- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Benim ovitrelle catlatma ignesinin bugun 20.gunu.reglimde 6gun gecikti ama test yaptim negatif.silik bir cizgi dahi yokk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan testi neden vermedinizBenim ovitrelle catlatma ignesinin bugun 20.gunu.reglimde 6gun gecikti ama test yaptim negatif.silik bir cizgi dahi yokk
benimde 18. gün bugün pembemsi akıntı geldi 14. gününde kan vermiştim negatifti bugünde leke gelince olmadığını düşünüyorum. bence kan ver hemeen :)Benim ovitrelle catlatma ignesinin bugun 20.gunu.reglimde 6gun gecikti ama test yaptim negatif.silik bir cizgi dahi yokk
İs nedeni ile sehir disina cikmak zorunda kaldim.burada gidecek firsat bulamadim. Bari test alip yapayim dedim.kan testi neden vermediniz
Teste hemen cikmayabiliyor. İnslaah kanda cikar dualarim sizinleİs nedeni ile sehir disina cikmak zorunda kaldim.burada gidecek firsat bulamadim. Bari test alip yapayim dedim.
Bu igne herhalde bazen adet gecikmesi mi yapiyor. Adetiniz basladi mi acababenimde 18. gün bugün pembemsi akıntı geldi 14. gününde kan vermiştim negatifti bugünde leke gelince olmadığını düşünüyorum. bence kan ver hemeen :)
İlkinde catlamadi büyüdü ikinciyi yaptırdı doktor benimde bugün karın ağrım variki tane duymadım hiç. Çatlamıyor muydu yumurta. Ben de hiçbir ufacık bile belirti yok :)
çok araştırdım gecikme yaptığına dair bişeye rastlamadım. yine biraz daha geldi yerleşme kanamasımı?Bu igne herhalde bazen adet gecikmesi mi yapiyor. Adetiniz basladi mi acaba
Cok tesekkur ederim. Sizin bekleyişiniz de pozitif sonuclansin insallah simdi buldugum ilk tip merkezine girip kan verdim. Sonuc yarin ogleye dogru cikar dediler.Teste hemen cikmayabiliyor. İnslaah kanda cikar dualarim sizinle
Ayy heycanlandim ya insalahhh gebesinizdir hemen yarin oglen olsunCok tesekkur ederim. Sizin bekleyişiniz de pozitif sonuclansin insallah simdi buldugum ilk tip merkezine girip kan verdim. Sonuc yarin ogleye dogru cikar dediler.
Her adet baslangicinda acaba bu sefer yerlesme kanamasi mi diye icim icimi yerdi ama hep adet olmuştum o yuzden size bir sey diyemiyorum umuyorum ki yerlesme kanamasi olsunçok araştırdım gecikme yaptığına dair bişeye rastlamadım. yine biraz daha geldi yerleşme kanamasımı?
Benim bir defasında iğneden sonra 18. gün adet geldi. İlla 14. gün adet olunur diye bir durum yokçok araştırdım gecikme yaptığına dair bişeye rastlamadım. yine biraz daha geldi yerleşme kanamasımı?