorum bilmiyorum gün içinde ara ara sağ kasıkta hafif batma oluyor gibi geliyor ama hamilelik belirtilerinde en çok göğüs hassasiyeti yazmışlar bende hiç yok
Hiç belli olmaz inşallah hamilesinizdir. Ben ilk çocuğumda da çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. Ağrım olmuştu benimde göğüs hassasiyetim hiç olmadı mesela

Kızlar merhaba bende çarşamba 11de iğnemi oldum iğne günüm hariç bugün 4.günüm. Doktorum çarşamba perşembe muhakkak ilişki olursa da cuma günü dedi ama ben cuma değerlendiremedim 12. ve 36 saati değerlendirmiş oldum acaba tutar mı bugün de ara ara sancı giriyor kasıklarıma

Yarin igneyi olali tam 7 gun olucak igne vuruldugum gun dahil daha hicbir test yapmadim. Hüsrana ugramak istemiyorum. Bugun goguslerimde bir agri var daha once yasamadigim acaba sizde de bu gunler boyle bir agri oldu mu ??

İğne olduktan 7 gün sonra başka bir sebeple kan vermiştim gebelik ihtimali var mı dediler olabilir deyince hcg de baktılar beta 33.3 çıktı ama iğnenin etkisi olabiliyormuş ondan sonra test yapmadım daha siz yaptınız mı
Evet iğne etkisi büyük ihtimal 7.ci erken benim bugun 11.gün test yaptım negatif çıktı

İğne olduktan 7 gün sonra başka bir sebeple kan vermiştim gebelik ihtimali var mı dediler olabilir deyince hcg de baktılar beta 33.3 çıktı ama iğnenin etkisi olabiliyormuş ondan sonra test yapmadım daha siz yaptınız mı
İgne etkisi sebebiyle idrar testleri pozitif cikiyorsa muhtemelen kan da hcg fazla olduğu icindir. Su an fazla cikmasi igneye bagli olabilir ama insalah beklediginiz mucize gelir aminn

Herkese merhaba. Bende bu ay klomen kullandım. Yarın tekrar randevum var adetimin üzerinden 14 gün geçti. Çatlatma iğnesini doktor mu yapıyor ve nerden yapılıyor

X