ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

Kızlar selam, 1.5 senedir evliyim yaklasik 9 aydir cocuk istiyoruz. Başlarda hic panik değildik ama son aylarda acaba bir sıkınti ki var diye dusunmeye basladik. Kontrollerimizi olduk bir sorun cikmadi. Sadece benim rahim filmim çekilmedi tüplerim kontrol edilmedi. Doktorum yumurta takibinden sonra 19 mm olan yumurtam icin oviterelle çatlatma iğnesi yapti. 36 saat sonrada iliski onerdi. Şu an için bir yan etki hissetmiyorum. Öğlen 12.30 da olmustum igneyi. Hadi bu ay catlatma ignesi olanlar ile birlikte belirtilerimizi birlikte konuşalım. İnsalah bu ay hepimizin yüzleri gülsün :)
Pcos var bende , Benim 2. Çatlatma iğnem bu ilk klomen+Ovıtrelle kullanmıştım tutmadı bu ay gonal f + Ovıtrelle vuruldum bekliyorum 18 kasımı test yapıcam, hafif kaşık ağrılarım oluyor akıntım var ve göğüslerim aşırı acıyor günden güne de acı artıyor sizde de oldu mu böyle belirtiler birde bu ay hsg çekti doktor çok şükür temiz çıktı hsgden sonra şans biraz daha yüksek oluyormuş inşallah bu ay tutar 🙏🏻🙏🏻

Bende 4 kasımda vurundum pazartesi yani 18 kasımda test yap dedi doktorum heyecanla bekliyorum aşırı göğüs acım var şiş göğüslerim çok ve günden güne acı çoğalıyor iğnenin etkisi mi bilmiyorum ya birde sürekli akıntım var beyazımsı sarımsı
canim benim insalah hamilesindir bu belirtiler gebelik belirtilerine de cok benziyor ilk defa igne oldugum için cok bir fikrim yok igne yan etkisimidir diye ama 2-3 gun bekle bi test yap istersen

X